Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, jestli je toto společné posezení u jednoho stolu k smíchu nebo k pláči, ale já jsem se zasmála, proto děkuji a dávám karmu :-)

0 2
možnosti
HS

Krása, krása, koukám, že pan JUDr. tady svolal stranickou schůzi. Nejkrásnější je ta teze o tom, že je to práce rodičů studentů. Holt je vidět že bolševik nezapomněl že to chodívalo tak, že se doma děti dozvídaly co je skutečně pravda a co jim nalévají do hlav komunistické osnovy. Berte to tak, že dnešní studenti mají dost informací o tom co jste zač a nemusí se na to ptát svých  rodičů. A je dobré že sami umějí pojmenovat zlo a ukázat na ně. Prostě je tady nová generace, soudruzi a ta na vás kašle a ohlídá si vás. Můžete tady kafrat jak chcete, nic s tím neuděláte!

2 0
možnosti
FS

Dobře jste se zmínil,že ty akce nejsou výmysl studentů,ale jejich učitelů a některých náhle se probudivších"antikomunistických demokratů".

3 2
možnosti
Foto

Výborný článek až na jednu drobnost: Rozhodně nelze hovořit o "skoroideologii" - jedná se totiž o ideologii jak řemen, úplnou, plnotučnou... Ale jinak díky, ano, je to k zblití.

3 3
možnosti
JR

J71a80r28a 49R21a84n16k

18. 12. 2012 4:31

Diky za Havluv citat Skvoreckemu na knihu o Masinech: "„Mám výhrady proti některým jeho polohám, které bych tu nerad teď nějak

stručně charakterizoval, protože bych je tím asi simplifikoval. Snad jen

to bych mohl, že mi přecházel mráz po zádech, když se na stránkách

(časopisu) Západu můj dávný spolužák z Poděbrad kasal tím, kolik lidí

zabil.“

PS: jste zatim asi jediny, kdo to zde v clanku napsal.

1 1
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 17,25
  • Průměrná čtenost 915x
Vážení čtenáři, děkuji, že jste navštívili mé články. Přináším méně známé nebo i zapomenuté příběhy zejména z našich dějin. Vždy však podložené prameny a literaturou. Jsem také autorem historické publikace V lesku erbů. 

Seznam rubrik