Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bonaventura

14. 9. 2012 8:32
Buďte prosím objektivní, když už chcete hodnotit kandidáty

Vaše hodnocení, zvlášť  senátora Řiháka v porovnání s primátorem Nwelatim, je značně neobjektivní.

Píšete o  I. poliklinice v Příbrami jako o privatizaci, píšete o trestních oznámeních. Neuvádíte ale, za jakých okolností se všechno stalo. Já poměry v Příbrami znám, a věc se má jinak, než jak jí povrchně popisujete. V minulém roce došlo k prodeji budovy, kde sídlili výhradně soukromí lékaři. Jeden z neúspěšných uchazečů- firma,která nabídla menší částku, pak podal trestní oznámení--- ne proto, že by došlo k něčemu nekalému, ale proto, že se chtěl vedení města a starostovi Řihákovi pomstít. Policie na nic protizákonného v souvislosti se soutěží nepřišla.To jen pro úplnost.

A pokud už chcete poskytnout voličům vyvážené informace o kandidátech na hejtmana, proč nenapíšete o aférách p. Nwelatiho- o jeho luxusním domě, o kterém nikdo neví, kde přesně na něj v roce 2008 vzal? Nebo o kauze kasáren v Mladé Boleslavi? Nebo o záměru privatizovat proti vůli obyvatel teplárnu v Boleslavi?

0 0
možnosti
JL

jirka1965

13. 9. 2012 22:40
kandiduje 21 politických stran a hnutí a jedna koalice.

A Vy tam prdnete jenom čtyři. Jste jak ty průzkumy veřejného mínění. Podle mého názoru se tam velmi výrazně projeví zkušenost lidí z komunální politikou, takže předpokládám velký úspěch koalice KDU ČSL SNK ED a nezávislých kandidátů (kde se to místními politiky jenom hemží) nebo sdružením Nestraníci (kteří jsou rovněž sestaveni z místních politiků).

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1170x
Podpořeno fondem Otakara Motejla.

Seznam rubrik