Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S55

27. 4. 2012 10:32
Nic ve zlém

Obsahově, myšlenkově, stylisticky prázdné...

Zkuste si, alespoň párkrát, napřed napsat osnovu, stanovit literární útvar a používat přímou dějovou a časovou linku.

Na ZŠ dobré, ale tu už jste asi opustila.

1 0
možnosti

Azbestus

2. 5. 2012 17:41
Re: Nic ve zlém

Nesmysl. Má to všechno, jen stačí nechtít po lidech, aby sdělovali své pocity a zážitky zrovna konkrétně tak, jak se to líbí Vám, či těm, co Vás učili číst a psát.

Není potřeba, aby všichni byli stejní, unifikovaní a skoro uniformovaní, zapadajíce do šuplíčků.

Navíc ve Vašem případě shledávám naprosto zbytečné a prázdné to "nic ve zlém". Přišel jste se po pisatelce jen svézt. To je v dobrém?

1 0
možnosti

.N.

27. 4. 2012 9:04
zlomyslonost

Jistě, máte právo vyjádřit svůj názor na věc, ale zamyslete nad sebou prosím, autorka článku tu nechce nikoho pobuřovat, je to příspěvěk, psaný s humorem a nadsázkou určitě nebylo jeho účelem někoho pobuřovat. Jakákoliv kritka, kterou tady čtu je podle mě naprosto zcestná..Pokud si neumíte nebrat takové články k srdci a osobně, raději nic nekomentujte, nečtěte, hodně lidí tím odradíte, aby tady vůbec psali.je toto účelem? Gramatické chyby? Prosím Vás:D Zkuste se zaměřit na obsah článku a nezkoumejte každou maličkost, do které si rýpnout!!.

0 0
možnosti

S55

27. 4. 2012 10:34
Re: zlomyslonost

A kde ten humor a hyperbola v článku jsou?

1 0
možnosti

felia

27. 4. 2012 8:04
Domácí zvířata mějme rádi

Hlavně ta jedlá. A nepleťme si je s lidmi, ti se nejedí.

0 0
možnosti

ZeeZ1

27. 4. 2012 8:56
Re: Domácí zvířata mějme rádi

Aneb zviratka mam rad na mnoho zpusobu :-)

0 0
možnosti

Bajanda

27. 4. 2012 7:54
jednoduchá rada

To že jste z vesnice neznamená že víte jak se zvířaty zacházet,dáváte jim dost najevo jak jsou Vám odporní že smrdí a jiné věci strach z Vás přímo září a to bohužel neskryjete,tele kope zcela přirozeně a jen blázen si stoupne za zvíře aniž by mu dal najevo svou přítomnost,dobrá rada nastěhujte se do paneláku choďte do zoologické,nicméně mám i koně co v celku bez problémů okouknou i dům zevnitř a bez problémů se staráme o týrané zvířata a nikdy ani pes neměl důvod nám něco udělat,když tady píšete jak jsou hrozní zkuste si najít na netu jaké zvíře je jak se chová a jak se máte chovat v jejich přítomnosti a bude vše v pohodě,zvíře nemluví ale chová se tak jak se chováte k nim. Opovrhujete jím a tak zákonitě nechtějí Vaší přítomnost..Mnoho zdarů na dvorku s beranem ;-D;-D

4 0
možnosti

kočka

27. 4. 2012 8:34
Re: jednoduchá rada

Já jsem nejprve přemýšlela,jestli to autorka myslí vážně,potom jsem došla k závěru,že zřejmě ano ... co na to říct? To nejde ani komentovat!:-/

2 0
možnosti

dana33

27. 4. 2012 0:06
Pani autorka se myli

Kdyz se zviratky dobre zachazi, tak se ochoci a jsou Vasi pratele. Ja mam moc rada zvirata a mela jsem uz vsechno od andulek, pres bile mysky az po pejska. Se zviratky jsem dobre zachazela a vsechna byla ochocena pribehla nebo priletla na zavolani a nechala se hladit, i ty mysky smely behat v koupelne a prisly za mnou pro pohlazeni. Slepice na dvore mely jmena a prisly taky pro pohlazeni a nadrobeny chleba. Takze zviratka jsou nasi pratele, kdyz je mame radi a dobres nimi zachazime.

2 0
možnosti

Radka Pošta

27. 4. 2012 7:45
Re: Pani autorka se myli

To jak hladíte slepici bych chtěla vidět..... Po generace chováme slepice a když k nim natáhnete ruku, tak neskloní hlavu k pohlazení, ale rychle klovnou. Chtějí zkrátka ochutnat

0 0
možnosti

žepré

26. 4. 2012 22:28
Připomenu Turgeněva:

Napsal povídku, jak tak chodí pravidelně na prochajdy po parcích se svým ušlechtilým vlčákem, který ho ale má rád, takže se o něj starat nemusí. Chodí si a přemýšlí, pes pobíhá okolo a věnuje se svým psím radostem. Jednou jde tak opět se skloněnou hlavou a vidí kousek před sebou ptáčka vypadlého z hnízda, kterého zoufale obletují jeho rodiče; zastaví se a přemýšlí, jak té ptačí rodince pomoct. Vtom se ze strany rychle blíží jeho pes a jeho začne bolet, že nedokáže zabránit, aby ptáčatko jenom tak slupl; pes situaci vidí a jde na to! Ovšem přepočítal se: mezi něj a své dítě si na zem stoupne sameček, rozevře křídla a zobák, co to jde, a zavřeští něco tak válečného, že to jeho obrovského soupeře zastaví, zbaví chuti na čerstvou sváču a přikove k zemi v sedu. Turgeněv psa zavolá a v procházce pokračují, on přitom začne dlouhé přemýšlení o tom, co může způsobit odvaha a nebojácnost ze smrti.

Tož asi tak nějak.

1 0
možnosti

Pytlík

26. 4. 2012 17:06
Autorka se mýlí v jedné věci...

Autorka se mýlí v jedné věci (pokud nepočítám hrubky):

ZVÍŘE CHOVANÉ NA DVOŘE (včetně psa) NENÍ DOMÁCÍ ZVÍŘE!

Je setsakramentský rozdíl např. mezi psem žijícím převážně na dvoře a psem žijícím od štěněte v rodině, v domácnosti. Takový pes se stává součástí rodiny, rodina je jeho smečka, on jí rozumí cokoliv řeknou (tedy, pokud zrovna neprobírají teorii strun), všechny miluje (pokud se k němu dobře chovají) a je a je a je přítelem.

Já říkám, že někdo nahoře nás má rád, když nám stvořil psa (a to jsem ateista).

3 0
možnosti

nesokovanyobcan

26. 4. 2012 18:12
Re: Autorka se mýlí v jedné věci...

no prave. Byt to je docela vtipne, tak tohle proste nemuzu prekousnout.

0 0
možnosti

marionetta

26. 4. 2012 16:16
Taky mi to nedalo...

Článek obsahuje více gramatických chyb než jen to zmíněné kdo s/z koho. Pokud autorka studuje andragogiku, protože by se tím snad chtěla živit, tak nás ochraňuj všichni svatí ;-(. K obsahu se radši vyjadřovat nebudu, neboť není k čemu. Co tím chtěl vlastně básník říct? Nemohu dát karmu, není za coRv

6 0
možnosti

13579

26. 4. 2012 20:46
Re: Taky mi to nedalo...

Za blbost se karma nedává??;-D

3 0
možnosti

phil.hill

26. 4. 2012 16:08
Nedá mi to.

Kdo s koho. (ne z)

0 0
možnosti

Lord Havelock Vetinari

26. 4. 2012 10:50
Ano,

taky mě jednou husy poštípaly, tak ve čtyřech letech. Jenže ony se obvykle zdržovaly na cestě na hrázi mezi dvěma rybníkama a nešly obejít. Na tele jsem taky někdy v té době narazil. Ono samotné bylo v pohodě, jenže všechny ostatní krávy v té stáji začaly hrozně řvát, jen co jsem se ho dotknul- takže jsem vylít ven a skoro to napálil do hnoje. Z koně mám jenom respekt, ale strach ne, nicméně přímo z ruky bych jim jídlo nedával. Strach jsem měl ze psů. Jedno jak velkých. Ne z těch klidných, ti byli v pohodě- vadili mně ti štěkaví a agresivní.

1 0
možnosti

celim

26. 4. 2012 20:53
Re: Ano,

Také mě jednou v cca5letech štípla husa do podpaždí a od té doby pomalu 10let jsem se husí bál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1701x
„Psát pro kritiky se nevyplatí, stejně jako dávat přivonět ke květinám někomu, kdo má rýmu.“
— Anton Pavlovič Čechov

Seznam rubrik