Od prosince dovoleno jíst pouze s certifikátem beznadváhy

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je obezita větším zabijákem než koronavirus. Bylo by proto hloupé a pokrytecké, kdybychom v zájmu povinného dobra nezavedli následující opatření.

Vstup do provozoven stravování a prodejen potravin bude umožněn pouze osobám, které se prokáží platným certifikátem beznadváhy. Certifikát nesmí být starší než 3 dny a musí být vystaven státem akreditovanou institucí. Podmínka beznadváhy je splněna u osob, jejichž Body Mass Index (BMI) nepřekračuje hodnotu 25. To platí do doby, než bude platit něco jiného.

Podmínka beznadváhy je rovněž splněna, pokud daná osoba za svůj život alespoň třikrát zkonzumovala list hlávkového salátu nebo hrst cizrny. V tom případě se skutečná hodnota BMI nezjišťuje a platnost certifikátu se prodlužuje na 6 měsíců.

Zároveň se zcela zakazuje reklama na jídlo. Aromatické pokrmy je dovoleno vařit a konzumovat pouze při dodržení minimálního odstupu 10 metrů od jiných osob. Sportovat můžete, třeba i v kategorii těžká váha, ovšem není na to žádná kolonka, takže to nikoho nebude zajímat.

Certifikát o beznadváze je vydáván v elektronické podobě a k jeho zobrazení a validaci slouží aplikace Tyčka. Aby to bylo srozumitelné i pro natvrdlé, tak kdo neukáže Tyčku, ten se nenají. Pořád se cpete, plníte nemocnice, ničíte křesla, nechcete poslouchat, a ještě navíc si dovolujete mít dobrou náladu, tak s tím je konec!

Ano, tento text je zcela pitomý, v tom jsme ve shodě. Pokud vám však navíc něco připomíná, tak jsem toho názoru, že je to docela průšvih. Velký průšvih.

Informační zdroje:

https://www.extra.cz/obezita-je-vetsi-zabijak-nez-koronavirus-pocet-mrtvych-je-podle-who-alarmujici

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Kolář | pátek 19.11.2021 22:16 | karma článku: 30,89 | přečteno: 749x
  • Další články autora

Jan Kolář

Odposlechy a razie jako nástroj moci

14.6.2013 v 21:16 | Karma: 23,23

Jan Kolář

Postřehy z prezidentské volby 2013

27.1.2013 v 17:31 | Karma: 31,74

Jan Kolář

Může stát fungovat jako firma?

17.1.2013 v 13:16 | Karma: 24,75