Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VN63

24. 9. 2010 20:31
Pražáčku, sklidni hormon

jako každý pražáček si myslíš, že jsi kdoví jaký řidič, měj trochu ohled i na druhé

0 0
možnosti
ZZ

hasmen - náhradní nick

24. 9. 2010 20:55
Re: Pražáčku, sklidni hormon

Dědek z Fábie?;-D

0 0
možnosti
P

PavelRuzicka

24. 9. 2010 11:16
Je to skoro neuvěřitelné,

ale s těmi pruhy, to je nemoc v Kolíně mi to udělal dokonce autobusák s plným autobusem. On z leva k hlavní já z prava, oba zelenou oba jedeme , on se řadí do mého pravého pruhu. Další takovou nemocí je neznalost pravidla , že omezení rychlosti končí značenou křižovatkou. R^

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

24. 9. 2010 12:39
Re: Je to skoro neuvěřitelné,

Mne se stava v Praze pravidelne pri odboceni z magistraly na Argentinskou, ze nejaky dutohlav v dodavce zacne v zatacce prejizet do praveho pruhu, bez toho aby se podival do zrcatka. Zatim jsem to diky rychle reakci dikybohu prezil bez uhony.

0 0
možnosti
PH

petrph

24. 9. 2010 10:56
Já vím že to je blbost

ale v sazebníku trestů to tak stojí " při řízení vozidla neumožnění chodci na přechodu pro chodce nerušené a bezpečné přejití vozovky" , 4 body dolů ,pokuta do 5 000 , zákaz činnosti až na půl roku.

Ukažte mi prosím kde stojí "toto neplatí, pokud má řidič přednost pomocí světelné signalizace". Nikde...:-/

Čímž samozřejmě nechci tvrdit, že mají řidiči chodce na červenou přejíždět na potkání . Jen že blbé zákony, blbá právní ochrana, blbé chování, blbá doprava..

0 0
možnosti
P

polibek

24. 9. 2010 10:57
Re: Já vím že to je blbost

už vidím staříka, jak studuje po x letech naježděných nová pravidla[]

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

24. 9. 2010 10:41
Pachatele dobra

co pouští chodce, kteří čekají na červenou nebo chtějí přejít mimo přechod jsem potkal čtyřikrát, z toho tři ženy a jeden strejda v předdůchdovém věku. Když jsem na ně potom troubil, tak se hrozně divili co se mě na jejich stylu jízdy nelíbí. Tyhle váhavce a gentlemany na nevhodném místě potkávat na silnici je neštěstím a dovolím si tvrdit, že jsou nebezpečnější než řidiči spěchálci, protože ti zpravidla až na vyšší rychlost, pokud se ovšem přitom nelepí druhým na kufr, málokoho ohrozí nebo omezí, jako tihle rábyslušňáci. Kdežto klouboučkáři a vystrašené pipky se nevyzpytatelně motají a člověk nikdy neví, kdy nebude muset reagovat rychle, aby předešel havárii. Proto se divím autorovi, že se nesnažil po první skorokolizi kloboučkáři ujet i za cenu o něco vyšší rychlosti ale jel pořád je za ním, zvlášť pokud se jednalo o dvouproudou silnici. Takové je nelépe nechat co nejdál za sebou.

0 0
možnosti
JK

McKnap

24. 9. 2010 10:48
Re: Pachatele dobra

Tak on se vrátil do levého pruhu, já se vracel z odstavného... Trochu zrychlil... Potom kruhový objezd a dvě světelné křižovatky... Za toho provozu to vyšlo, že jsem zase vyjel za ním.. shoda náhod... Ale je pravda, že jsem se nikam nehnal...

0 0
možnosti
SK

síma25

24. 9. 2010 10:32
K válce pohlaví - pokračování

Nicmémě tep kolem 200 mi včera vyvolal muž v oktávce kolem třicítky: podobná křižovatka, jen na zpestření ještě v mém směru šaliny a já jsem odbočovala přes koleje doleva. Přede mnou jedno auto a blikla nám zelená. Najíždíme do křižovatky a dáváme přednost protijedoucím a pak i třem šalinám, které přijely zezadu. V tom skočila zelená opačnému směru, tak se snažím křižovatku urychleně vyklidit, auta v protisměru čekají, stává se to tam celkem běžně, ty šaliny jsou prostě zlo. Přesněji čekají až na již zmíněnou oktávku. Ta se rozjede docela dost rychle přímo na moje levé přední dveře, troubí a gestikuluje něco o slepici. Nechápu, co čeká, že vysunu dosud utajená křídla a uvolním mu cestu? Směju se - slepice moc nelítají, blbečku, musím prostě vteřinu počkat, až se fáčko přede mnou rozjede. Zašlápl to deset čísel přede mnou a smál se, jak mi to nandal. No frajer, ale kdyby byla mokrá silnice, mám ho v autě...

0 0
možnosti
JK

McKnap

24. 9. 2010 10:38
Re: K válce pohlaví - pokračování

Někteří chlapi jezdí jako dobytkové... Bohužel ženy někdy dělají chyby, o kterých si myslí, že nemohou nikomu uškodit, jedou pomalu, takže je vše ok... Někdy tím ale udělají pěknou paseku... Ten přechod mi přijde, že je ženská klasika, i když to udělá samozřejmě i chlap... Jinak samozřejmě, že je mnoho dobrých řidiček...

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 9. 2010 10:19
Tak přesně takhle jezdil

můj tchán a my si vždy říkali,že neboural jen proto,že ostatní řidiči si dávali větší pozor.A to tenkrát nebyl ještě takový provoz jako dnes.Ale on měl pocit mistra.

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 9. 2010 10:23
Re: Tak přesně takhle jezdil

Jen jednou jsem se od něho nechala svézt a málem utrpěla zástavu srdce,když na křižovatce vjel do protisměru.Tenkrát jsem si řekla,raději pěšky.

0 0
možnosti
P

parnassius

24. 9. 2010 10:17
No nejde jen o demenci,

ale také o další smysly.

U nás v ulici došlo k havárii plynové přípojky a uprostřed vykopali díru, ohradili ji běžně používanými zábranami, natáhli pásku a umístili značku.

Vše bylo o.k. dokud se z letního vejminku na chaloupce nevrátil místní strejda, který to profrčel jak kolem značky, skrz pásku i zábrany.

Když jsem viděl ty brejle, co si rozbil na nose se sklama jako dno od jogurtu, tak mi bylo jasné, která bije.

;-)

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VIII.

24. 9. 2010 10:26
Re: No nejde jen o demenci,

dobrej kamikadze ....:-)

0 0
možnosti
SK

síma25

24. 9. 2010 10:17
K válce pohlaví

Jsem žena, blond, 25 let, takže typická mizerná řidička:) Pevně věřím, že patřím k výjimkám, ale to si o sobě možná myslíme všechny, takže kdo ví;-). U mě to snad aspoň trochu zachhraňuje auto - jezdím firemní C3. Ale když vidím na pohled podobné typy, jako jsem já, jak sedí v SUV, telefonují a nedívají se do zrcátek při přejíždění z pruhu do pruhu, liskala bych je. Vždycky mě napadne jediné: "Jak nás ti chlapi mají brát vážně, když tohle dostane řidčák?!"

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VIII.

24. 9. 2010 10:31
Re: K válce pohlaví

No, s tím telefonem za jízdy bych to neviděl tak černě. Po měsíci ježdění po Itálii - telefonuje tam za volantem naprosto každý, kdykoli, kdekoliv, ženské se k tomu taktéž běžně malují. A na dálnici jsem potkal chlápka, co telefonoval, u toho jedl obloženou housku, na volantě položené desky s nějakým seznamem a ještě do něj stihnul čmárat poznámky. A přitom stihnul při rychlosti 120 km/h jet přes 2 pruhy po A3 do Neapole.

A přitom žádné těžké bouračky jako známe z D1.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

24. 9. 2010 10:15
Autor má pravdu...

Jezdím tam taky a zážitky mám naprosto stejný... Ještě by stálo zato napsat,jaká situace nastává po projetí kruháče a řazení do dvou pruhů(ten pravej se najednou stane odbočovací vpravo)za semafory u Shellky - tam je to někdy na prášky :-)

0 0
možnosti
D

Djohon

24. 9. 2010 10:09
Další "machr"

Jsem zvědav na autora, až dosáhne stejného věku jako onen děda.

 Děda celej život jezdíval po poloprázdných ulicích a ke stáru je vystavován realitě přecpaných silnic a rychlích rozhodnutí. Pokud vydíte staříka na silnici, udržte si patřičný odstup a mějte pochopení, protože jednou také zestárnete a uspěchané době nebudete stačit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1112x
Zaměstnanec stavební firmy sledující veškeré sportovní a politické dění...

Sportovní blog na: http://johnymcknapssportblog.webnode.cz