Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K48a77r77e28l 28R22a11d83a

15. 6. 2013 3:29

Ano, máte pravdu. Jenže aby to tak mohlo fungovat, je k tomu jeden podstatný a nepostradatelný předpoklad. Totiž většina politiků musí být zapojena do špinavostí a nezákoností. Pokud by tento předpoklad nebyl naplněn, nebylo by možné policii používat k mocenským hrátkám. Aby to bylo přehlednější uvedu příklad s králíky. V kuchařce je napsáno, že na pekáč půjde černý králík. Když je v kotci pět bílých a jeden černý pak je věc jasná. Ale když jsou v kotci samí černí, můžete si vybírat  A policie si může vybírat, protože v tom politickém kotci je většina králíků černých.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Tento stát postupně začíná ovládat neviditelná totalita, zneužívající policii a justici a využívající korytářských ambicí podvných individuí typu Bradáčové a Šlachty. Není jasné kdo za tím stojí, podle mne je to Schwarzenberg a Miroslav Kalousek.

0 0
možnosti
VH

Je to jasné.  Za vše může Kalousek.

  Ježíš, jak hloupí mohou lidé být!!!

0 0
možnosti
MM

Obvinění z korupce za členství v DR je absurdita. Takže možná že jde o něco jiného, něco, co ase sice zmínilo, ale tak nějak to zůstává stranou - a to je VOZ. Navíc to, že věc dozoruje SZ Olomouc vnímám jako vyjádření nedůvěry SZ Bradáčové. Že by si těchto věcí nikdo nevšiml?

2 1
možnosti
VH

Nevím, jak moc jste v obraze.  Kauza je "rozpracována" od začátku minulého roku. Od počátku pod VSZ Olomouc.  Možná jste to nepostřehl - ale v té době nebyla Dr. Bradáčová vrchní státní zástupkyní.

   Ten Nečas s Kalouskem a Bendou vědí své o stokrát opakované lži.  Vždyť jsme všichni věděli, že ty trafiky jsou úplatkem. Tedy korupcí!

  Co je korupce? Paragraf 324 tr. zákona, odst (1): "Úplatkem se rozumí neoprávněná výhoda spočívající v přímém majetkovém obohacení  n e b o   j i n é m z v ý h o d n ě n í  , které se dostává nebo má dostat uplácené osobě nebo s jejím souhlasem jiné osobě, a na kterou není nárok."

   Můžete mně vysvětlit, jaký je podle vás rozdíl mezi uplácením přímo penězi, nebo zajištěním téměř bezpracného místa s velmi vysokým příjmem?   Snad jen ten, že při přímém zaplacení by ono místo zbylo na odborného pracovníka.

4 1
možnosti
FB

To je zajímavé, že vám vadí postup policie, která v tomto státě potřebuje souhlas státního zastupitelství, aby mohla takto konat, a státní zástupci potřebují zákonné normy, které vytvářejí a schvalují v parlamentní demokracii právě momentálně zasažení politici, kteří jsou volení námi občany, ale jaksi nezmiňujete postup státního úředníka ( v tomto případě úřednice), která úkoluje špičky vojenského zpravodajství, aniž by k tomu měla jakoukoliv oporu v zákoně.

Můj osobní názor je, že být pracovníkem ÚOOZ, tak se na nějaké vyšetřování v tomhle podělaném státě vykašlu, protože se nezavděčím ani politikům, ani mediím, ani ovečkám, které budou za vším hledat nějaké ALE a nechám to tady shnít do základů.

5 0
možnosti
Foto

K81a70r62e49l 27R92a97d13a

15. 6. 2013 3:46

My, kteří tu chceme žít, jsme vděčni každému, kdo chce ještě něco vyšetřit. Protože tu nejspíš už je prohnilé téměř vše.

1 0
možnosti

Když si dá někdo na billboard heslo: Korupci nebudeme tolerovat ani ve vládě, ani v ODS, tak se pak nesmí divit, že ho někteří naivní policisti vezmou vážně.

7 0
možnosti
Foto

Ani ne tak naivní jako navedení.

0 5
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3977x
Odpad třídím, televizor nevlastním, zelené nevolím.