Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Katalyzaror?

Snad nadrizeny organ, ktereho pochopil mocichtivy Gustav Husak tak, ze nechal masakrovat vlastni narody.

0 0
možnosti
MS

Být za pitomce u bývalých milicionářů je v podstatě pochvala.Taky jich pár znám a většinou jsou to pořád stejní zmetci.

3 0
možnosti
Foto

Dodnes tak nějak málo mluvíme o "Lidových" milicích, tedy ozbrojené složce KSČ. Předtím to měli v nacistickém Německu (sturmabteilung - SA). Zcela protizákonná složka, řízená nějakým bolševikem.

A na to je ten člověk hrdý?

Karma R^

8 0
možnosti
JS

Každá doba má své pomýlené a zapálené lidi...

1 0
možnosti
JS

To jsou ty úhly pohledu. A nejvíc nevidí a neslyší ti, co vyznávají jedinou správnou víru. Někdo věřil bludům, někdo ne. Moje rodina byla samý komunista už od dob mojí prabáby. Do jisker a pionýra jsem chodila ráda. Ještě jsem z toho neměla rozum. Do SSM jsem v prváku (1988-1989), odmítla vstoupit, že je to blbost. Byla jsem za nenormálního exota. O rok později ti, kteří nad mou blbostí ("Budeš mít blbej posudek!") kroutili hlavou, se mě při vystupování ze SSM ptali "Tys věděla, že něco bude?!" Mysleli plyšáka. Odpovědí bylo, ať si trhnou nohou, že jsem nic nevěděla. Když byla tzv. Generální stávka, řekli nám ve škole, že buď půjdeme všichni, nebo si zmeškané hodiny budeme nahrazovat, pokud někdo z nás nepůjde. Aby si to ostatní kvůli mě nenahrazovali (výuku), šla jsem kus cesty s nimi. Solidárně. Kousek od náměstí jsem zdrhla (to už se nikdo nedíval) na intr a radši si tam povídala s vychovatelkou, které jsem řekla "Je to povinný. Takže je to podvod." Tolik moje vlastní zkušenosti.

2 1
možnosti
MS

Jestli pro vás byla generální stávka v roce 1989 povinnou akcí, tak jste do té doby moc rozumu nepobrala. A trochu se domnívám, že ten výpadek je na vás vidět dodnes. Sorry jako...

0 2
možnosti
LH

Oni tam na Václaváku v r.1969 byli i vojáci, mezi nimi můj kamarád.Vypravoval jaké to bylo a kdyby dostali ostrý, neváhal by střílet.Když na ně ČEŠTÍ lidé řvali GESTAPO, GESTAPO, házeli na ně dlažební kostky a hodně vojáků bylo raněno, tak říkal.."Co si myslet o takových lidech?MY JSME TO DOSTALI ROZKAZEM a museli jsme jít, ALE PROČ ČEŠTÍ LIDÉ NA NÁS HÁZELI KOSTKY A ŘVALI GESTAPO.Kdo je nutil ponižovat nás, my za nic nemohli."

2 2
možnosti
LT

L60u28d81ě83k 26T37o42n72d86r

23. 8. 2018 15:52

jo, jo, i kamarád může být pitomec.

7 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik