Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

_-1-_

27. 2. 2011 16:19
V první řadě bychom si pan Kmeťměli odpovědět na otázku ....

...... zda jsou její vyjádření pravdivá. Pokud ano, tak je vše v pořádku. ... Nebo se nesmí nahlas říkat pravda?

0 0
možnosti

_-1-_

27. 2. 2011 16:21
omlouvám se za překlep ... pane Kmeťo

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

27. 2. 2011 16:01
:D

"Keď otvorili hranice do Hainburgu, bolo napísané: Slováci, nekradnite! Slováci kradli, tak chcem vedieť, či aj ona kradla a cíti sa ako odpad,“ "

No oni měli ti "slováci" asi slovenský pas, možná i mluvili slovensky...........

Jenže kdyby se napsala jejich pravá národnost, bylo by to rasistické a nekorektní.

0 0
možnosti

VyMeTaky.2

26. 11. 2009 4:14
Pane Kmeťo,

Autora pohádek Josefa Ladu asi jen těžko lze neznat. Stejně tak jeho dílo O kocourovi Mikešovi. Je zajímavé, že tam kocoura Mikeše neukradli žádní Romové, ale Cikáni.

Nevidím žádný důvod říkat Cikánům Romové, mezi sebou si říkejte jak chcete, tak jako po mně Židé nevyžadují, abych jim říkal Jehudim, stejně tak Němci si také mezi sebou říkají Deutschen, ale taky jim dojčeni neříkáme.

0 0
možnosti

NTPT

23. 11. 2009 20:56
RASISTKA ?

Proběhlo tady před nedávnem zajímavé video

http://www.youtube.com/watch?v=F0Hh_W5qy4s

Podívejme se co si musela od nějaké cigánky vyslechnout nejmenovaná žena Veronika : -sprosté a vulgátrní nadávky, -Výhrůžky sexuálním násilím ( muj manžel ti dá k....a do huby),- Výhrůžky útoku na její matku,- Výhrůžky smrtí (onma bude zabita),- výhrůžky pogromem (za chvilu příjdou holky a tady bude hořet dneska),- Stalking neboli zločinné pronásledování (tady budeš mit cely tyden peklo) ATD !

A proč ? Protože je BILA a dovolila si mít poměr s romem (chtít cigánské k..ty). Ano, pro její BARVU PLETI. O tom že se cigáni rasisticky koukají na bílé jako na MENECENNE svědčí i její hlášky o tom proč " raději nema cizince nebo černochy".

Pane Kmeto, kdyby takhle rasisticky vyřvával na ulici bílý, naběhla by na něj zásahovka, ztřískala ho do krychle a šel by bručet.O dalších trestných činech

0 0
možnosti

NTPT

23. 11. 2009 20:56
Re: RASISTKA ?

které ta ciganka spáchala (výtržnictví, veřejné pohoršení a možná i těma nadávkama v přítomností dětí i ohrožování mravní výchovy ) raději nemluvím. Přesně PRO TOHLE, pro neurvalost chování, necivilizovanost reakcí  a rasizmus naruby se řada lidí kouká na cigány přes prsty.

   Víte já velmi rozumím vašemu zájmu o zlepšení postavení vašeho etnika (a vlastně i vás samotného) ve společenské hierarchii, nicméně popíráním  nepřizpůsobivosti převážné většiny lidí vašeho etnika stejně jako démonizací lidí, kteří si v současné politicky překorektěné době dovolí mít jiný názor (ale pravdě bližší) než oficiální propaganda , toho nedosáhnete. Naopak. Těm lemplům a nemakačenkům ještě poskytnete OMLUVY a argumenty proč zrovna ONI nemohli pracovat a kultivovaně žít jako třeba vy a jiní slušní cigáni. Vy těm slušným, kteří to zvládli těmi svými apologetikami lemplů jen podrážíte nohy.  

  Rv

0 0
možnosti

nyny.

23. 11. 2009 16:26
hmm

má právo na svůj názor a pokud žijeme v demokracii, nevidím důvod, proč by ho nemohla říci.JIní lidé mají názory jiné. Nelze říci, že dobré či špatné, prostě jiné. J8 osobně lidi vymezené tím, co údajně řekla, považuji za póvl taky a je mi úplně fuk, jaké jsou národnosti.

0 0
možnosti

nottingham

23. 11. 2009 15:52
Romove - budicek!!!

Souhlasim s pani Studenkovou. Ono tech 90% odpovida realu. Pokud rom/cikan patri do tech 10% muze byt polichocen. Pokud se citi dotcen, ocividne patri do te vetsiny. Nejlepe by romove udelali, kdyby zacali posilat sve deti do skoly, neucili je krast a sami s tim prestali, nepodporovali lichvu, zacali chodit do prace. Pak vetsinova spolecnost na ne zmeni nazor. Proc neustale se probira otazka xenofobie vuci Romum, kteri na uzemi Cech, Moravy a Slovenska ziji, ci kocovali po staleti a neresime napriklad obcany Vietnamske narodnosti, kteri k nam se pristehovali az v polovine minuleho stoleti? Kazdy musi zacit hledat chyby u sebe. Pokud tohle Romove nepochopi, nikdy nebudou akceptovani a vzdy budou povazovani pouze za parazity vetsinove spolecnosti, co jen natahuji ruce po penezich a odmitaji jakekoliv povinnosti. Jsou taci i ve vetsinove spolecnosti a odsuzuji je uplne stejne.R^

0 0
možnosti

Astern

23. 11. 2009 15:11
Pravda

P. Studenková vraví len pravdu. To isté si potichu šomre vačšina slovenského národa. Ale pre Vás je to politicky nekorektné. A čo tak sa zamyslieť najprv nad sebou?

0 0
možnosti

MychalB

23. 11. 2009 10:26
Pravda holt bolí

A o to víc, když nemůžete jednoduše někoho označit jako neonacistu jako např. nějakého holohlavce s 9 třídami ZŠ :-P

0 0
možnosti

gagaryn

23. 11. 2009 10:23
***

Řekla co si myslí, a to se nesmí.

0 0
možnosti

PetrBrno

23. 11. 2009 10:19
Admine, copak uděláš s tim sprosťákem blogerem

čhavem?  A ještě něco. Vy jsme Češi a né žádná gadžové. Já se tady nehodlám nechat urážet.

0 0
možnosti

PetrBrno

23. 11. 2009 10:22
Re: Admine, copak uděláš s tim sprosťákem blogerem

oprava:  My

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3822x
Tento priestor je vyhradený mojím názorom, ktoré sú možno trochu odlišné. Provokatívne. Nehladkajú čitateľa, neutvrdzujú ho
v jeho presvedčení, ale idú proti srsti. Ich cieľom však nie je vyprovokovať hnev a nenávisť, ale podsunúť čitateľovi námet na
premýšľanie, potravu pre mozog. Je očistné prevetrať občas zatuchnuté skrine a prečesať sa proti srsti! Zahoďte teda predsudky,
zahoďte nemenné pravdy a poďte si so mnou zapolemizovať o iných názoroch, predstavách a pocitoch.