Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CarolusIV

24. 10. 2009 11:58
Začali s tím brzo.

Už v roce 1991 mě na Václaváku oslovily dvě cikánky, no spíš cikáňata, tak do pasu, jestli jim bylo 12 let, ploché jak prkno, jestli si s nimi nechci zam.dat. Přesně tak to řekly.  Vyrazilo mi to dech, jen jsem se zeptal co na to jejich rodiče, že prý nadávají, když málo přinesou. Tak jsem jim řekl že až za pět let, až jim narostou kozy.

Tehdy mi začalo být jasné, jak obrovský problém z tohoto etnika vyroste.

0 0
možnosti

erben3

24. 10. 2009 15:30
Re: Začali s tím brzo.

Ptali jsme se se známýma na Šumavě jednoho Němce, proč jeho krajané vyhledávají v příhraničí cikánskou dětskou (i tu normální) prostituci. Vždyť ty cikánky jsou špinavé, prolezlé bůhví čím... A on na to, že jsou prý pro ně exotisch  ;-D;-D Fakt síla. Jinak cikánská dětská prostituce kvete třeba ve Vimperku a nic se tím nedělá. Je to přesně, jak píše autor. Doufám, že mi za tuhle informaci příspěvek opět nezmizí.

0 0
možnosti

Satyriana

24. 10. 2009 10:48
Pane Kmeťo,

chápu, jak se Vás tahle skutečnost dotýká-a také chápu distanc lidí tady. Neumějí si představit, jak to v těch oblastech vypadá. Kdysi jsem potřebovala spolupracovat se sociálním odborem tam a byla jsem dost poničená z toho, co všechno mně samozřejmé tam prostě neexistuje. Nejsou peníze.

Pro nevěřící a pochybující bych chtěla říct, že na samém dně existence vládnou pravidla pro přežití: Vysoká porodnost, brzký začátek sexuálního života, nedůvěra k úřadům, které jsou vnímány nepřátelsky=absence vzdělání, silné rodinné vazby včetně obětování (se) toho, kdo vydělává, užití dneška, vysoce spotřební vztah k věcem(použít, zahodit) , alkoholismus, drogy, dluhy a další.

Pokud na to nazíráme my, nechápeme. Jsme oslepeni svým vzděláním a úrovní.

No a k tomu, že Bulharsko vykazuje nějakou statistiku: Zvláště slovenští Romové si udrželi kontakty přes Maďarsko a další státy i během socíku, pašovali a taky třeba kradli a skrývali se u známých a vzdálených (v obou smyslech) příbuzných.

0 0
možnosti

Dimitar Toškov

24. 10. 2009 10:31
Nejsou domluveni?

To je zvláštní, jak se zastoupení per capita shoduje s bulharskými údaji. Také mezi pověstnými "bulharskými" prostitutkami tvoří cikánky zhruba 95% všech zúčastněných. Nedomluvily se náhodou s těmi "slovenskými"?;-D Pokud jde o dětskou prostituci, nelze zapomínat, že snědé šlápoty pověsí živnost na hřebík podstatně dříve, než jejich bílé kolegyně. Tudíž skóre vyrovnávají tím, že začínají v mnohem nižším věku. Vůbec bych se tím nezabýval a celou záležitost považuji za vnitřní problém cikánského etnika.:-)

0 0
možnosti

Martin V

24. 10. 2009 13:35
Re: Nejsou domluveni?

Jasně, že končí dříve, když jsou ojeté ož podstatně dříveRv

0 0
možnosti

CarolusIV

24. 10. 2009 9:56
Nechte je,

pořád lepší, než kdyby kradli v tramvaji.

0 0
možnosti

Gmur

24. 10. 2009 9:37
vidina VETSICH vydelku

to asi nebude.

Jelikoz eje pase manzel nebo bratr,, ta divka je spis jeho otrok.

A pokud by byl vydelek vyssi tak by ten predesly musel byt nizzsi,ale on zadny neni.

To ze nevydelavaji nic, je puvod prostituce.

To ze ani jejich pribuzni nic nevyddelavaji je pravy duvod spolu s tim otrokarstvim.

0 0
možnosti

lobo 2

24. 10. 2009 9:14
A kdo za to může?

Jen chybí nařčení,že za vše může bílá většina a požadavek nějaké kompenzace ve formě dalších soc. dávek.A určitě za to chudáci nemůžou spojte se s panem Pecinou a možná vymyslíte,že za vším je Dělnická strana.[>-]

0 0
možnosti

Hip

24. 10. 2009 8:47
tak to je vtip dne

"Nedeje sa to však v tradičných rómskych rodinách, v ktorých si ctia tradície, kde vernosť a poctivosť je na prvom mieste v rebríčku hodnôt, ktoré Rómovia uznávajú." ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pepan A2

24. 10. 2009 7:42
Zkuste mi vysvě+tlit jednu věc.

Povinná školní docházka je v naší zemi už z dob Rakouska Uherska, což je nějaký ten pátek. Jak můžete ve svém článku napsat, že vzdělanost je problém? Školní docházka je zdarma. Problém je to,že spousta jedinců zmíněného etnika kašle na školní docházku a raději se poflakuje po ulicích, fetuje a nebo šlape chodník. Takže problém není vzdělanost, problém je v nich.

0 0
možnosti

CarolusIV

24. 10. 2009 10:09
Přesně tak !

Cíl cikánských rodičů je podle ředitelky frýdlandské ZvŠ, nedosáhnout žádného vzdělání, aby mohli od 15 let pobírat soc. dávky.

Řešení: změnit sociální systém, a dávky dávat až po určitém počtu odpracovaných let. To by ale muselo znamenat, že se budeme dívat, jak někteří hladoví. Mně by to nevadilo. A kriminalita se vyřeší sebeobranou.  Zbraní na ochranu života, zdraví a majetku.

0 0
možnosti

wandering star

24. 10. 2009 3:01
Jaká prostitútka?

(100 dukátů) je to!

0 0
možnosti

manilaman

24. 10. 2009 2:50
A to se nedeje jen na Slovensku

ale i v jinych zemich. Vidim to zde, na Filipinach. Mozna ne do takove miry, ze by bratr, nebo otec prodaval dceru, ale kdyz se nad tim zamyslim, prodavaji je. Rodice "souhlasi", aby chudobna dcera odcestovala do Manily nebo jinde, kde se pak prodava v barech a posila rodine cast svych vydelku, pricemz otec sedi doma a pozoruje slunce jak vychazi a zachazi.. Je to hrozne, ale je to vzdy spojeno s chudobou. Otazka pak zustava, proc se s chudobou nic nedela? Na druhe strane jsem zastancem sebeiniciativy a verim ze ti, co jsou na tom bidne musi sami zatouzit po zmene k lepsimu, jinak se to nikdy nezmeni i kdyby se zbytek naroda rozdal a chtel pomoct jakkoliv. Zustanou chudi a budou se prodavat do prostituce stejne. Je to rychly a dobry vydelek bez prace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3822x
Tento priestor je vyhradený mojím názorom, ktoré sú možno trochu odlišné. Provokatívne. Nehladkajú čitateľa, neutvrdzujú ho
v jeho presvedčení, ale idú proti srsti. Ich cieľom však nie je vyprovokovať hnev a nenávisť, ale podsunúť čitateľovi námet na
premýšľanie, potravu pre mozog. Je očistné prevetrať občas zatuchnuté skrine a prečesať sa proti srsti! Zahoďte teda predsudky,
zahoďte nemenné pravdy a poďte si so mnou zapolemizovať o iných názoroch, predstavách a pocitoch.