- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
objeví ledajakou hloupost. Hlavně, že mají snadný zdroj obživy. Zajímalo by mě co na to "vědci", lteří tvrdí, že nejvíce zamořuje skot, a ten se přece masem vůbec neživí. Karma je Vaše.
... že bych radši článek zakázal, aby se tím neinspiroval některý z politiků - aby pak za pár let náš premiér nebyl kritizován, že odmítl podepsat evropský pakt prdové zodpovědnosti, a stařičký kníže nás nestrašil, že se proprdíme na periferii evropy...
pozde, mam dojem ze uz o tom uvazuji, jen najimaji experty jak to libezne naservirovat
že studie se týkala toho, kolik skleníkových plynů se vypustí při produkci masa, nikoliv při jeho konzumaci
Protože vlastní zkušenost řadí maso a masné výrobky na poslední místa. Suveréně vede měkký chleba, hrách, fazole, čočka, cibule, česnek, kyselé zelí. Kvalitu zvyšují vejce a kvasnice.
fazolích a po zelí. Taky cibule je fajn. Po salámu a bifteku těch plynů zas tak moc není. Tak nevím...
bych dopřál analyzovat čichem to, co ze mě vycházelo po snězení většího množství syrové mrkve
Ty zase mají šminky, co se vyrábějí z ropy. To ohrožuje životní prostředí !