Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám dnes takový zvláštní den...a tak řeknu, že si Vás nesmírně vážím. Nesmírně. Protože děláte nápravu něčemu, co bylo před sto lety nešikovně zničeno a z toho zničení se nemělo postupným znevážením a zapomněním už nikdy šanci dostat a nedostalo se dodnes. A sehrálo to velmi nešťastnou úlohu při první přímé volbě prezidenta. Neznalost...tedy díky za připomínání zavržených šlechtických titulů a vlastenecké práce české šlechty.

Jste TO skutečně vzácné nejen tady na blogu, ale vůbec TO ONO vzácné v české publicistice. Vaše práce by zasloužila mnohem většího docenění...no...tohle je omletá píseň.

Moc Vám děkuji a za blog samozřejmě karma:) a ještě jednou - děkujiVR^

2 0
možnosti
LK

To já děkuji za tak milá slova podpory a ocenění mé práce, kterých si skutečně velmi vážím. Snažím se je dělat poctivě na základě ověřené faktografie a nabídnout něco více než jen to, co si lidé mohou běžně přečíst kdekoliv na internetu (jak je dnes už zvykem). Oceněním mi je, že si články čtenáři čtou a budu v tom pokračovat i dál.

1 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 16,92
  • Průměrná čtenost 908x
Vážení čtenáři, děkuji, že jste navštívili mé články. Přináším méně známé nebo i zapomenuté příběhy zejména z našich dějin. Vždy však podložené prameny a literaturou. Jsem také autorem historické publikace V lesku erbů. 

Seznam rubrik