Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

PatrikCZ

20. 2. 2010 15:49
Taky jedna historka

Mé sestře spadl mobil do rozehřátého friťáku R^ Rychle ho vytáhla a kupodivu jí ještě pár dní fungoval - akorát občas vytáčel nějaká čísla nebo sám od sebe zvonil...

0 0
možnosti
PS

PatrikCZ

20. 2. 2010 15:50
Re: Taky jedna historka

a ještě dopovím pointu - po pár dnech zahlásil "baterie se nabíjí" a chcípnul úplně...

0 0
možnosti
OX

cirrat

24. 12. 2009 11:46
Kamarádka má poblém s vodou

Měla rybičky v akváriu. Přežily i krmení řízkama, to když jí do něj dva řízky spadly... Co nevydejchaly byla ta stavební vana plná suti, co proletěla plastovým oknem a třískla až do akvárka na druhé straně místnosti.

Měla sbírku šesti flashek. Tuhle dávala prádlo na vyvářku, a ještě k tomu se Savem. Pak ho věší a helemese, copak to tu chrastí...

Soustředěně si při jízdě Stromovkou zapalovala cigáro, zapomněla na zatáčku a skončila i s kolem v rybníčku.

Takže, když se z vedlejší kabinky letos v létě v tom Lipsku ozvalo "Chceš se pobavit? Právě mi spadl foťák do ...." Ani jsem nebyla moc překvapená (dlužno dodat, že foťák byl v pouzdře a spadl do jiiž spláchnuté mísy, když si štelovala opasek; byl ihned vyloven a jediné, co se muselo sušit, bylo pouzdro).

A to prosím bývala kajakářka!;-)

0 0
možnosti
G

Gloom

21. 5. 2009 13:19
Mobil ožrala

He he he, tím jste mi připomněla pár mých zážitků. Musel jsem si kupovat co nejodolnější verze mobilů, protože jsem taky schopný ničitel.

Jeden mobil mi asi 5x spadl ze střechy (občas po nich lozím, abych se uživil), pokaždé se rozletěl na kousky, ale ty se aspoň daly složit dohromady a mobil jel dál. Až na ten poslední pád.

Koupil jsem si nový a vzápětí na to doplatil... trochu jsem se připil a snažil se napsat sms. Pak, když mi to asi po desáté udělalo něco jiného, než jsem čekal, mrskl jsem mobilem před sebe a vytuhl. Pak mě budí kamarád a ptá se mě:

"Proč máš ten mobil v pivu?"

0 0
možnosti
MZ

Aglája Vopajšlíková

21. 5. 2009 10:20
To je dobrý

R^;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JC

Jarcho

21. 5. 2009 10:06
Máte štěstí, paní.

Máte štěstí, že máte pilného anděla strážného, který Váš mobil srazil přesně tam, kam patří.

0 0
možnosti
LJ

Lukáš Jelínek

20. 5. 2009 22:59
S koupáním přístrojů...

...mám dva zážitky. Jednou to byl mobil Alcatel, který dostal zásah pomerančovým džusem. Po rozebrání a vyčištění klávesnice (nic jiného zasaženo nebylo) úspěšně fungoval dál.

Horší to bylo s kalkulačkou, tehdy docela drahou. Dal jsem si do aktovky láhev s citronovou limonádou a pak s ní do něčeho narazil. Láhev explodovala a kalkulačka se důkladně vykoupala. V tom ale nebyl problém - fatální chyby jsem se dopustil až následně.

Kalkulačku jsem rozebral, důkladně vypláchl a dal sušit na plynové topení. Při kontrole teploty rukou se zdálo být všechno v pořádku. Už po pár minutách ale bylo vidět, že plastové díly měly na teplotu topení zcela jiný názor a scvrkly se asi na desetinu původní velikosti. Čili kalkulačka fungovala dál (a funguje dodnes), ale už jen bez pouzdra.

0 0
možnosti
S

slavex

20. 5. 2009 21:39
No.................................. ! ! !

No mně se stal ještě neuvěřitelnější přibeh>>>po přečtení dnešní faktury od  T-mobilu jsem zjistil že mi tento "operátor"  zcela bezdůvodně podražil od 1.5.2009 SMS zprávy z 1.70czk  na 4.20czk,(důvod?-údajně "sjednocení" cen s jinými operátory) >>>tímto s milými zloději rozvazuji asi v polovině uplynulé doby dvouletou smlouvu>>>>Je zvláštní že o kdejaké blbině tento operátor informuje okamžitě sms zprávou ale o této zásadní informaci pouze pár slovy stydlivě malým písmem na konci faktury 

0 0
možnosti
BH

Klingerová

20. 5. 2009 21:47
Re: No.................................. ! ! !

To znám, O2 to provedl už loni, taky jsem se kvůli tomu vztekala na blogu :-/ Až zdraží i Vodafone, začnu asi zase psát dopisy ;-)

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

20. 5. 2009 21:23
Trochu ekl,

ale jestli chcete pobavit, tak mně svého času novinková N8800 upadla do toalety v restauraci. Takové té nejhorší, bez mezipřistání, rovnou žbluňk a plav. Měl jsem v ní hodně nezálohovaných kontaktů a simku s údaji, které jsem si nemohl dovolit ztratit. Bohužel to tehdy bylo o "velké" potřebě a pamatuji si to dilema, zda spláchnout a kromě všeho co se spláchnout má, riskovat, že se spláchne i mobil. No nakonec jsem vyhrnul rukáv, nespláchl a mobil vyndal. Lidé nechápali. Měl jsem na sobě oblek a byl v "gala", jak by řekla babička no a náramně jsem si to užil.

V práci jsme mu pak říkali hovňousek, ale simka přežila. Z dnešního pohledu to pro mě byla příprava na "Řecko 2007" ;-).

0 0
možnosti
BH

Klingerová

20. 5. 2009 21:27
Re: Trochu ekl,

Vítejte v klubu, já věděla, že mohlo být i hůř ;-D

Vaše "Řecko" jsem četla, SUPER!

0 0
možnosti
JN

tom-2718281828459

20. 5. 2009 21:17
mobil

mě zase při vystopování z auta spadnul přimo do kanálu 8-o. Ale měl jsem na něm spoustu důležitých čísel, tak jsem si donesl magnet na provázku a vytáhnul ho. Přišel jsem jen o kryt baterie, který byl nemagnetický.

0 0
možnosti
BH

Klingerová

20. 5. 2009 21:23
Re: mobil

Bezva ;-D já do kanálu kdysi hodila klíče od auta, taky veliká radost v rodině ;-)

0 0
možnosti