Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za Vaše reakce! Panu Březinovi a paní Kohoutkové za podporu. Právo na názor nikomu neupírám, ony ty diskuse někdy bývají zajímavou sondou do tajů české přinasr... duše. Pro dušezpytce tedy atraktivní materiál :-)

Pro paní Rollovou: Z podobných dětí taky "rostu". Ale přesně, jak píšete, do nosu by měli dostat v první řadě rodiče. Ale ze zkušenosti. Ani tyhle děcka nejsou ztracený a hodně s nima může pohnout dobrá učitelka i v případě, kdy si máma nepřipustí, že se někde stala chyba. Klasické, jak se do lesa volá...

Pro paní Čiernou: Jsem jenom jedním z mnoha psychologů, kteří se nějak snaží ovlivňovat současné rodičovstvo, takže se necítím vina za všechny "spratky rozmazlené", co po naší zemičce běhají. Moje názory a postoje nemusí být schvalovány většinou. Ale stojím si za nimi i z toho důvodu, že podle svých postojů vychovávám své kluky. A zaklepu... mezi dětmi i učitelkami (ve škole i školce) jsou oblíbení, tak věřím, že nejsem úplně mimo. Ale možná jsou tak hodní po mně, tak je ani příšerná výchova nepokazila :-)

0 0
možnosti

Co naděláte, milá paní. S reakcemi v diskuzích je to vždy těžké. Netiketa je pojmem neznámým mnohým pseudobuřičům. Pak tu máte trolly, spamery a další jantary, kteří diskuzi nijak nepřidávají. Přeji mnoho úspěchů a karmu pro Váš článek. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^ líbí se mi, co jste napsala! Ostatně, pokud se někdo vyjadřuje tak, jak někteří zdejší diskutující, patrně i v jeho výchově se někde stala chyba ;-)

1 0
možnosti

Bohužel,ale dnes opravdu mnoho matek děti nevychovává,aby z nich vyrostla osobnost.To,že je ta osobnost pošle v 10ti letech někam když nebude po jejím,to už nevidí.Byla jsem v drogérii,ve školním roce,ve všední den.Matka,víc než"IN" vybírala s 2 spratkama,tak 7 a 10 let,nějaký "dívčí parfémeček,lesk na rtíčky a nějaké stínečky do růžova,nebo do fialova?"Jedna z holek shodila na zem žvýkačky,koukla na ně a nic.Tak jsem jí řekla ať to zvedne.Matka mě sjela co si to dovoluju,že snad jsou v tom krámě prodavačky a spratci na mě koukaly s výrazem,který se nedá komentovat.Na pěst maminka i spratci.

5 0
možnosti

Současná dětská terapeutka, hm, nedivím se, že ty děti vypadají jak vypadají. Spratci rozmazlení.;-€

3 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 877x
Jsem matka dvou kluků, kteří mi dopřávají vidět svět z jeho lepší strany. A kdo je zvědavý na mou profesi... :-) Stačí kouknout na www.kneblova.cz

Seznam rubrik