Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Balci

29. 10. 2012 14:57
pěkný článek

musím říct, že tunel v uchu a podobné hrůzy mě děsí asi stejně možná víc než Vás. A opravdu si myslím, že už to nezaroste.

Na druhou stranu mám asi roční zkušenost s piercingem (pod spodním rtem), nechala jsme si to udělat v 18letech, takže souhlas rodičů nutný nebyl. Musím říct že naši to vzali sportovně. A pro jejich štěstí mě to asi po roce přestalo bavit, piercing jsem vytáhla a až na nepatrnou miniaturní jizvičku, mi po něm nic nezbylo.

asi před 3/4rokem jsme se s partnerem rozhodli že si necháme udělat tetování, jako společný dárek k svatbě :-)

Mám dlouhé vlasy a tetování mám vzadu na krku, takže v práci o tom většina lidí nemá ani tušení, protože když nechci tak to nikdo nevidí :-)

0 0
možnosti

miunka

29. 10. 2012 19:37
Re: pěkný článek

Proti vkusnému a nenápadnému tetování vůbec nic nemám, spíše mě mrzí, jak mě obešla. S tunelem je to horší:-(

0 0
možnosti

Vlasta Hurtová

29. 10. 2012 8:56
Děkuji za pěkný článek...

... také teď přemýšlím o podobných věcech, díky svým milovaným synovcům (jeden má číro a taky tunel v uchu, druhý si donedávna  "pouze" nestříhal a nemyl vlasy)... Jen pevně doufám, že než naše děti dorostou tohoto věku, bude už jiná móda - klidně třeba zvony a lenonky, hlavně nic sebepoškozujícího! A ještě k tomu tetování - já žiju v iluzi, že tetovací salony musí mít u neplnoletých souhlas rodičů... Nevíte náhodou, jak to je? Díky

0 0
možnosti

miunka

29. 10. 2012 12:53
Re: Děkuji za pěkný článek...

Souhlas stačí písemný, takže pro naše zlatíčka žádný problém. Měla jsem chuť udělat v salonu pořádnou ostudu, ale nepodařilo se mi z dcery dostat, kde jí tu výzdobu vyrobili.:-/

0 0
možnosti

laura jones

27. 10. 2012 23:51
To mým dcerám prý už nestačí piercingy,

které má jedna jen v uších, a to včetně tunelu, a druhá i jinde ve tváři. Prý k tomu teď potřebují ještě i tetování. Pro mě je to děsivá představa nevratné změny k horšímu, zcela nepochopitelná u mých dcer, jinak výborných studentek (gymnázium a VŠ).

Odporuje to zcela mému vkusu, ale mé argumenty jsou vždy rychle smeteny, jako matka jsem bezbranná. Pokouším se porozumět, snad je za tím návratem k primitivnosti jejich znechucení dnešním přetechnizovaným světem, snad neumí protestovat jinak, nevím, nerozumím... Dcery zajímá zdravá výživa, bio potraviny, drahá kvalitní kosmetika, a na druhou stranu se dobrovolně sebe-poškozují. Opravdu to nechápu, a jsem nucena to s bolestí v srdci pozorovat. Na druhou stranu se mohu utěšovat, že kdyby se daly na drogy, bylo by to daleko horší.

Soucítím se všemi rodiči, kteří prožívají něco podobného. Snad z toho naše (téměř) dospělé děti vyrostou bez vážné újmy na zdraví a na duši.

1 0
možnosti

kotja

27. 10. 2012 22:42
Šnek

A není ten šnek na dva díly, spojené normální náůšnicí?

Jinak do tunelu cvaknout visací zámek.

0 0
možnosti

Danajka

27. 10. 2012 23:37
Re: Šnek

půlkilový, i s klíčem...

0 0
možnosti

ivuskli

27. 10. 2012 21:48
Ahoj Mio,

neboj, ono to fakt bolí a je vysoká pravděpodobnost, že si to dcera rozmyslí. My mělo doma to samý (u kluka Toma) a musím říct, že jako starý demokrat jsem povolila cokoli, jen ne tunel (i demokracie má své meze :-)). A nakonec zůstalo u pár náušnic ;-) .

1 0
možnosti

uumaa

27. 10. 2012 20:28
pěkný článek

;-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Komentáře, příběhy, fejetony...

Seznam rubrik