Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

3. 9. 2008 7:41
Mně z toho výzkumu vyplývá jediné

že Rusové učinili stejně dobré zkušenosti se Stalinem, Leninem, Putinem jako s Puškinem atd. To znamená, že žádné gulagy v masovém měřítku neexistovaly, protože jaksi nebudete vzpomínat v dobrém na lidi, kteří vás někde někam zavřeli. A za nic.

Totéž vypovidají i výzkumy veřejného mínění v Česku, kdy po r. 1989 většina chtěla si ponechat socialismus.,  

0 0
možnosti
N

Nika.meil

18. 8. 2008 8:23
Fajn...

Trefně řečeno...není co dodat. ale potrefené husy budou zajisté kejhat....;-)

0 0
možnosti
PK

Petr Kloucek

18. 8. 2008 22:52
Re: Fajn...

Děkuji.

Víte co je zajímavé, že mi dosud žádná z těch potrefených hus nevysvětlila, proč nebyla levice za osm let své vlády schopna prosadit ony stěžejní reformy, jak jsem se ptal v jednom starším článku. Pravděpodobně myslí, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

0 0
možnosti
DR

David Rath

18. 8. 2008 8:19
Příště prosím rozbor toho, jak pravice dělá ekonomiku

na příkladu největší světové ekonomiky USA a toho co napáchal pravicový Bush po rekordních přebytcích rozpočtu za vlády levicového Clintona, děkuji.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 8. 2008 10:26
Re: Příště prosím rozbor toho, jak pravice dělá ekonomiku

Ten článek byl o něčem úplně jiném. To nebyl rozbor toho, co dělá levice. To byl rozbor toho. co levice (tedy konkrétně Fico či Paroubek) lidem nakecává. To je podstatný rozdíl. Pokud bychom měli soudit podle posledních levicových vlád, není co rozebírat. Rozdávalo se kdekomu - na dluh.

0 0
možnosti
RR

rezjir

18. 8. 2008 5:01
Najděte mi ve volebním programu

socdem z r. 1998 a 2002 nějaké požadavky na reformu zdravotnictví a penzí? A ostatně co se týče penzí, tak se sociální demokracie pokusila v parlamentu prosadit zaměstnavatelské pojišťovny. Neuspěla. Ale pak nelze říci, že nic nedělala.

 A ono ve vámi uváděných reformách jde o přerozdělování zdrojů. A jak změnit něco, co ve vytunelované ekonomice bylo . poskrovnu. Co mě stále ještě šokuje, my jsme co se týče tvorby hDP dostali zpět na úroveň r. 1989 později jak Slovensko. To aby bylo jasno, jak ta situace v momentu převzetí vlády socdem byla krizová. Bylo tedy nutné se především  soustředit na vytváření zdrojů, a tom i tím, že se formální privatizace přeměnila na privatizaci skutečnou.

A navíc do r. 2004 bylo prioritním cílem zvládnout vstup do EU, o kterém přece mnozí pochybovali, že nám v ekonomice přinese nějaká pozitiva. A teprve až bylo jasné, že ano, můžete přistupovat k dalším záležitostem. Jinak řečeno, je dobře, že socdem žádné reformy nedělala.

0 0
možnosti
B

bigmachine

18. 8. 2008 0:17
Vážený pane, chytráku

Počet debilů, kteří si založí blog, s tím, že se pokusí urazit nás sociální demokraty je zřejmě nekonečný. Nevím kdy naposledy jste byl na Slovensku, pakliže vůbec někdy, ale poprosím Vás o jednu věc. Zkuste mi prosím napsat čím, že Dzurindova vláda, kromě masivních pobídek pro investory a jakému si zkurturnění země po řádění pana Mečiara, pomohla slovenské ekonomice, dále by mě zajímal Váš názor na obrovské, v podstatě třídní rozdíly na zmiňovaném Slovensku. Pak mě zajímá, kde jste prosím vyhrabal, že hodláme znárodňovat majetek ČR a za další mě zajímá Vaše vzdělání. Zřejmě budete vysokoškolák.....(Y)

0 0
možnosti