Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Bydlím v Mostě a dodnes jsem měl pocit, že je to Ústecký kraj - jeden z regionů České Republiky. Nyní se dozvídám, že ne?

Ale nyní již vážně - toto je nádherný příklad manipulace z fakty. Jak již tu někdo napsal, tyto regióny by volili kohokoliv proti představiteli vlády!!! Tato vláda - "vláda rozpočtové odpovědnost" - má na svém kontě tyto "úspěchy":

Zvýšení daňové zátěže ; Zvýšení státního dluhu o 260 miliard Kč během dvou let ; Zvýšení nezaměstnanosti o 2,5% (lépe řečeno o 130 000 lidí) ; Zdražení veškerých základních potřeb občana tohoto státu ; Eskalaci problémů s nepřizpůsobivými občany ;  Zhoršení bezpečnosti díky omezení činnosti Policie ČR ; Zhoršení zdravotní péče ; Permanentní skandály a aféry.

A teď vážený autore, otázka. Na které regiony mají tyto "úspěchy" největší dopad? Kdo je místopředsedou vlády a předsedou jedné z "koaličních" stran? Kde jsou nejnižší mzdy? Já myslím, že průměrně inteligentní člověk si odpoví sám. To jsou podstatné příčiny protischwarzenbergských nálad v těchto regionech.

1 0
možnosti
Foto

Nenazývejte laskavě území České republiky Sudetami, děkuji !

2 1
možnosti

Pro Čechy jde o historické české území.

Svoje Sudety si dejte za klobouk a nevzbuzujte hloupě vášně

a neotravujte ovzduší. 

Volby už skončily!Rv!!

4 1
možnosti

Ta sudetská karta by ale zafungovala i v případě, i kdyby nedošlo k oné diskusi v TV, a nebo kdyby pan Schwarzenberg odpověděl poněkud diplomatičtěji, respektive kulantněji, zkrátka méně upřímně.

Ale je jasné, že každý volič - nejen v Sudetech - řešil  otázku, kdo z těch dvou bude v případě problémů s Benešovými dekrety a jejich uplatňováním - lépe ho zastupovat - obrazně řečeno - u toho mezinárodního soudu v Haagu.

A tuto při evidentně pan Schwarzenberg v mysli českého voliče vyhrát nemohl.

A to už skutečně nemluvím, že dlouhodobě jsou tyto postoje pana Schwarzenberga k Benešovým dekretům známé.

Jinak řečeno, kdybyste se českého voliče zeptali, kdo z obou kandidátů by mohl hovořit, že Benešovy dekrety jsou zločinem, tak by odpovědi byly jednoznačné.

V tom kole se tato otázka vynořila právě proto, že se proti sobě stáli právě tyto dvě osobnosti. V případě kombinace Fischer - Zeman by bylo zřejmé, že jejich odpovědi, respektive jejich postoje jsou totožné.

5 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1170x
Podpořeno fondem Otakara Motejla.

Seznam rubrik