Diskuse

Maltézáček

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

artea

1. 3. 2009 14:33
V Čáslavi

Popadl dravec yorkšírka a z velké výšky ho pustil na zem. Pejsek to samozřejmě nepřežil. V životě se dějí občas divné věci. :-(

0 0
možnosti

3lipy

1. 3. 2009 13:24
Čert vem peníze,

taky maltézáčka a tak vám to věřím, Hrůza. V

0 0
možnosti
D

doktor_bota_2

1. 3. 2009 13:20
Tak to je pech.

;-(;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PT

hahoc

1. 3. 2009 11:17
Ztratit svého milovaného pejska

je vždy moc smutné- i já to znám, po 15ti letech mi odešla pejsánka do psího nebe a je to už více než půl roku a ač jsem chlap, občas si popláču a pořád na ni myslím :-(

Já sám neuznávám to, že když pejsek odejde, tak se hned koupí nový- to bych prostě neuměl- pejska považuji za člena rodiny a né za televizi, která když se porouchá, tak se koupí nová.

Ale tím neodsuzuji majitele, které si po úmrtí svého pejska koupí nového- když se pak cítí šťastnější proč ne a i pejsek potřebuje lásku, tak aspoň je o dalšího pejska dobře postaráno.

Ale toto já prostě neumím.

Ale jak píše zde pisatelka, tak nevím, nevím- vím je to smutné, ale přeci jen mám pocit, že majitelka tohoto štěnátka ho jako oko v hlavě nestřežila, protože toto přeci není možné. Ale nechci pisatelce ubližovat- vím, že jistě také smutní a je z toho nešťastná. Jen toto prostě příliš nechápu- o malé ještě nerozumné štěnátko se musí starat jako o malé miminko a být velmi pozorný a umět předvídat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
Teprve po letech jsem zúročila léta novinářské praxe v krátkých příbězích. Je v nich vesnice i malé město, něco z autobiografie, něco z fantazie.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy