Někdo slaví, někdo si smutní, takový je život

Tak můj sen o výsledku voleb byl pro ODS ještě horší než skutečnost, Pavle Béme. Děkuji za ten hrůzný sen, který jsem před volbami měla, celkem teď v klidu přihlížím oslavám oranžových a oslavuji také - přestože jsem příznivec pravicové politiky. Výsledky voleb mi přinesly některé drobné radosti, díky kterým neskláním hlavu,  ale naopak volám: "Hlavu vzhůru, strany vládní koalice, furt se jde..."

1. Nemohu se neradovat z toho, že mnou volený budoucí senátor asi za týden vyhraje. 

2. Nemohu se neradovat z toho, že můj bývalý senátor - Mejstřík - ze senátu konečně vypadne. Kdyby nic jiného nepřinesly tyto volby, tak zaplaťpánbůh za to. Dokonce byl z devíti kandidátů třetí nejhorší, potěšilo mne to. Kampak půjde "sekat latinu" teď?

3. Z parlamentu vypadne demagog Rath a bude snad otravovat pouze na regionální úrovni.

4. Ani po poslanci Haškovi se mi opravdu stýskat nebude.

5. Je skvělé, že volební debakl přišel teď, dva roky před parlamentními volbami. ODS by měla děkovat voličům za pár facek v pololetí, šturmovat před koncem volebního období by se nemuselo vyplatit. Vedení ODS by mělo poděkovat všem, kteří je nevolili,  za trest, který schytali  za aroganci, necitlivost a špatné komunikování s lidmi. Dostali rákoskou přes prsty a podobně jako v Obecné škole, by měli poděkovat.

Hlavu vzhůru, furt se jde! Všechno se dá napravit, jen k tomu musí být vůle. Vždyť kdybychom  přidali hlasy, které by ODS získala v Praze, kdyby Pražené volili v krajských volbách, tak by ten výsledek nebyl tak špatný!

 

 

Autor: Eva Klokočníková | sobota 18.10.2008 22:24 | karma článku: 26,65 | přečteno: 1727x
  • Další články autora

Eva Klokočníková

Tancuj, Mariane

6.2.2024 v 15:30 | Karma: 11,56

Eva Klokočníková

Zpověď páně ministra

11.1.2024 v 10:15 | Karma: 17,42