Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nejen Čtyři dohody, ale i Hóoponopono vás změní

Při psaní odpovědi na dotaz p. Zátureckého v diskusi „Vy se vyznáte ve filozofii a berou Vás Čtyři dohody?? “, jsem si uvědomil, že to může zajímat i někoho dalšího, tak to mírně upravené a doplněné předkládám jako článek.

Filosofie má řadu směrů. Již v minulých tisíciletích je dělila Základní filosofická otázka: co je prvotní - hmota nebo vědomí? - na dva základní proudy. Materialisty a idealisty. Byl jsem materialisticky vychován, mám materialistické vzdělání, tedy i filosofické. Jenže nastal u mně zlom, kdy jsem pochopil a prožil změnu. Ta změna (záchrana mého života, kterou materialistická medicína vzdala a idealistickými nástroji - energií a informací jsem se úplně vyléčil) pro mně znamenala nový život.

A tak jsem přešel na druhou stranu. A studoval s jiným pohledem na svět. Dnes, kdy komunikuji s inteligentními energiemi, kdy jako léčiteli mi přicházejí do rukou i medicínou zdevastovaní klienti a v drtivé většině je vracím do života šťastné, opravdu VÍM, že svým myšlením, chováním, vztahem k ostatním, jejich posuzováním, ovlivňuji informační energetické pole, které všechny bytosti na této planetě propojuje a dle toho, co tam vědomě i nevědomky "vkládám" se ke mně i ostatní chovají.

 Naše těla jsou ze 70% energií, ta nás vzájemně propojuje. Takže z energetického pohledu (materialistická věda zatím nepřipouští energetická pole nad hranicí rychlosti světla, které nás vzájemně propojují)* je vlastně všechno lidstvo na planetě jedním celkem a lidé zde figurují jako samostatní jedinci stejně tak, jako buňky v našem těle (také je můžeme ovládat svým myšlením, pokud je pozitivní, je fakticky placebem, negativní myšlenky nám léčení ztěžují až přímo znemožňují).

Proto tak dobře fungují Čtyři dohody a je velmi účinná i další metoda, tentokrát původem z Havaje Hóoponopono, kterou úspěšně využívám k léčení nejen vztahových problémů. 

Tuto tajnou havajskou techniku na vytváření hojnosti, zdraví, míru … na Havaji objevil americký psycholog Ihaleakala Hew Len,Ph.D. Ten po přeložení do nejtěžšího žaláře s úkolem  léčit vrahy a násilníky, byl zprvu bezradný a málem se zařadil do plejády zaměstnanců věznice, kteří po krátkém působení museli zaměstnání změnit.

Vzpomněl si ale na svou návštěvu Havaje a na léčitelku, která mu tuto metodu ukázala. Jako studovaný psycholog, se usmíval nad její naivitou. A najednou ho napadlo to zkusit zde ve věznici. A děly se zázraky. Po roce vězňové chodili bez pout, nebyli již sobě i svému okolí nebezpeční a dokonce pracovali! Personál se stabilizoval.

Tato zkušenost byla publikována v tisku a významný americký spisovatel Joe Vitale vyhledal Dr. Ihaleakala a spolu s ním napsali knihu „Svět bez hranic“ o této metodě, která se stala světovým bestselerem.

„Tato kniha je jako dynamit. Když ji začnete číst, zapálíte rozbušku. Odstřelí všechny zastaralé, složité a zavádějící teorie úspěchu a jediným jednoduchým krokem odhalí osvěžující a jasnou cestu přeměny vašeho života. Pokud jste se rozhodli vydat se s Vitalem na průzkum Světa bez hranic, připravte se na podnětnou a inspirující cestu, která přesahuje vše, co jste si dosud dokázali představit.“ Píše Craig Perrine. A filosof a spisovatel James Arthur Ray píše „…Přečtěte si tuto knihu: připomene vám pravdu a schopnosti, které už dávno máte.“

 

)* Poznámka

I když v Evropském výzkumném centru v Cernu byla prokázána částice pohybující se vyšší rychlostí než světlo – Boson (a za jeho objev byla udělena i Nobelova cena), většina vědeckého světa existenci energie rychlejší než světlo popírá. Přitom i u nás, již za minulého režimu, existovala tajná laboratoř Ministerstva zdravotnictví u Chemicko-technologické fakulty, která studovala a nepřímo měřila energie léčitelů. Byl zde zkoumán i nejvýznamnější léčitel minulého století Josef Zezulka. Pod dozorem lékařů léčil onkologické pacienty, kterým již lékaři nemohli pomoci. Vše je dokumentováno v protokolech a doloženo tehdejší nejmodernější zobrazovací technikou. Prakticky všichni pacienti se vyléčili. Nejmenší energetickou jednotku, kterou člověk vyzařuje, tehdy v laboratoři označili jako menšn. Tyto protokoly dnes již vyšly knižně a ve své práci i tyto poznatky využívám přesto, že dnes již umíme pracovat nejen s energetickým, ale i s informačním polem. 

Autor: Vladimír Koliandr | pátek 24.3.2017 14:55 | karma článku: 19,00 | přečteno: 529x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Dojde k zamezení globalizace v ČR vítězstvím Miloše Zemana ve volbách?

Je to první malý světlý krůček. Je před námi mnoho práce, aby lidé pochopili, že nebezpečí, které tady číhá, je nyní větší, než před druhou světovou válkou. A podívejte se i na video Jiřího Drahoše.

3.2.2018 v 9:00 | Karma: 16,16 | Přečteno: 244x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Proč vyhrál Miloš Zeman volby? Je to náhoda, štěstí, měl lepší kampaň?

Ani jedno. Je to zákonitost. Jsme energetické bytosti. Na koho myslíme, tomu teče energie. Myšlenky jsou reálné energetické útvary.

28.1.2018 v 11:58 | Karma: 21,61 | Přečteno: 1068x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Řítí se lidstvo naší planety do záhuby, nebo do ráje?

Prosím čtenáře, kteří nevědí, že jsme duchovními bytostmi v materiálním těle, NEOTEVÍREJTE TENTO ČLÁNEK a hlavně nepouštějte video, z něhož promlouvá mimozemská bytost inkarnovaná do lidského těla.

25.1.2018 v 7:00 | Karma: 14,84 | Přečteno: 562x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Otevřeme se přívalu imigrantů a pokusíme se s nimi žít?

Pro mě to není lákavá představa i přes to, že nemám rasové předsudky a jsem nakloněn pomáhání lidem. Věřím, že takové nebezpečí se podaří zažehnat. Podívejte se i na video !

24.1.2018 v 7:00 | Karma: 34,13 | Přečteno: 1313x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Bude prezidentem ČR loutka, nebo nemocný člověk?

Ani jedno není optimální a každé má svou má výhodu i nevýhodu. Po příchodu k urnám nás nečeká jednoduché rozhodování.

20.1.2018 v 9:00 | Karma: 29,83 | Přečteno: 1073x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

„Jako druhá světová.“ Téměř stoletá Ukrajinka prchala kilometry pod palbou Rusů

30. dubna 2024  12:55

Osmadevadesátiletá Lidija Stepanivna urazila na útěku ze svého domova v Očeretyne v Doněcké oblasti...

Vláda schválila důchodovou reformu. Do penze má pustit mladší lidi později

30. dubna 2024  6:09,  aktualizováno  12:43

Přímý přenos Vláda Petra Fialy schválila svůj návrh důchodové reformy. Bez reformy by nebyl systém udržitelný,...

V Londýně útočil muž s mečem, napadl kolemjdoucí a policisty

30. dubna 2024  11:25,  aktualizováno  12:19

Britská policie dnes zadržela muže s mečem, který v severovýchodním Londýně zřejmě zaútočil na lidi...

Kamion na Rozvadovské spojce skončil ve svodidlech, vyprošťovali ho jeřábem

30. dubna 2024  11:59

Pražští hasiči v úterý v noci vyprošťovali kamion, který na Rozvadovské spojce na západě Prahy...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!