Proč a pro koho se utajuje pravda o dostupných technologiích a našich možnostech?

Samozřejmě, že to je v zájmu ovládání světa utajovanou zločineckou organizací „stínovou vládou světa“, která již ovládá, či se snaží ovládnout všechny nejvýznamnější vlády a organizace na naší planetě.

Tato skupina získala od mimozemské civilizace technologie umožňující ovládání světa – antigravitační motory, psychotronické a high-tech elektronické systémy umožňující únosy lidí a kontrolu jejich mysli, schopnost extrakce astrálního těla ... a připočteme-li k tomu technologie již známé, je jasné, že této tajné organizaci nemůže na naší planetě nikdo konkurovat.

Vědí, že zabránit naplnění – pro nás nejhoršího – scénáře, vyhlazení čtyř až pěti miliard lidí na zeměkouli, může jen mimozemská civilizace.  Proto vedle utajování jejich aktivit provádí falzifikaci jejich činnosti.

Není již mnoho lidí, kteří nevěří, že mimozemské civilizace jsou zde přítomny a dokonce, že jsou s námi v kontaktu. Proto těm, kteří již se s takovou civilizací setkali, nebo alespoň  na ni věří, se snaží uzulpátoři moci vykreslit tyto civilizace jako agresory, proti nimž budeme muset bojovat, aby odvrátili pozornost od své činnosti. Skutečnou pravdu za každou cenu utajují.

Objevují se dokumenty o vraždění zvířat a odebírání jejich orgánů způsobem, který ještě žádný chirurg nedokáže provést, únosy lidí a jejich svědectví jsou téměř na denním pořádku. Nevěřící se tomu usmívají a těm, kteří již vědí, to má nahnat hrůzu.

Doktor Greer, ve své knize Utajovaná pravda ..., o níž se zmiňuji v jednom ze svých předchozích článků, dokládá, že jsou to právě jisté skupiny pozemšťanů z masa a kostí, které to všechno chtějí tutlat, protože odhalení by znamenalo konec celého centralizovaného systému moci, který tu existuje, všech fosilních paliv a celého paradigmatu  antropocentrického náboženství.

Ve své knize ukazuje také, že jsou již vytvořeny kopie – funkční napodobeniny UFO využívané pro účely zastrašování. Unesený nedokáže rozeznat, zda byl unesen skutečně mimozemskou civilizací, nebo lidmi. Dr. Greer píše „… únosy jsou paravojenskými operacemi, které provádějí lidé, kteří používají stroje připomínající UFO, na jejichž palubě jsou i bytosti, které vypadají jako mimozemšťané, ale ve skutečnosti jsou to buď převlečení lidé, nebo lidmi vyrobení roboti.

Říká se tomu „divadýlko“ a mám dokumenty, které tyto operace popisují. Pocházejí od jednoho z těch zainteresovaných soukromých institutů, které simulují únosy, prováděné mimozemšťany. Došlo to tak daleko, že se angažují v únosech světových vůdců a pokoušejí se je přimět, aby nenáviděli mimozemšťany a podporovali hvězdné války. Tak přesvědčují vůdce, aby udusili veškeré úsilí o zveřejnění těchto informací.“

Vím, že se opět najde několik lidí, jež budou svrbět prsty k napsání úsměvných komentářů, ale když si uvědomím dosah katastrofy, která může nastat, pokud budou mít šílenci volné ruce, stále mě to provokuje na to upozorňovat.

Když jsem již před čtyřmi lety dostal do rukou knihu  „Velký spor věků“ od Ellen Gould White, odložil jsem ji v domnění, že jde o náboženskou literaturu. Jenže ono je to o tomtéž – o snaze o světovládu, přestože je to především z církevního prostředí. Stojí na nejvyšší příčce světovlády Jezuité, jejichž prodlouženou rukou jsou Ilumináti? Jsme opravdu tak pohodlní, že nejsme ochotni využít vlastní obrovské vnitřní síly a tvořit si život svých snů a ne naplňovat představy skrytých agresorů? Zasloužíme si pomoc mimozemských civilizací, které nás mohou ochránit před námi samými?

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 5.2.2017 8:00 | karma článku: 17,13 | přečteno: 907x