Jsou lidé, léčící vesmírnou energií, hyenami, které patří k soudu?

Tento názor, napsaný v diskusi paní Tenzler, mně velmi mrzí, protože staví  lidi, disponující schopností pomoci i těm, u kterých alopatická  medicína již „složila zbraně“,  do role lidí lidí stojících na druhé straně zákona.

 Přitom jsou to lidé konající tuto činnost srdcem, za ceny snadno dostupné pro každého a pokud někdo ani tak minimální prostředky nemá, tak jim pomáhají i zdarma. Vždyť touto energií lze vyléčit i nádor na mozku bez rizika jakéhokoli poškození za směšnou částku a není třeba čekat na finanční sbírku, aby byla možná operace gamanožem. Toto léčení se může použít i v průběhu čekání na transplantaci kostní dřeně a může se stát, že transplantace už potřebná ani nebude. S nemocí motýlích křídel jsem se ještě nesetkal, přesto jsem přesvědčen, že tato bezdotyková neinvazivní metoda může pomoci i tady. Je-li takový člověk s touto chorobou, který si přeje vyléčení z celého srdce, nepochybuje o sobě, že by se dokázal plnohodnotně zařadit do pracovního procesu a nebojí se ztráty dávek od státu či jiné ztráty vzniklé vyléčením  – tedy nemá zabudovánu ve vědomí či podvědomí blokaci činnosti buněk, takovému člověku rád zdarma pomohu.

Paní Tenzler je možná lékařka, která pracuje ve velmi úzkém oboru a nemá čas studovat další disciplíny, související s její praxí. Nebo je možná pacientkou, trpící chorobou, kterou se nedaří vyléčit a zlobí se na vše kolem sebe. Jenže nejlepším léčitelem je každý sám sobě! Máme v sobě neuvěřitelně výkonnou léčící sílu, stačí ji jen uvést do chodu. A to činí lékaři, terapeuti i léčitelé. A u každého z nich může docházet k lepším či horším výsledkům. Ale to už není o systému, ale o lidech – jak o těch kteří pomáhají, tak o těch, kteří se léčí.

A pochybovači mají tentokrát mimořádnou příležitost. 3 měsíce po světové premiéře 17. ledna od 19. hod. bude promítán dokumentární  film  First Contact (první kontakt s mimozemskou inteligencí) v Kině Brandýs nad Labem, snadno dostupného Pražskou MHD, a po filmu bude dána možnost položit jakoukoli otázku mimozemské bytosti. Zeptejte se třeba na svůj zdravotní problém a na to, co Vám může pomoci? Budete komunikovat přes zprostředkovatelku přímo a pokud vám to nebude vadit, tak vhodnou otázkou můžete také zjistit, zda tato inteligence ví o vás i takové detaily, které jste nikdy nikomu neřekli. Ale pozor - tento film ani následná komunikace v běžné distribuci kin nebude. Jde o něco zcela výjimečného.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Koliandr | čtvrtek 12.1.2017 16:00 | karma článku: 15,02 | přečteno: 700x