Richard se značně zasloužil o rozmnožování goril v Čechách

Zpráva o tom, že samec Richard  "obhospodařil" během dvou dnů všechny gorilí samice, které tedy chtěly, mne nadchla. Tři partnerky ve dvou dnech! Byla to minulý týden první pozitivní zpráva v našem tisku.

FOTO: Michal Doležal

Nutno říci, že gorilí samec Richard je frajer. Obdivují ho samice nejen goril... Myslím, že jeho zásluhy by neměly být nikdy zapomenuty ani překrucovány.

Shrneme-li, co všechno Richard dosud dokázal, musíme zdůraznit zejména toto:

1. Richard je otcem tří nesmírně populárních gorilích mláďat (Moji, Tata, Kiburiho), které má s vzornou matkou Kijivu. Zasloužil se tím o zvýšení návštěvnosti pražské zoologické zahrady a zcela jistě i o značné vylepšení její ekonomické situace.

2. Richard je otcem dalších dvou mláďat, jedno "udělal" tetě Kambě (mládě sice nepřežilo, ale o to populárnější teta Kamba je), dále je otcem gorilího kluka, kterého porodila nová teta Bikira a odeslala ho na výchovu do německého Stuttgartu, kde se malý Tano stal mediální hvězdou a šíří tak slávu české gorilí smečky a ZOO Praha i za hranicemi našeho státu.

3. Richard se stará o pořádek ve smečce, má obrovský respekt a chová se ke svému harému tak, že se všechny samice mají stejně dobře a vůbec na sebe nežárlí. Erotické zážitky s Richardem si vzájemně přejí a jedna druhé pomáhá Richarda svést.

4. Richard učí svého synka Tatu, aby se i on stavěl k páření podobně pozitivně. Jistě se tak i on stane brzy úspěšným gorilím samcem!

5. Richard je prostě samec, který se zasloužil o rozvoj chovu goril v Čechách a značně také o slávu Zoologické zahrady v Praze.

Navrhuji, aby byla Zoologická zahrada v Praze přejmenována na Richardovu zoologickou zahradu.

A možná by nebylo od věci zvážit jeho kandidaturu - no, však vy víte kam...

Padesát tisíc podpisů by se určitě sešlo...

 

 

 

Autor: Eva Klokočníková | úterý 21.2.2012 10:27 | karma článku: 23,38 | přečteno: 1567x
  • Další články autora

Eva Klokočníková

Tancuj, Mariane

6.2.2024 v 15:30 | Karma: 11,56

Eva Klokočníková

Zpověď páně ministra

11.1.2024 v 10:15 | Karma: 17,42