Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dana.f

10. 8. 2011 16:31
souhlasím

zaráží mě, že se dodnes žádné psychologické testy na politicích nezavedly. ale nejspíš tam nahoře tuší, že by těmi testy prošel jenom ten, co to má v hlavě v pořádku, ne jako oni :)

a pozor, kyčel bez kyčle, nikoliv kyčle bez kyčle.

0 0
možnosti

rudaz

10. 8. 2011 22:52
Re: souhlasím

Ty kyčle promiňte autorovi, jinak Karma.

Obešli bychom se i bez testů, pokud voliči provedou nejprve změnu u sebe. Potom se dostaví změna radikální a nejlepším vysvědčením pro politika bude jeho dosavadní výborná činnost v řízení třeba i malého pracovního kolektivu. Takové si M.Thatherová natáhla do vlády a udělala dobře. Ani jeden ze současných chlapců z naší vlády by ve středné velké firmě jako ředitel neobstál. A který od r.1990 by obstál?

Pro Boha je tedy nemusíme testovat, oni svůj test předvádějí nyní. Na lidech je, aby se již nyní zajímali o NEparlamentní strany a vybrali si 3 měsíce před volbami stranu, které dají hlasy. Na reklamní triky týden před volbami nedbát a bude líp.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1459x
spisovatel a scénárista, na fotografii s neviditelnou rukou trhu.

Poslední knihy: román Siromacha (MF 2007), Chlast (Akropolis 2009), Nesmrtelná duše aneb Facka má padnout rychle - fejetony (Akropolis 2009), Černá krev (Akropolis 2011).
stránky www.koenigsmark.cz

Seznam rubrik