Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Josef II

22. 9. 2011 16:14
Lidi, naucte se vyuzivat demokracii !

Copak je to tak tezke, dat se dohromady a dostavit se na schuzi obecniho zastupitelstva s pozadavkem na umistneni dopravnich znacek se zakazem vjezdu motorovych vozidel do prirody.  Vzdyt uz jsou i jezera, kam nesmi hlucne motorove cluny! A tam se to uhlidat dari.  Nesmite ale tu demokracii tlacit moc daleko. Mne napr. Prazaci zakazuji petici zemedelskou cinnost, pry ta mocuvka a hnuj v polich smrdi !

0 0
možnosti
Y

Yarda.

5. 9. 2011 19:15
To je jeden z příkladů z našeho právního státu.

Jak to, že orgány co mají dohlížet na dodržování zákonů už účinně nezasáhli?

Jiný příklad: V lokalitě kde bydlím - většinou rodinné domky a malé sídliště si někdo zvyknul na zahradě grilovat. Když je letní počasí, tak široké okolí zamoří kouřem. Chtěl jsem zjednat nápravu, zašel jsem na městskou policii, tam mne poslali na odbor životního prostředí, na životním prostředí zase na městskou policii. Nevíte někdo, kde sehnat kyselinu máselnou nebo jinou silně páchnoucí chemikálii, případně nechováte někdo skunky?

0 0
možnosti
SJFZ

Socialismus je forma zločinu

8. 9. 2011 21:37
Re: To je jeden z příkladů z našeho právního státu.

Jo tak něco takového sháním taky, pro změnu kvůli sousedce pod náma, která když si v létě jde zahulit tak toho smradu máme komplet plný byt, protože všechen ten sajrajt jde podél teplé zdi rovnou nahoru a oknem k nám.

Lidi jsou vážně praštěný nebo nevím čím to je. Taková míra arogance, hulvátství a hlouposti se dala tolerovat, když nás tady žila desetina, ale dneska pár pitomců dokáže otrávit život všem okolo a není rozumná šance s tím hnout ;-€

1 0
možnosti
MO

farfalla_farfalla

5. 9. 2011 7:43
Máte recht,

potkat čtyřkolky v lese při túře je děs běs, zvlášť pokud neustále kolují trasou, kterou právě jdete nebo poblíž. Jednak často netušíte, odkud se vyřítí a zda stačíte uskočit a ty krásné lesní cesty dostávají neuvěřitelně na frak - neskutečně hyzdí les. Páka na ně samozřejmě není téměř žádná.

1 0
možnosti
EH

Kahlan Amnell

2. 9. 2011 15:57
V přírodě už dávno není klid, ani na vesnici

Buď se túrují motorky, anebo se sekájí trávníky (řeže dřevo). V neděli, když je klid od sekaček, zase řvou motory od vyhlídkových letadel.

0 0
možnosti
W

Wernher

2. 9. 2011 7:45
To je sĂ­la.

Opět jsem si potvrdil přečtením tohoto článku a jeho diskuze, že ekofanatici, ekofašisti, užiteční blbci a lidé kteří vědí kulový a do všeho chtějí kecat jsou zhoubou této společnosti. A to platí v celé naší euro-americké civilizaci. Ježkovy oči, vždyť pokud na té lesní cestě není žádná značka upravující pohyb vozidel, v čem je problém ? To jste opravdu tak netolerantní a arogantní ? A povídat si o návodech jak někomu něco zničit nebo mu ublížit nebo in zabít, no fuj, styďte se. Ano, některým motoristům by neškodilo, kdyby při přiblížení zpomalili. Ale víte, s rodinou žiju v chko a tudíž je tu velký pohyb řešící a cyklistů. A já vždycky zuřím když let do lesa a hned vidím ty spousty čerstvých odpadků. Po takové průměrné famílii byste mohli nasbírat nákupní tašku odpadu. Vypité flašky, časopisy, plechovky, alobal a takový ten papír polepený igelitem a hliníkovou fólií. Navíc fekálie lidské i zvířecí na cestě, a spousty použitých vložek a tamponů. Jo, a ty píchlé duše a lavičky od oleje po cyklistech....

0 0
možnosti
J4

J.K. 4

2. 9. 2011 8:16
Re: To je sĂ­la.

Takže protože se pár lidí chová jako prase, rezignujeme na všechno a uděláme z toho důvod, aby se tak mohl chovat kdokoli, rozumím tomu správně?

Nedivím se tomu, že někteří lidé berou spravedlnost do svých rukou. Co jim zbývá? Stát si uzurpuje veškerá práva na ochranu majetku, zdraví a životního prostředí, bere si za to od daňových poplatníků obrovské sumy peněz, aby nakonec ve své roli zcela selhal.

1 0
možnosti
P0

Pooh 01

1. 9. 2011 19:33
A co děti? Mají si kde hrát?

souhlasím, zmíním jednu věc, možná zde přítomní pánové obrátí oči v sloup, ale pokud jsou již otcové, možná pochopí. Tak myslím, že to autor zamýšlel. Bydlím na kraji města a jako maminka malého maminka jezdím každý den s kočárkem do lesa, nikde jinde už totiž klid není. Není výjimkou, že jakmile dítě usne, vyrazí proti mě motorkář či čtyřkolkář a za šíleného řevu se přežene kolem mne, probudí dítě, bláto stříká na metry daleko, mnohdy nestačím ani uskočit, nevíte totiž, kam řidič stočí svůj stroj. A toho jednoho samého borce potkám na procházce hned několikrát. Není kam zmizet, jedině do tundry, tam bych ho asi už jen tak nepotkala. A nejde jen o spící miminka. Kde učit děti jezdit na kole, hrát si na schovávanou, poznávat přírodu? Na betonu před domem?;-€[; Kde jsou ty časy, kdy mohli rodiny s dětmi nerušeně a bezpečně vyrazit na výlet do lesa, na houby, maliny, posvačit na louce.

1 0
možnosti
MH

bathed

1. 9. 2011 19:36
Re: A co děti? Mají si kde hrát?

na vaší louce? - ze zákonného rámce vyplývá, že máte volný vstup do lesa, ale pole, pastviny a křoviny - tam nemáte co pohledávat :)..... A ze své bych vás nevyhodil :)

0 0
možnosti
KT

Tycova.blog.i.dnes

1. 9. 2011 19:06
díky,

rozumný člověče!

1 0
možnosti
MN

Realista

1. 9. 2011 18:38
Ach jo

Pánové J.K. a Bathed (R.D.?) máte svou pravdu oba dva. Pod ten blog kritizující motorkáře v lese by se bez výhrad podepsalo mnoho soudných lidí. Na druhou stranu je třeba mít respekt k lidem z venkova, kteří na daném místě žijí po mnoho generací a nedávat jim hraběcí rady, když o problematice nic nevíme a dotčené pozemky nám nepatří. On je ten socialismus zažrán hlavně v hlavách některých měšťáků, kteří si myslí, že venkov a hory jsou pouze od toho, aby se tam o víkendu rekreovali. Turista nemá rád cyklistu na horském kole a oba společně nadávají na motorkáře :)

0 0
možnosti
MH

bathed

1. 9. 2011 19:31
Re: Ach jo

(nene, M.H.) .... tyvoe! A co teprv koníčkáři!!! - to ti je verbež! - v lese nadělané žumpy od kopyt na půlmetru hluboko, ve svahu pak v těch žumpách (kdy dookola je všude sucho) uhnívají smrkům kořeny.... V okolí přehrady Bystřička už je začínají regulovat, protože někde ve svazích už se začínají ty stromy při sebemenším náporu větru kácet ... No a teď BABO RAĎ!!! :))))))))

0 0
možnosti
MW

mysak_25

1. 9. 2011 18:22
Drat

,kdyz nenatahujete najisto je blbost,muze to odsrat cyklista,nebo kun s jezdcem... Osvedcila se argentinska doga,hajzlika z prahy,anebo satelitniho mestecka z ctyrkolky sunda a ten se pekne rozmazne. Pak ho muzete upravit klackem dle libosti...

2 0
možnosti
TN

velkotovarnik

5. 9. 2011 11:40
Re: Drat

jo tak doufejte ze ten pes nesejme nejakyho magora co ma jeste dalsi konicky jako MMA nebo tak podobne

0 0
možnosti
M

marko250

1. 9. 2011 17:47
Než tady něco napíšete,tak se zamyslete!

Samotný autor velmi uletěl!Dále by mě zajímalo jak je možné,že tady čtu veřejně návody na střelbu po druhé osobě,napadnutí,natahování drátů pro uřezání hlavy(čistý úmysl zabít),poškozování!!!??Tohle jsou ti čistí správní lidé?Neděláte nic jiného než že se povyšujete s jiným odlišným koníčkem na stejném pískovišti! Příroda má své vlastníky,ale asi si o tom rozhodnout sama nemohla-co!!!??Všichni si tady hrajete na oduševnělé a očištěné tichem přírody a k lesu pěkně autem,vlakem v hadrách a botech za několik litrů vydělaných nějakou špinavostí proti přírodě.Nesnáším krátkodobé medializované kampaně proti různým činnostem lidstva,rozmazávaných dle obliby médiji typu Nova apod.,většina těhle spotů začíná nagelovaným moderátorem v obrovském studiu,které má neskutečnou spotřebu uměle vydobyté energije slovy:"Šílený čtyřkolkář ..." apod.Kolik z Vás chytne v lese sraní a první co uděláte je,že zalezete za křoví a naděláte tam.

0 0
možnosti
KT

Tycova.blog.i.dnes

1. 9. 2011 19:08
Re: Než tady něco napíšete,tak se zamyslete!

a co jste jako chtěl říci? myslíte že srnečky nevyměšují?

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3977x
Odpad třídím, televizor nevlastním, zelené nevolím.