Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

29. 1. 2008 14:53
Thriller ? To ne, spise tragikomedie ...

Jinak mate samozrejme pravdu.

Co si be asi tak delo, kdyby treba milion lidi podepsal petici pro zakaz koureni v restauracich?

0 0
možnosti

Lojzin

29. 1. 2008 14:47
páni poslanci a senátoři

Na adresu pánů poslanců a senátorů se skutečně hodí nadpis blogu.A panu senátorovi Šeberovi, bych vřele doporučil dlouhodobý pobyt v Albánii ( tam nebude mít s kouřením ještě dlouho problémy ) a přiblíží si svůj cíl, stát se eurokomisařem za Albámii

0 0
možnosti

SID

29. 1. 2008 14:20
Omyl

Kouření je velmi výhodné pro stát !!!

Kuřák na daních odvede státu za svůj život oproti nekuřákovi navíc alespoň  250 tis Kč. Správný kuřák po doktorech nechodí ! Správný kuřák po dovršení 65 let zemře a nezatěžuje státní rozpočet nárokem na důchod. Neobtěžuje u doktorů pravidelnými kontrolami, kteří ostatní penzisté potřebují do cca 85 let.

0 0
možnosti

Tandy

29. 1. 2008 14:11
To jste pánové poslanci skutečně tak hloupí?

Pane Kňavo, ano.

0 0
možnosti
K

kája1970

29. 1. 2008 14:00
ano, souhlasím s nadpisem článku

ale ne tak už s obsahem.V klasický hospodě seděj štamgasti a z nich 90 procent kouří. Taky tam vypijou svých 6 a víc piv a nějaký kořalky. Hospodskej není zvědavěj na týpka, kterej si do utyky skočí na jedno pivo a nad ním vopruzuje celej večer a eště se mu nelíbí, že je tam zahuleno. Takže, kdo chcete na pivo, skočte si k MekDonďákovi, tam se nehulí. A hlavně nepruďte nás, štamgasty svejma blbejma kecama. Nebo si to pivo lemtejte doma.:-)

0 0
možnosti

skopek

29. 1. 2008 14:12
Re: ano, souhlasím s nadpisem článku

Já to znám naopak, že chlápci sedí v době obědové přestávky v hospodě, kde během hodiny vypijou jednu kávu někdy připojí jedno pivo, přečtou jedny noviny a vykouří půl krabičky cigaret. Sám vím o čtyřech lidech, kteří tam díky tomu na oběd nechodí. Nemyslím, že je to pro hospodu ekonomicky výhodné.

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

29. 1. 2008 13:33
.

Kdyby záleželo jen na mně a nepočítaly se finanční náklady, navrhoval bych kuřácký koutek s pořádnou digestoří, s pultíkem na položení piva, pěkně v teple hospody. Kuřák by se omluvil u stolu, šel si zakouřit, dým by šel do digestoře...

Ale ono to tak jednoduché není. Doufám, že kouření v českých hospodách bude brzy konec a že na tom vyděláme všichni, nakonec i kuřáci.

0 0
možnosti

buxus

29. 1. 2008 13:36
Re: .

Dobrý nápad, ale bohužel v mnoha restauracích mají slušnou odtahovou ventilaci, kterou nepoužívají - provoz (elektřina) je drahý.

0 0
možnosti

Jirka

29. 1. 2008 13:16
ANO

tak hloupí, tak sebestřední (většinou hulí jak fabriky) a bohužel i tak zkorumpovaní...

0 0
možnosti

Keny

29. 1. 2008 13:29
Re: ANO

... viz například senátor Kubera, velmi silný kuřák, který argumentuje hrozbou poklesu odvodů ze spotřební daně z prodeje cigaret. Opravdu "věcný" argument...(Y)

0 0
možnosti

Glock

29. 1. 2008 13:12
Karma

Také jsem se rozesmál a navíc rozpoměl na jeden americký film - Děkujeme, že kouříte ;-D

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

29. 1. 2008 13:01
:-))))))))))))))))))))

Já nevím, jestli to není takové umělé vymýšlení činnosti poslanců celého světa. Já osobně neskočím na špek našim poslancům. Ovšem tím nalíčeným špekem není kouření, anobrž jejich urputná snaha o to, aby prostředí i v té nejzaplivanější nejrozchlastanější putyce bylo ZDRAVÉ. Teď ještě stačí vymyslet, jak by se na zdraví lidí projevilo, kdyby se v hospodách nesměl pít alkohol.

0 0
možnosti

buxus

29. 1. 2008 13:07
Re: :-))))))))))))))))))))

Je jasné, že prostředí v žádné putyce nikdy zdravé nebude. Možná, že bez kouře bude přijatelnější. Jinak ke škodlivosti pasivního kouření bych se spíš přikláněl k názoru prof. Pafka, než pana Hájka. Ten prvý snad nějakou zkušenost za 35 let práce na plicním oddělení nasbíral.

0 0
možnosti

Luckeee

29. 1. 2008 12:55
Naprostý, NAPROSTÝ souhlas

Víc je zbytečné dodávat.

0 0
možnosti