Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý politický marketing, který může fungovat, pokud mají mladí prarodiče, kteří se (už) o politiku nezajímají a kvůli vnoučatům volí Piráty. Ti ostatní mají svůj názor. Každé procento voličů se počítá... Nebrat osobně, dělání z lidí blbce patří k politické hře. Kdo v této soutěži vede, je patrno z volebních průzkumů. Někdo věří vnoučatům a někdo tomu, že má díky elitám vyšší důchod, ačkoliv kupní síla klesá...:)

1 0
možnosti
MV

Mavnul jste nad tím rukou? Opravdu...?

0 0
možnosti
ZK

Tak dobře, pane Valičku, přiznávám. Asi tejden po mávnutí rukou jsem to hodil na papír. Naši předkové měli na vykecání vrby, blog je ale lepší. Určitě souhlasíte.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PK

No zrovna tyto dva jste trefil, oba spapali Šalamounuv trus a snaží se ho trousit po vískách a udat ho zejména hloupým seniorům. Jejich umělecký produkt dlouhodobě nesleduji , ale asi bude korelovat s jejich stávajícími poselstvími;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JL

Pí Holubová už je taky babča ne? Nebo tak aspoň vypadá už asi 10 let. Ale mimochodem, když si tak vzpomínám na dobu, kdy jsem byl mladý, tak mládí vnímá generační rozdíl jako propast. To je normální. A fakt je, že s tou starou generací 60-80 letých odchází starý svět. Když mi postupně zemřeli dědeček i babička, odešel s nimi vesnický svět, kde se tvrdě dřelo na svých polích, vše se muselo řádně promyslet, bouřka mohla znament požár a katastrofu a b obchodech se nekupovalo skoro nic - protože žili v tak malé vesničce, že tam žádný nebyl. Tak s touhle generací odešel jejich svět, bez motorů, s Kristem a bez komunistů Rozdíl mezi těmi, kdo se narodili kolem roku 1900 a 1980-1990 je propastný. Ovšem život jde dál a i když se mohou vyměnit politici, pořád mezi nimi budou zloději a hajzlíci všeho druhu.

5 0
možnosti
VF

Že se na to ........Blbost kvete v každém věku. Od ranné puberty až po stáří. (Jsem "stará" 77 let ;-D.)

5 0
možnosti
DH

D61a61v13i76d 13H68o71r10á75k

19. 8. 2020 15:45

...á, tak už jsou mi jasná ta Vaše napadání a dehonestace řady mých diskusních příspěvků.

Vždyť Vy jste stejný ročník s jistým, zde známým panem NezDvořákem, s nímž si můžete ruku podat. A tak co jiného také od této generace také mohu očekávat.

0 0
možnosti
DH

D98a24v30i16d 32H17o20r12á45k

19. 8. 2020 15:12

Tuhle generaci gerontů je marný jakkoliv přemlouvat protože to byli právě oni, kteří nás přivedli do toho svrabu v jakým jsme a z kterého se stále vybabrát nemůžeme i díky tomu, že tu zuby, nechty drželi celá ta léta u moci ten hnusnej, prokletej totálitní režím.

A přitom oni sami nejsou z jejich pracovních let tak unaveni jako budeme my, mladá generace která musí dřít do úmoru abychom z našich daní zajistili prostředky na jejich neustále a nehorázně se zvyšující důchody. A oni přitom v jejich produktivních létech si pracovních dob užívali všelikým vysedáváním na stranických, svazáckých, ROH, SČSP a bůhví jakých všelijakých schůzích, a pokud už náhodou byli na pracovištích tak je zajímalo tak akorát kde a jaký melouch zrobit a co kde ze společného majetku pokrást v duchu tehdejšího hesla "kdo nekrade, okrádá rodinu".

A nebýt nás mladých, kteří jsme v tom 89 ́ pozvedli ten prápor svobody a demogracie, kterých hrdě neseme neustále nad našimi hlavami vstříc šťastné, světlé, svobodné a demogratické budoucnosti, tak bychom díky jim a jejich zásluhám jistě už dávno bídou a hlady pokapáli.

0 17
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik