Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

HanulinnkA

25. 2. 2009 16:16
souhlasím

Přesně!!!!....pořád má každý " plnou hubu keců" když to tak musím říct, ale to je asi tak všechno....je pravda ( jak je aji v článku zmíněno) že se některé věci dali udělat jinak( vedění, finance atd.), ale lidi co byste proboha pořád chtěli??? měli bysme se spíš zabívat tím, že i tak malá země jako je česká republika uričtě nedělá v klasickém lyžování ostudu, že máme mnohem horší podmínky třeba pro trénování než mnohé lyžařské velmoci a přesto jim dokážeme konkurovat....takže radši se radujte z toho, že máme takovýho Bauera a spol. a neřešte takovýto ted už nepodstatně věci.

0 0
možnosti
JM

Lionel

24. 2. 2009 6:09
Dobrý článek,

jen se mi zrovna nezdá, že by Sapporo byla vesnice:)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

24. 2. 2009 0:20
Dal sem karmu, ale nechci slevu zadarmo :-)

Ondro, dal jsem ti karmu, ale mám za to jednu prosbu. Neber to jako úplatek, prostě jen takové malé poděkování - až budeš organizovat to MS v cvrnkání kuliček, zajisti pro mně divokou kartu, já ti zas za to slibuji, že ze sebe vydám všechno, budu poctivě trénovat a neudělám ti ostudu. Bojím se totiž, že to je asi tak jediné MS, ve kterém mám ještě nějákou šanci. :-))) ;-)

0 0
možnosti
JR

Daun

23. 2. 2009 23:22
Co mame proti?

"Je-li tento výdaj mikroskopickou ukázkou toho, proč nemohou být nikdy v

České republice olympijské hry, pak to nebyly vyhozené peníze.“

Ministr financí Miroslav Kalousek o mimořádné dotaci 189 milionů korun

pro organizátory světového šampionátu v klasickém lyžování v Liberci.

Netreba dalsich komentaru.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 2. 2009 6:35
Re: Co mame proti?

Ano, celkem výstižné.R^

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

23. 2. 2009 18:24
Souhlas a karma

- tím neříkám, že by se nenašly chyby (neprůhledné financování - ale to je v našem státě asi všude, výměna Kumpošta či pro českého člověka příliš vysoké ceny vstupného), ale přesto všechno jsem  rád, že takovou významnou sportovní akci pořádáme.

0 0
možnosti
TT

tolan

23. 2. 2009 14:10
Autore, vždyť Vy jste ani na tomto mistrovství nebyl

Jinak byste si všimnul té ohromující (ne)návštěvnosti a to je meziměstské spojení zdarma...  Vloudila se chybička??  Nenažrané ceny vstupného a za co? Že ze svého místa nezahlédnete na skocích ani skokanovu čepici? Tak si tam zajeďte a neplkejte od klávesnice.

0 0
možnosti
FV

nick90

23. 2. 2009 18:13
Re: Autore, vždyť Vy jste ani na tomto mistrovství nebyl

Na MS jste zřejmě nebyl Vy nebo lyžování nerozumíte. Během prvních 4 dnů navštívilo MS více jak 80 tisíc platících diváků. Dalších několik desítek tisíc návštěvníků mělo akreditace. Takže o šampionát zájem rozhodně je. Ano na severskou kombinaci je na tribuně na Ještědu málo lidí, ale to je téměř všude ve světě. Například Sapporo (MS 2007) bylo už nyní co se týče návštěvnosti překonáno. [>-]R^

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

23. 2. 2009 12:45
Co je tu správného?

Milý pane, mistrovství v čemkoli kdekoli je mi celkem lhostejné. Co mi ale není lhostejné je přístup k občanům. Ono nestačí že máme tuhle zábavu platit. Ještě jsem zaslechl výroky z liberecké radnice o tom, jak je "samozřejmé", že úklid sněhu probíhá především ve Vesci a na okrajové části Liberce není čas, jak Liberečáci "samozřejmě" musí akceptovat dopravní omezení.

Co je na tom samozřejmého - liberecká radnice je tu snad odtoho aby se starala především o místní, ne?

A to ještě (opět) samozřejmě přihodí dalších tuším 12 mln na "kuturní a zábavní akce".

----------------

Sečteno (spolu s tou černou dírou na peníze) a podtrženo - jestli si někdo (a je jedno jestli se jmenuje Neumannová či jinak) chce dělat reklamu - fajn. Za své a na svém.

0 0
možnosti
S

Soňa48

23. 2. 2009 11:07
Vadí to účelové lhaní.

Nevím, zda považujete za správné to, že pořadatelé MS účelově od začátku všem občanům ČR lhali. Před přidělením této akce nám tvrdili, že nás poplatníky  toto MS nebude stát ani korunu, že si to ufinancují z vlastních zdrojů, ba naopak, že stát na této akci ještě vydělá. A ejhle, najednou celá tato akce nás přišla na cca 2miliardy. Ti samí lidé dnes říkají, že to co říkali, nemohl nikdo brát vážně. To mi vadí - lhali nám od začátku a vůbec nemají pocit, že na tom něco bylo špatně. Tak si představujete správné provedení této akce? Za to je máme chválit a "milovat" tuto akci? A to nemluvím o tom, co zjistil NKU o nakládání s penězi. Jak řekl p. Kalousek - ještě tak OH v Praze a bude to 100krát větší průser.

0 0
možnosti
MK

Kousavka

6. 3. 2009 9:26
Re: Vadí to účelové lhaní.

Přesně. Mně je jedno, jak běhá Lukáš Bauer. Je mi jedno, co dělá Mařka Vomáčková. Oni se taky nedívají na mne, když pracuju. Běh Lukáše Bauera je JEHO PRÁCE. Tak ať si na svou práci laskavě vydělává bez sponzoringu ostatních občanů z daní. Proč se tytéž prachy nenalily do zdravotnictví? Proč chceme po babičce u doktora 30 Kč a pak na zábavu několika jedinců vytlačíme miliardy?

0 0
možnosti
HN

ajka33

23. 2. 2009 11:00
Nic proti MS nemam

Je mi ukradene.A to v Lb bydlim.Nenalakali me.Ale pravidelne stvali.Proti jsem slysela dost, pro malo. Nenadavam. Je mi to ukradene. Necekejde ode mne kydani, ale ani podporu. Zato ja budu pak cekat vyuctovani. A doufam, ze nikdo nebude proti.Jinak sportovcum preji jen to nej a fanouskum krasny zazitek.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

23. 2. 2009 10:56
Beru

R^R^R^!!!

0 0
možnosti