Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

gasparru

23. 9. 2010 9:57
Souhlas

Pěknej pravdivej článek. Chtělo by to spojit Štěpcovu kreativitu s Berdovo přímočarostí, ale jeden Federer už hraje.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

22. 9. 2010 17:23
Je to sport. Jednou vyjde všechno, podruhé nic.

V tenise mockrát rozhodne jedno prasátko. Smutné je, že po těchto dvou hráčích chybí nástupci. To samé platí v ženách. Sestry Plíškovi sice v juniorech bodují, ale až postarší, bude po úspěších. Nějak nám světová úroveň ve sportech uniká a dostane se do stavu kam počtem obyvatel patříme. V Německu se vždy hrozně divili, jak je možné, že tak malý národ má tolik dobrých sportovců. Teď se už nediví.

0 0
možnosti
N

NumLk

22. 9. 2010 17:12
berdych

nikdy nehral pestry a chytry tenis , je to nudne strileni od zakladni cary pokud mozno z forhendu a docela slusne podani , na kterem se zaklada. Pokud mu nejde 1. servis, nemuze utocit od zakladni cary , coz pri jeho slabsi psychice je vrazedna kombinace. Proto je schopen prohrat s kazdym. Tento typ hrace zrovna moc nemusim kdyz se muze spolehnout jen na dva vyse zminene udery o nejake zapasove taktice nemuze byt rec.

0 0
možnosti
JK

McKnap

22. 9. 2010 17:19
Re: berdych

ano, ten tlak určitě závisí na prvním servisu, na druhou stranu byl vždycky geniální na returnu, navíc v zápase s Djokovičem měl možnost zaútočit i při těch dlouhých výměnách, ale on hrál spíše údržbu než že by se snažil zatlačit, navíc stereotypní údržbu...

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.nesmeje@seznam.cz

22. 9. 2010 16:45
Čekal jsem nějakou vylejvárnu

a vaše hodnocení mě mile překvapilo. V podstatě mu nemám co vytknout. Jen osobní dodatek. Vždy mě Štěpánek v DC překvapí, jak se dokáže vyhecovat a porazí i lepší hráče. Bohužel Tipsarevič byl zdaleka nejlepší a tento víkend na něj nikdo neměl. Paradoxně se dalo přejít přes Djokoviče.

0 0
možnosti
JK

McKnap

22. 9. 2010 17:21
Re: Čekal jsem nějakou vylejvárnu

děkuji.... já jsem  tentokrát Štěpánkovi vůbec nevěřil... s Troickym dostal 2x strašnou šišku během 14 dní, i ted byl vlastně herně horší, ale zase to ubojoval.. opravdu klobouk dolů před ním.. co předváděl Tipsarevič jsem fakt nechápal.. životní výkon od něho..

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

22. 9. 2010 16:44
Píše se...

...poctivý výkon...nikoliv podstivý výkon...a jinak karma...Berdych prostě dlouho pauzíroval ;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1112x
Zaměstnanec stavební firmy sledující veškeré sportovní a politické dění...

Sportovní blog na: http://johnymcknapssportblog.webnode.cz