V lesku erbů

V květnu 2021 byla odborným nakladatelstvím PhDr. Ivo Sperát, které se zabývá genealogickou, heraldickou a sfragistickou literaturou vydána moje kniha s názvem V lesku erbů.

Milí a vážení čtenáři mých článků. Již několik let píšu blogy převážně s historickou tématikou a tématikou aristokracie zde na idnes. Vždy mě těšil zájem čtenářů. Rád se dělím o svoje poznatky i skromné znalosti s jinými lidmi a snažím se jim tak přinášet potěšení z objevování nových věcí, které třeba dosud neznali. Ať už jde o drobné památky, události nebo osobnosti.

Časem narůstala čtenářská obec a nakonec jsem se rozhodl, že by vybraným článkům slušela i knižní podoba. A tak se i stalo. V květnu 2021 byla odborným nakladatelstvím PhDr. Ivo Sperát, které se zabývá genealogickou, heraldickou a sfragistickou literaturou vydána moje kniha s názvem V lesku erbů.

Publikace přináší výběr těch nejzajímavějších článků z minulých let s bohatým fotografickým doprovodem, poznámkovým aparátem a použitou literaturou.

Knížka je k dostání jak v kamenných knihkupectvích, tak i v e-shopech. Stačí zadat název do vyhledávače.

Sluší se velmi poděkovat Idnes.cz, který poskytoval prostor pro tvorbu blogů a hlavně Vám, mým čtenářům, kteří jste mě vždy motivovali k psaní a rádi četli a komentovali výsledky mé práce.  

Za to vřelý dík a přeji vše dobré čtenářům.

 

 

Autor: Ladislav Kolačkovský | sobota 15.5.2021 15:37 | karma článku: 11,86 | přečteno: 301x