Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

No, jak sám píšete, lékařem nebyl. Takže nemohl patřit ani mezi ty nejlepší.

Jinak pokud byl pán tak psychicky fit a zjevně měl potřebu pomáhat lidem, nebyl by pro něj problém, si v té zaostalé jihoamerické zemi ten lékařský diplom udělat. To, že se tak nestalo, o mnohém svědčí...

1 0
možnosti
VK

Šlo o skromného, vysoce vzdělaného člověka, který lékařský diplom nepotřeboval. Nechtěl být výjimečným, ani světoznámým, chtěl pomáhat a to se mu dařilo. Lékařská fakulta by mu nemohla k vyšší kvalitě pomoci - sám lékaře učil. O schopnostech nehovoří diplomy, ale výsledky. Navíc lékařské fakulty západního světa vůbec neučí o nejrozsáhlejší a nejdůležitější součásti člověka - energetických polích, tedy by stejně nemohl získat úplné vzdělání. To, čeho dosáhl a co objevil (i díky citlivému a velice dobrému vztahu s indiány) opravdu zasluhuje výjimečné ocenění.

0 0
možnosti
AR

Poslouchám polské rádio a večer sleduju i jejich zprávy v TVP1 a několikrát měli tam pořady o tom salesiánovi. Bylo to zajímavé. Já zatím chodím na zdravotní prevenci každý druhý den na hodinu do nedaleké hospůdky. Borovička a pivko Radegast dělají divy.

0 0
možnosti

Máte nějaké zdroje, kde by bylo se možno přesvědčit o úspěšnosti jeho léčby AIDS, rakoviny a jiných závažných onemocnění, jak uvádíte?

0 0
možnosti
VK

Osobní zkušenosti nemám, o účincích vilcacory na léčbu rakoviny je mnoho dokladů nejen od pacientů ale i od lékařů a vědeckých pracovníků ( to ovšem - nebýt chemoterapie, která ničí imunitní systém - už žádný vážný problém není.) Ale na léčbu AIDS příliš důkazů není. Profesor dr. Cabasiese (Univerzity San Marcos v Limě a dalších 6ti univerzit) píše, o vilcacoře, že "díky svým absolutně unikátním alkaloidům, tato rostlina podporuje imunitní systém". Přímo o AIDS píše jen lékařka, od níž jsem část citoval. Jsem přesvědčen, že jedině posílením a nastavením imunitního systému lze léčit tuto nemoc a dosáhnout pozitivního výsledku.

0 0
možnosti
Foto

;-D

Jo a cysta se píše s tvrdým -y-

0 0
možnosti
VK

Díky za upozornění na překlep v citátu.

0 0
možnosti