Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Medvedref

8. 1. 2010 22:43
Podle

Podle romů můžou za všhny jejich problémy všichni ostatní a oni za nic.je to trpaná výlmuva.

0 0
možnosti

gghii

8. 1. 2010 15:35
jaksi kmeťo zapoměl

Že příslušníci jeho etnické skupiny pracovali za socialismu,ale nebylo to způsobeno jejich chutí pracovat,ale hrozba uvěznění pro příživnictví /tuším § 203/ trestního zákona který byl bohužel zrušen - to bylo jediné,co přinutilo  pracovat resp.chodit do práce i líné.RvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti

BoboHml

8. 1. 2010 14:53
Kdy dodáte ty statistiky,odkazy?

;-€;-O

0 0
možnosti

marwill

8. 1. 2010 14:40
Škola

Z toho, co tady p. Kmeto napsal:

"V niečom však rozdiel je, zatiaľ čo neróm (gádžo) zo základnym vzdelaním až taký problém nájsť si prácu nemá, tak róm zo základným vzdelaním ten problém má... Ako je to možné? Predsutky, rasizmus a možné je všetko..." "

...zapomeňte na to co bylo před 20 lety, dnes už jsou na některá místa úplně jiné požadavky. Je dost smutné, že se pořád odvoláváte na stát. Stát by měl, stát musí, stát nesmí atd. Probuďte se a začněte něco dělat taky sám.

0 0
možnosti

blogatorka

7. 1. 2010 15:26
Máte novou fotku?

Slušivý kožich!  R^

0 0
možnosti

Dobry vojak Svejk

7. 1. 2010 13:46
Nenechte se odradit, pane Kmeťo

a pokračujte dál v tom co děláte. Jste pro mě i po jiné příkladem toho, že existují i slušní a pracovití Romové. A těm, kterým se vaše články nelíbí, bych rád vzkázal, že je přece nemusejí číst!

0 0
možnosti

blogatorka

7. 1. 2010 12:03
Spoustu jste vynechal!

Je rasismem, když romské kapsářské gangy v centru Prahy okrádají jen neromské oběti?  Je rasismem, když 5 malých romských kluků ubodá nůžkami neromskou 8O letou ženu?  Je rasismem když rom ukradne židovské náhrobky v trezíně?  Je rasismem, když jdu kolem 18 hodiny v létě z práce Karlínem a pupkatí romové rozvalení v zahrádkách před hospodami na mně pokřikují "ty bílá kočko, poď mi ho vykouřit"? ???????????????????????????????????????????????????

0 0
možnosti

blogatorka

7. 1. 2010 11:57
Grafomane Kmeťo,

piště ještě častěji, srandy nikdy dost!:-P

0 0
možnosti

VyMeTaky.2

7. 1. 2010 10:22
Kmeťo,

strč si už údajný rasismus za klobouk (napsal bych i někam jinam, ale maminka mne učila nebýt vulgární). Vzhledem k tomu, že Cikáni, tak jako Němci, Poláci nebo Češi patří k indoevropské skupině národů, pořád mi uniká, z jakého rasismu chceš koho osočovat.

Zajímavé je, že jsem nezaznamenal, že by kdekoliv na světě komukoliv vadili třeba Indové imigranti, což se nedá říct o vás - a že Kanada je velmi liberální k imigrantům.

0 0
možnosti

shannow

7. 1. 2010 8:35
lži jako obvykle

... soudruhu ze Slovenska, už jste fakt trapnej ! Nejen že jenom pořád ublíženě kňučíte, ale navíc i vědomě lžete ! Příkladů bych v téhle ukňourané šílenosti, kterou jste vyplodil, našel několik, ale nemám sílu, abych je znovu vyhledával a brodil se při tom tím ukřivděným bahnem, takže jenom jeden za všechny : cituji "... za socialismu měla i většina majority jen základní vzdělání" ! Co je tohle za kravinu ?? Nestydatá účelová lež !! Ukončil jsem základní školu v době hlubokého socialismu (konkrétně v roce 1981) a věřte nebo ne, z 39 žáků naší třídy jen dva šli přímo do výrobního procesu /tedy ukončili školu se základním vzděláním ! A podobně to bylo s každým ročníkem ve škole, není to tak, že zrovna naše třída by byla třídou géniů ! :-)  Oni totiž ti cukrári, kaderníčky a podobně, které dáváte za příklad, tedy lidi s výučním listem, ho taky nedostali při tom, když opouštěli základku, víme ?

0 0
možnosti

cara al sol

7. 1. 2010 8:59
Re: lži jako obvykle

Od nás ze třídy šli v osmdesátých letech minimálně do učení všichni. Stejně jako (bílý) absolvent zvláštní školy od nás z ulice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3822x
Tento priestor je vyhradený mojím názorom, ktoré sú možno trochu odlišné. Provokatívne. Nehladkajú čitateľa, neutvrdzujú ho
v jeho presvedčení, ale idú proti srsti. Ich cieľom však nie je vyprovokovať hnev a nenávisť, ale podsunúť čitateľovi námet na
premýšľanie, potravu pre mozog. Je očistné prevetrať občas zatuchnuté skrine a prečesať sa proti srsti! Zahoďte teda predsudky,
zahoďte nemenné pravdy a poďte si so mnou zapolemizovať o iných názoroch, predstavách a pocitoch.