Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

WetSinglet

9. 12. 2011 21:38
chjo

tak jsem dala karmu....a asi nejvic me oslovil tuhle vtip od pana Renčína: Není to s tou korupcí u nás tak zlé, za celý můj dlouhý život se mě nikdo podplatit nepokusil... povídá chlapík, co vidlema hází hnůj...i když pracuji na jiném postě, nikdy jsem nebyla na pozici, abych komukoliv stála za podmáznutí:-)))) Takže vlastně nevím, jaké to je, když se odmítají úplatky a výhružky a podobně...

0 0
možnosti
MM

venenum

9. 12. 2011 16:16
korupcí proti korupci ?

Korupci vymýtíme tím, že korumpující osoby zkorumpujeme, aby nám za úplatu prozradily, koho podmázly ???

To už ani není směšné.... :-/

1 0
možnosti
J

jarno3

9. 12. 2011 16:04
Ukaž na korupci, dostaneš 300 000.

A padáka s cejchem práskače, kvůli kterému do konce života o zaměstnání nezavadíš. Protože jestli něco český národ neodpouští, pak je to udavačství v jakékoliv formě. Stálo to té holce za to?

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

9. 12. 2011 16:03
Vypadá to jako bajka, ale není to bajka...možná...

Paní R. Horáková se nebála poukázat na korupční jednání na znojemské radnici, nepodlehla nabídkám, nátlaku a vyhrožování ze strany bývalého tajemníka městského úřadu Vladimíra Krejčíře oddaně sloužícího "modrému" starostovi Petru Nezvedovi a i díky této kauze následující volby vyhrálo "oranžoví". Ti si za svého starostu zvolili nejlepšího z nich a to MUDr. Zbyška Kaššae. No a ten i přes své velkohubé předvolební výkřiky o potírání korupce atd., atd. se pí. Horákové odvděčil vyhazovem pro nadbytečnost.

A tak zatímco prostý lid v podhradí si ve jménu své pravdy a lepších zítřků nadává do "modrých, oranžových, zelených, rudých" a já nevím jakých ještě barev, našim papalášům je to úplně... však víte kde

:-(

1 0
možnosti

Olinček

9. 12. 2011 15:26
Vláda smetla majetková přiznání.

Dne   9. prosince 2011  12:19,  Vláda smetla ze stolu majetková přiznání.  Proč se politici brání jako čert kříže přiznávaní mejetku??? Asi proto že všichni mají máslo na hlavě a nepodřežou si větev pod sebou. Potom je to boj s větrnými mlýny. A paní  Renata Horákovová si ocenění plně zaslouží. Gratuluji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1168x
Podpořeno fondem Otakara Motejla.

Seznam rubrik