Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, a podstatné, co jsem chtěl říci, napsal už Marek Valíček. R^

2 0
možnosti
Foto

Takže žádný odborník se nesmí veřejně vyjádřit k problematice svého ranku?

Hmmm.... to je dost a velmi moudré.

2 0
možnosti
Foto

To jistě může. Nikoli však veřejně ke konkret. osobě. Např. i Dr.C.H již dávno konstatoval, že lidi s ,,jistými rysy" lze nalézt i v politice, armádě, atp.;-)

2 1
možnosti
Foto

R^;-) Tak. A ,,nejúčinnější" je dálková diagnostika, kdy všitcí vědí prd, ale naprosto přesně. Nemluvě o tom, že u mnohých dálk. diagnostiků" nelze vyloučit ani profi deformaci, potažmo až profislepotu, či snahu jí tak ,,správně" implemetovat jiným;-)

2 3
možnosti
PK

Nejsem sice lékař, ale ze své vlastní zkušenosti vím, že daleko nebezpečnější se mi jeví lidé, kteří svou nemoc na veřejnosti perfektně ovládají a o to silněji se u ních projeví v jejich jednání mimo kamery a média, což není případ MZ, u kterého diagnostikuje kdekdo kdeco.

4 0
možnosti
Foto

Ano, Zemana si zvolila většina obyvatel ČR. Ale chtěl bych připomenout, že to byla těsná většina.. Takže je stále víc než 45 procent lidí, kteří se s jeho názory neztotožňují. A není dobré na necelou polovinu obyvatel ČR útočit a urážet.

7 0
možnosti
JA

J11i28ř89í 55A48l12e14x63a

29. 11. 2018 18:12

Jen většina těch, kteří přišli k volbám. Takže asi třetina voličů....

2 1
možnosti
MV

Nezpochybnuji vítězství MZ ve volbách. Zpochybnuji ale etiku, se kterou úřad vykonává. On sám mi dává - svými aktivitami, projevy a často pomocí lži (viz lež o diagnóze AB ml. údajně pronesene profesorem H.) k mému zpochybnění výkonu funkce prezidenta - za pravdu.

13 1
možnosti
VV

Ja bych ovsem zpochybnil zpusob, jakym se k tomu trunu prolhal.

2 0
možnosti
MB

Souhlasím se závěrem - "S nimiž se seznámit lze". Obecně pak říkám, že Občan prezidenta nepotřebuje. K čemu? (Pokud nechce být profesorem, generálem, milost). Na Forum24.cz, se objevují věci, se kterými se už seznámit lze. Je vysvětlován, dávno navázaný pakt Babiš - Zeman, (již před 20 lety). Doba, kdy Zeman udělal z Oligarchy dolarového milionáře. V éře Zemanovy vlády se odehrály příběhy Deza, Precheza, Lovochemie, Agrobohemie, Unipetrol, Proferta, Aliachem, Spolana, Fatra, Syntesia a řada dalších. Když k tomu vezmememe v úvahu, že o sponzorské dary na NEkampaň se zajímá PČR - (firmy krátily daně), pak ano - Co si o svém prezidentu myslet? Já jej nepotřebuji - blíže :-) - http://forum24.cz/zeman-babis-jak-vzniklo-tohle-spojenectvi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

8 0
možnosti
PK

občan nepotřebuje ani senát.....!!

3 0
možnosti
Foto

Překvapilo mne u Zemana, že skoro rok po volbách vypadá mnohem lépe než během kampaně či krátce po ní. Spletl se i Kubera, který věřil, že Zemanovi postačí vyhrát volby a po půl roce s prezidentováním ze zdravotních důvodů sekne. Sám jsem ho volil, protože mám raději výrazné osobnosti než nuly. Notabene prosazující přijímání migrantů.

4 1
možnosti
JB

J49a75n 17B85u39r71d65a

29. 11. 2018 17:33

Tápu v tom, který z kandidátů prosazoval přijímání migrantů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik