Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

jezule_bambule

4. 5. 2011 9:44
Myslím, že peníze jsou jen výmluva...

Moje tchýně vždy bere mého malého syna do Rodinky (obchod typu "vše za 30 kč apod." a syn je nadšený z blikající žabičky za 9 Kč. Mně se to nelíbí, malým dětem bych raději kupovala hračky s atestem, ale to je můj přístup. Tchýně je v důchodě, na víc nemá, tak kupuje tohle a syn je blahem bez sebe úplně stejně, jako když dostane hračku s atestem. Důležité je, že tam jdou spolu, že ho babička usměrní, aby nechtěl koupit úplně všechno, společně vyberou nějakou blbost a doma si s tím společně pohrajou - to je to pravé "babičkování" R^

0 0
možnosti
P

pěnice

3. 5. 2011 20:28
Nestejný přístup jsem zažila u své tchýně,

zato moji rodiče to našim dětem vynahradili.Já svá vnoučata miluju velmi a bez rozdílů.Nejstarší vnučka má 15 let,takže dárky jsou o parádě a to chodíme nakupovat spolu.Musím říct,že to máme rády obě dvě.Je to dcera syna a byla od mala velmi často u nás,protože naše dcera byla tehdy ještě svobodná a svoji neteřinku si brala k nám týden co týden na víkend.Teď  má dcera malého kloučka a čeká další,synovi přibyl také chlapeček,takže se navzájem scházejí,velmi často i u nás a je to paráda.

0 0
možnosti
AM

myška18

3. 5. 2011 19:46
není babička jako babička

Nejhorší však je, když dělají prarodiče mezi vnoučaty rozdíly. Nebudu se moc rozepisovat, ale manželova matka (tj. moje tchýně) je taková. Uznává jen děti své dcery a z našich dvou synů po nějakou dobu měla pouze staršího (a to jen proto, že byl podobný na manžela). Mladší syn - ten pro ni víceméně neexistuje. Vnoučata od dcery měly právě ty výlety, dovolené, o finančí podpoře a darech nemluvím. Bohužel synovy děti nic takového nepoznali a dokonce se několikrát stalo, že zapomněla nejen na jejich narozeniny, ale dokonce i svátek (a jméno je přece v kalendáři). No nicméně se jí tento přístup moc nevyplatil - myslím, že ztratila dva vnuky.

0 0
možnosti
KW

fortina

4. 5. 2011 5:02
Re: není babička jako babička

prominte,ale neni to treba o tom,ze si je s dcerou babicka blizsi?moje dcera mi sveruje deti bez problemu,ale jeji tchyne se spise zajima o dite sve dcery.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

3. 5. 2011 13:43
Občas

mi taky připadají "drahé";-D Je to ale potřeba občas  říci, to už ti nekoupím. Ale pěti-letá vnučka má stejně nejraději parádu a to jsme pak na to dvě;-). A jinak mají stejně nejraději blbinky:-)

0 0
možnosti