Pravda a láska zvítězila i na letišti

Přejmenovali nám letiště. Chtěli jsme to? Směšná otázka. Na tom už totiž vůbec nezáleží.

iDNES

Ruzyňské letiště prostě nově nese jméno Václava Havla. Asi jako hold člověku, který se dle zákona zasloužil o svobodu a demokracii. Je signifikantní, že při té příležitosti vystoupili lidé jako je například Miroslav Kalousek nebo kníže Bilderberg, pardon - Schwarzenberg, kteří jsou dokonalou výkladní skříní havlistického pojetí „svobody a demokracie“. 

Jen namátkou: Hlasovat pro stamiliardové dotace na obnovitelné spotřebiče, pardon - zdroje, a pak se tvářit jako odpovědní hospodáři. Hlasovat pro energetické štítky na domy a bezpočet podobných pitomostí odkudsi z útrob nově budované říše, které „musíme přijmout“. Hlasovat pro ESM, závazek odevzdat stovky miliard korun do bezedné pokladnice Evropského svazu, která je spravována nevolenými byrokraty cizí mocnosti. Bez reálného mandátu voličů, potichu a potají, aby o tom ten, kdo to všechno nakonec odskáče, neměl do poslední chvíle ani tušení. Dokonalá demokracie. 

Že si nyní pro svou propagandu vybrali zrovna mezinárodní letiště, to samozřejmě není náhoda. Skupinka těchto samozvaných spasitelů se tím snaží vyvolat ve světě falešný dojem o příklonu českých občanů k jejich úchylné, účelové a rozporuplné ideologii. S ústy plnými demokracie, ale bez ohledu na to, kolik z nás jejich myšlenky s vědomím všech dopadů doopravdy sdílí, a kolik z nás o tenhle tyjátr vůbec stálo. Vlastně o to nestál ani ten, jehož jméno bylo právě zneužito. 

Nic nového. Pravda a láska musí zvítězit, i kdyby se kvůli tomu mělo lhát a jít cestou násilí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Kolář | sobota 6.10.2012 20:33 | karma článku: 37,56 | přečteno: 1947x