Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

notebook.r51

20. 5. 2009 13:44
Na tohle téma psal Mark Twain, J.K.Jerome i jiní

Je vidět, že to lidi baví pořád.

Dřív byli stručnější, to je asi tím, že neměli klávesu delete a inkoust (papír do stroje) stál reálné, nikoli virtuální peníze.

Ale jinak je zajímavé jak většina vizuálního humoru (typu NatočTo!) je (a) o ztrátě stability (b) o nečekané reakci zvířete či dítěte (s následnou ztrátou stability...)

0 0
možnosti

modřín opadavý

19. 5. 2009 9:40
Super

Paní Kochaníčková, opět díky. Tentokrát mi zase tekly slzy, ale smíchy. Fakt jsem se řezala.;-DR^ 

0 0
možnosti

Miky50

17. 5. 2009 16:29
Moc pěkně napsané,

čtenář se pobaví, zasměje.

Přátelství mezi mužem a ženou ? Existuje jen tehdy pokud má muž doma manželku , někde milenku,svojí práci, závislost na PC a někdy potřebuje "vrbu" aby se mohl někomu vyzpovídat . Ale zkuste takovému kamarádovi poslat SMSku , odpovědi se dočkáte za 3 dny a nebo vůbec .

;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Marty McFly (matula.blog.idnes)

15. 5. 2009 15:09
Musím přiznat,

že jsem přibližně v úterý přemýšlel o napsání něčeho podobného. Jel jsem autobusem (Plzenák) a uvědomil jsem si ty desítky lidí kolem mě, že každý musí o něčem přemýšlet, mít své vlastní starosti a problémy, ale i radosti, kvůli kterým stojí za to žít.

Souvisí, ale jen vzdáleně. Váš článek je ale báječný, nejdříve jsem se (musím se přiznat) bál, že jste obětí byla vy, ale nakonec to dopadlo jinak. A nepředvídatelné konce mám nejraději. I když takový závěr se ani vám asi nelíbil.

0 0
možnosti

Hip

15. 5. 2009 15:08
...

podle mě to pravé přátelství mezi mužem a ženou skutečně neexistuje. Alespoň do "určitého" věku. U Vás už možná ano;-D

0 0
možnosti

blastula

15. 5. 2009 15:41
ale jo, jde to velmi snadno

hlavně pokud se ti dva skamarádí tak rychle, že si otevřeně popovídají o všem- dobrém i zlém rychleji než dojde na nějaké  harašení. Tím ten vztah sice nabyde na soudržnosti, ale ztratí se veškeré iluze které jsou k bližšímu vztahu ( = láska +erotika...) dost nutné. Pouhé sexuální přeháňky nepovažuju za vztah, ale za úlet.

¨I když z vlastní zkušenosti vyjímka potvrzuje pavidlo- t s jedným letitým kamarádem jednou za pár let řešíme,jestli přesunout vztahy do jiné roviny, nebo ne,I když si skvěle rozumíme, ještě jsme to nevyřešili! Prostě chybí ty motivační sladké iluze.

0 0
možnosti

Nomen O

15. 5. 2009 14:58
Začátek i konec.

Hezky napsané, i když zážitek zůstane na celý život. K  začátku tohoto článku i ke konci musím podotknout že: Muži sedí s nohama od sebe proto --ze zdravotních důvodů a uzpůsobení jejich stavby těla. Není pro ně zdravé a příjemné tisknout nohy k sobě, jako ženy. Prostě to nejde, chápete??????? Škodili by svému zdraví

Přeji hezký den.EUEU[>-]EUEU

0 0
možnosti

Gloom

15. 5. 2009 13:25
Super počtení :)))

Tak tomuhle říkám skvělé počtení na dobrou náladu. Když se nikomu nic nestalo. Ještě štěstí, že jste se nezabořila obličejem do klína někoho z těch dvou. To by se jim pak ta rtěnka doma špatně vysvětlovala ;-D R^

0 0
možnosti

Fermi

15. 5. 2009 8:47
Děkuji

Moc jste mě po ránu rozesmála. Ještě jednou díkyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
Teprve po letech jsem zúročila léta novinářské praxe v krátkých příbězích. Je v nich vesnice i malé město, něco z autobiografie, něco z fantazie.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy