Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokonalý a fundovaný článek p.Koláře karmuji R^

1 1
možnosti
JB

Když jsem se ptal mladých proč volili Schwarzenbergera , tak jejich odpověď zněla - aby byla sranda. Je vidět , že i tak se da politika vnímat.[>-]

6 1
možnosti
Foto

J50i84ř81í 71S84l21a66n65ý

27. 1. 2013 19:17

však to byla legrace;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

R56o30m69a48n 77K46o28z57e97l

27. 1. 2013 18:35

Hezky napsáno - vzpomeňme si - kde byl Schwarzenberg tak před půl rokem? Preference měl tak možná 7 % a spíše působil směšně, že má nedostatek soudnosti, že přemýšlí o prezidentovi, když na to zdravotně nemá (problém s udržením bdělosti, špatná mluva, pomalé myšlení) a on sám říkal, že kvůli nepopulární vládě je bez šance.

6 0
možnosti
BM

Budoucí hlava státu poskytující první rozhovor po zvolení ve veřejnoprávní televizi ve stavu "na kaši" není pro mne důstojným reprezentatem tohoto státu. To by si nedovolil ani Kalousek...

3 8
možnosti
VZ

Budeme si zřejmě muset zvyknout. Pan Zeman byl zvolen především masami těch, kterým takové chování připadá správně lidové. Co na tom, že před světem jsme zase o notný kus víc za idioty a Švejky (nic proti slavné literární postavě). Karel by nebyl taky zrovna výhra, ale na poli politickém alespoň něco znamená, kdežto Milošek s jeho bonmoty a papouškováním všemožných citátů je tak akorát za šaška anebo za machiavelistického technologa moci.

4 6
možnosti
EJ

bitvu prohráli a doufám, že se všichni " omezenci" sešikují a nedovolí jim už žádný jiný útok. Věřím v selský rozum českého, moravského, slezského občana. Když nepřichází Blaničtí rytíři, musíme to vzít do svých rukou my.!!!!!!Nedovolme Kalouskům nám zasahovat do života!!!!

12 2
možnosti
JK

Přemysl Sobotka doplatil na to, že do všech krajů, kromě Libereckého, se dostalo "doporučení", volit Schwarzenbergera, aby se do druhého kola dostal alespoň jeden pravičák. Nakonec to přznala i jedna dáma, vydávající se zástupkyni fanklubu Přemysla Sobotky, v besedě u Moravce v ČT po prvním kole. Zkrátka a dobře, podtrhla ho vlastní partaj. !!!!!!

3 0
možnosti
MD
PV

Tak podobně jsem to vnímal i já. Vyrobili produkt - Karel - budoucnost. Jenže zapomněli vymazat lidem mozek. Národní kulturní fronta se zase předvedla! Ministerstvo kultury jim před týdnem ubralo stamilióny na aktivní kulturu, oni vesele tleskali.

16 4
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3977x
Odpad třídím, televizor nevlastním, zelené nevolím.