Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Jsme Burani, budem volit Burana :-)

4 2
možnosti
Foto

souhlas. Ale já volit nejdu.

V

následujících pěti letech prostě nebudu mít svého prezidenta. Ani z

jednoho z těch gaunerů nevznikne nic dobrého, a já se raději připravím

na obranu před zlem, které jeden z nich přinese.

1 5
možnosti
MN

je s podivem ze stale delame tytez chyby ... podobne jako s volbou VV, rad bych vedel, zda si volici pana knizete,hrabete,markrabete ... zjistili neco o tomto cloveku, zda vi, ze treba v Rakousku udajne - podle jejich tisku hovoril proti Benesovym dekretum, ted zase obratil, stejne jako v pripade amnestie napred ji unahlene pochvalil a pak kdyz zjistil, ze by mu to moc hlasu neprineslo - spis naopak, tak obratil, pri jednani o Gaze v Egypte se choval tak, ze o nem byvaly ministr zahranici Nemecka rekl, ze neco tak chaotickeho jeste nezazil..., americky tisk o nem a Vondrovi napsal, ze jsou spolu napred u vycepu az potom ze se staraji o jednani ,,,  jiste, kazdy ma pravo volit koho chce.. ted uz je to jen A nebo B  ...ale je treba domyslet dusledky .. navic lze pripsat jeste Schwarzenbergovi i jeho opakovane vyhrozovani odchodem -ale uz se tim dela smesnym protoze vzdycky prevazil onen post pred cti, A nezapomenu ani na to, ze ten pan nezna nasi hymnu - presto ma plnou pusu vlastenectvi... jen libive reci, ale uvnitr  je to jen snaha ziskat vyssi postaveni. Vzdyt si porovnejte to, co se rikalo o Rathovi - politicky turista, nebo Peak napred ODS, potom VV nyni LIDEM. A Schwarzenberg - ODA, US-DEU, Zeleni, TOP09 .... a toho cloveka bych mel volit?  ANI NAHODOU!

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/315808/Kamikaze-na-Hrad.html

3 4
možnosti
KV

Odkazujete na váš zajímavý blog ..... Chtěl jsem svou poznámkou přispět do diskuze a zjistil jsem, že jste diskuzi nepovolil ..... S ohledem na skutečnost, že diskutujete pod jinými blogy, považuji vaše jednání za zbabělost a farizejství.

4 2
možnosti
TH

Může být prezidentem českého státu osobnost, která svými reálnými činy usiluje o jeho faktickou demontáž ve prospěch privilegovaných korporací a nevolených úředníků cizí mocnosti?

Muzete to autore rozvest? nebo si jen tak vymyslite?

1 4
možnosti
PJ

P63e84t72r 55J79a10n83s96k49y

13. 1. 2013 21:03

je neuveritelne kolik mladych lidi naletelo..

6 5
možnosti
Foto

S přehledem napsáno.. Doufejme, že neuvěřitelná mediální masáž, kterou předvádí tisk, rozhlas i televize, nebude na vítězství toho lumpa stačit ! Díky, karma R^!

8 4
možnosti
JR

Taky si myslím, že Zeman nevyhraje ;-D

3 7
možnosti
MJ

Mládež s plackami je COOL a média vytváří mediální obraz COOL Karla. To je celé.

12 7
možnosti
JK

J28a19n 42K83r22a55u60s

13. 1. 2013 19:22

Nic si z té diskuse nedělejte. Je tady pár Karlohujerů se žlutou plackou, kteří se ukájejí v diskusi pod všemi blogy, které jsou pro Miloše resp. proti Karlovi. A jsou tak aktivní, jak o tom pan Karel mluvil. Až fanaticky.

5 11
možnosti
MK

Víte pane Krausi, vy si zakládáte na různých židozednářských teoriích a mnozí volí na základě zkušeností. Neříkám, že kníže je ideální. Nicméně pro mně je mnohem přijatelnější než Zeman. Zeman je pragmatik, takže v roce 1968 naskočil do komunistického vlaku, netuše, že se to v tom roce tak rychle změní. Stejně jako Fischer. Oproti tomu Karel S. zastává určité hodnoty, pochází z rodiny, která byla proti nacismu i komunismu a on sám aktivně pomáhal českým emigrantům a disidentům a to nejen finančně. Jeho rod, složil přísahu věrnosti Benešovi v době ohrožení republiky, stejně tak jako jeho rod od svého příchodu do Čech, po té co zdědil majetek Eggenbergů hájil zájmy České Koruny proti Říši. Schwarzenbergové se navíc vždy cítili duchovními dědici rodu Rožmberků a byli významnými reformátory v zemědělství a finančně a technologiemi pomáhali i jihočeským sedlákům. Současný kníže v tomto nijak nevybočuje.

15 7
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3977x
Odpad třídím, televizor nevlastním, zelené nevolím.