Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Shambala

4. 2. 2012 15:48
Lidské myšlení je omezené

bude chvíli trvat než se vzdáme mýtů a vědomí , že to jinak nejde , že člověk potravu potřebuje, ale otázka je opravdu ,proč nejsou zveřejněné odborníky závěry z výzkumu inda žijícího na práně již 64 let . Jsou šokováni jsou překvapení , ale vyjadřovat se k tomu nehodlají. Ten důvod je velice zporadický ano byl by to objev , ale to by se museli lidé vzdát svých materialistických sklonů , protože tímto objevem by se stal člověk bezstarostný tudíž těžko ovlivnitelný. A o to tu jde . R^

0 0
možnosti
L

luciefx

4. 2. 2012 14:48
Nenechte se odradit

vesmírnou energii lze využívat, mám s tím vlastní zkušenost. Před několika lety jsem přestala mluvit, prostě jsem ze dne na den nevydala ani hlásek. bylo to po banálním, ale vleklém nachlazení. Prodělala jsem několik vyšetření na foniatrické klinice a verdikt zněl "obrna hlasivek, nevratná a nelze operovat". Byla jsem naprosto zdrcená a rozhodla jsem se, že to nevzdám. Abych to zkrátila, uvedu jen, že jsem začala využívat právě vesmírnou energii a stal se zázrak. Po třech měsících jsem naprosto nečekaně vydala první hlas, až jsem se lekla. Lékař tomu nechtěl vůbec věřit, ale musel. Od té doby nemám z hlasivkami žádný problém. Věřím tomu, protože jsem to zažila. A proč nejsme v tomto směru dál? Protože většina lidí nikdy něčemu podobnému věřit nebude.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

4. 2. 2012 21:11
Re: Nenechte se odradit

Nemáte někde trochu té energie schované? nechce se mi postavit jak za mlada, tak bych si to tou energií namazal. Moc děkuji.V

0 0
možnosti
MK

Makovarka

4. 2. 2012 12:17
Jen mě udivuje,

proč nás příroda (Bůh - dosaďte si co je libo) vybavila tak složitým trávicím ústrojím, když ho vlastně nepotřebujeme.

0 0
možnosti
R

rudaz

21. 2. 2012 0:26
Re: Jen mě udivuje,

Co my víme, jak má být...R^

0 0
možnosti
VP

Sípomat

4. 2. 2012 11:17
Dám vám radu

To,že řeknete "X je vědecky prokázáno" ještě neznamená,že to prokázáno je. Píšete jen nesmysly.

0 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

4. 2. 2012 11:14
Jak léčí šamani, čarodějové a šarlatáni?

Autor, sice sám doktor, ale RSDr (rozhodnutím strany doktor) tu v podstatě propaguje léčitelství a jiná šarlatánství. Já se ptám, jaké jsou skvělé výsledky těch "alternativních lékařů" a léčitelů. V Africe je plno čarodějů - lékařů, přitom skutečné nemoce tito léčit neumí. Co expanze AIDS a dalších nemocí? Skutečnou pomoc v Africe dokáže přinést jen klinická evropská medicína, ne jejich šamani, ani ti indiánští ani jogíni.

Indiáni měli a mají své šamany taky. Přitom si neuměli poradit s nemocemi, které se v Evropě skutečnou medicínou léčit umí. V Indii mají hinduisté jogíny, různé učitele s tituly swámí a dalšími. Ti umí žít ze vzduchu, jak autor sám píše. Ale ani jeden takový případ není hodnověrně doložen. V Indii je plno nemocí a zas i tam skutečnou léčbu přináší jen klinická medicína, která je založená na vědě a ne na obskurních náboženských systémech, které pracují s "energiemi" (s fyzikou to fakt nemá nic společného), čakrami, karmami, minulými životy a převtělováním.

2 0
možnosti
MF

falm

4. 2. 2012 13:54
Re: Jak léčí šamani, čarodějové a šarlatáni?

R^

http://www.sysifos.cz/files/Alternativni_medicina_Hert.pdf

0 0
možnosti
D

Dita_1

4. 2. 2012 10:55
*

Chtěla jsem přijít s nějakou konstruktivní kritikou, ale musela bych rozporovat téměř každou větu.

Tak snad jen tohle: díky takovým nesmyslům, jako tady prezentujete, dochází mnozí k lékařům nikoli v počátku choroby, ale až když mají vzdálené metastáze a jakákoli léčba kromě paliativní je zbytečná. Proč? Protože se léčili u léčitele/šamana/apod.Rv

3 0
možnosti
JN

jenyknovak

4. 2. 2012 10:39
No já také něco takového slyšel.......

bohužel, nikdy se mi nepodařilo sehnat odbornou literaturu, jen pár nicneříkajících vágních článků, kde není vůbec nic - žádný popis jak to funguje, co má člověk udělat atd. Prostě manuál k práně.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

4. 2. 2012 10:37
Super. Máte program pro Somálsko!

Divný je, že tam moc nefunguje a lidi hladem celkem spolehlivě umírají.  Že by to bylo tím , že to nepochopili? :-/

0 0
možnosti
MP

Martin V2

4. 2. 2012 21:13
Re: Super. Máte program pro Somálsko!

Asi si nekoupili tu správnou brožurku...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!