Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

modřín opadavý

11. 7. 2009 17:33
Hurá!!

Paní Ivano, ještě jednou hurá, doufala jsem, že to nevydržíte. A díky za hezké povídání. Přeji Vám i Vašim blízkým hlavně zdraví.

0 0
možnosti
JJ

jita

9. 7. 2009 14:56
Teda to je krásný text

Moc Vám to přeji. Doufám, že můj muž bude moci něco podobného říci své mamince. Sice už má vnoučata, ale daleko. A nám se prostě nedaří. A pokud se nám podaří, moc rada bych byla, kdyby u toho byl i manžel. On, ale patří k těm co se bojí. Já vím, že bych byla statečnější a bylo by mi lépe, kdyby tam byl se mnou. Kdybych mohla na sál, když jeho operovali, šla bych tam s ním - měl jen epidurál a mohla bych ho držet za ruku a povídat si s ním.

0 0
možnosti
VT

Kavka

9. 7. 2009 14:19
Tak nevím

Mému synovi je 34 let. V porodnici jsem viděla, když se narodil, poté  jak ho sestra myje, váží a měří v takové "krabici", kde bylo jakési posuvné pravítko, pak mi ho znovu přinesli ukázat už zabaleného a načesaného (byl hrozně vlasatý). Tatínek mi u porodu nechyběl. Ale když teď tatínkové rodí své děti - i ten můj jedináček - přestřihával pupečníkovou šňůru a protože neměl problémy s pohledem na krev apod. zvládl to bez problémů a je to tak dobře. Aspoň ti chlapi vidí, že porodit dítě je docela dřina. Taky se mi líbí, že se od příchodu  mého vnoučka domů naučil všechny úkony s miminkem a dosud je schopen se o dítě beze zbytku postarat. te´d už jsou vnukovi 4 roky, a tak má spíš parťáka, ale myslím si, že je to tak správné a takoví ti chlapi,co nemohou vidět ani špinavou plínku, aby náhodou neomdleli mi jsou protivní. Hodně zdraví!!:-)

0 0
možnosti
FP

forhend

9. 7. 2009 11:18
Tak za tu nohu před 30 lety, to si nepamatuji. Oba

synové jsou v pořádku. Asi jak která porodnice...Před týdnem se synovi narodila dvojčátka, taky byl u toho...:-)

0 0
možnosti
VN

VasekN

9. 7. 2009 10:48
:-)

Je to na uvážení každého muže. Já osobně být u porodu nechci. Připadá mi to tak trochu jako kdybych se chtěl zúčastnit operace slepého střeva své partnerky :-)

0 0
možnosti
FP

forhend

9. 7. 2009 11:20
Re: :-)

jenomže porodnice je jediné oddělení v nemocnici, které nic neodebírá, naopak, dává...:-) Takže s tím slepým střevem...

0 0
možnosti
RR

udor

9. 7. 2009 9:50
Přítomnost jakékoli dalši osoby je na obtíž

Oč jde, o senzaci pro tatínky? Příště dokončí i operaci, jen ať má zážitek ?  Je nechutné dělat ze začátku života, ze zrození, reality show .  Slzet blahem a štěstím může otec i dvě hodiny po porodu.

  Kolik neurotických, nezvladatelných dětí a rozvedených rozbitých

rodin je,  tak by se měli lidi víc věnovat tomu PO porodu,

než tolik prožívat  porodní kontrakce...i nadšení schovat na pozdější dobu, řekněme

od 10 do 15 let.

0 0
možnosti
P

pribinak

9. 7. 2009 13:04
Re: Přítomnost jakékoli dalši osoby je na obtíž

já si právě myslím, že proto, že byl u porodu, tak má ten vztah k dítěti úplně jiný a není to senzace, rodičce určitě pomůže, že je tam s ní. A pokud vím, tak na sále byli sami, jen s ošetřujícím personálem, tak jaká reality show?

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

9. 7. 2009 9:44
Konečně

SuperR^

0 0
možnosti
MR

Martina 77

9. 7. 2009 9:34
jéé, jste zpátky

jsem ráda :-)

0 0
možnosti
G

Gmur

9. 7. 2009 9:32
Sadismus a to nejcistsi

"Tehdy byly porodnice pro tatínky tabu. Když se mi narodil syn, hned mi ho odnesli. Stačila jsem se ještě zeptat, jestli má všechny prstíky tak jak má a jestli je v pořádku. Letmo jsem zahlédla jeho tvářičku a byl pryč. Umyli ho a zvážili, zapsali si míry a odnesli ho mezi novorozence. Uviděla jsem ho až druhý den na kojení. Tehdy se ještě měřily děti zavěšené na jedné noze a to poznamenalo několik generací tehdejších novorozenců posunem jedné kyčle.."

hnus , je mi zle kdyz to ctu.

Synovi gratuluji! Jedinecny zazitek,tak to ma byt a ne ponizeni a drezura.

0 0
možnosti
JV

Joli

9. 7. 2009 9:19
Gratuluji!

Moc gratuluji pani Ivanko, jsem strasne rada, ze jste po dlouhe dobe neco napsala. Velice mile jste me prekvapila.

At maly pekne roste a tatinka opravdu obdivuji! Ja jsem byla u par porodu a dokonce u jednoho cisarskeho rezu z protekce - jeden muj kamarad je gynekolog-porodnik, a priznavam, ze se mi trasla kolena - a to se rika, ze my zenske vydrzime vic :D

0 0
možnosti