Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si přečetla zdůvodnění a vidím, že grafům nelze přikládat vážnost.

*

 

Např. tvrzení paní Roithové o počtu nereformovaných komunistických stran je sice nepřesné, ale označit je za nepravdu (=lež) je příliš. 

Zřejmě šlo o to, aby se v grafu objevil alespoň kousek červené barvy. 

Takových případů je tam mnohem více Rv

1 0
možnosti
DK

D 84K

6. 1. 2013 20:43

Samozřejmě vždy jde o výběr výroků a o jejich následné posouzení. Vše posuzují živé bytosti a je proto potřeba to brát v úvahu. Proto byl v článku dodán taktéž odkaz na jednotlivé kandidáty s posouzením jejich výroků. Není ale dobré celý projekt zatracovat kvůli takové věci, která ani nejde plně zajistit. Určitou výpovědní hodnotu určitě má a ihned odkryje populisty a lháře. A o to jde především.

0 0
možnosti
JJ

Ono taky záleží na relevanci posuzovaných výroků (ale ta může být pro každého jiná, takže každý ať si své favority prověří sám).

0 0
možnosti
JD

J87i85ř23í 85D52r32á85č

6. 1. 2013 16:41

Mno nic nového pod sluncem. Ňouma může mluvit "nic než pravdu" a nikdo ho nezvolí a mistr si tu pravdu přibarví podle sebe a ještě mu lidi zatleskají. Lidi stojící za Demagog.cz bych raději požádal, aby stejným způsobem prolustrovali hlášky z reklam, valící se na nás od rána do večera ze všech médií. Ty politické debaty totiž brzy skončí, ale těch přiblblých a zavádějících reklam se nejspíš nezbavíme nikdy:-):-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1168x
Podpořeno fondem Otakara Motejla.

Seznam rubrik