Diskuse

Hydroláty I.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji z článku:

"Jak je známo, destilovaná voda není k vnitřní konzumaci vhodná. A je jedno, jestli obsahuje pro tělo prospěšné látky. Pořád je to destilovaná voda. Její konzumace může být zdraví velmi nebezpečná."

Jestliže do vody přidáte nějaké další látky, už není destilovaná. Destilace je postup, při němž se voda změní v páru a ta se opět sráží ve vodu, tentokrát čistou, zbavenou minerálních solí a dalších příměsí.

Požití destilovanbé vody jistě nikomu neublíží, nebude-li jí pít hektolitry denně (to by ho zabila i ta nedestilovaná). Je to čistá H2O, v těle jí máte tak 55 - 65% (ze své hmotnosti). Cokoliv pozřete, okamžitě se smísí se vším, co máte v zažívacím traktu (hlen, kyselina chlorovodíková, trávící enzymy všeho druhu, ....jídlo, které jíte současně nebo jste jedla i před několika hodinami.....samozřejmě natrávené....). Takže řešit, jestli je voda destilovaná nebo ne postrádá smysl. Otrava opravdu nehrozí, stejně jako nehrozí poškození střev - do nich už doputuje jen směs této vody se vším ostatním, co cestrou potkala.

Pokud si necháte v lékárně připravit nějaké kapky, suspenze nebo emulze, vždycky Vám je připraví z vody zbavené všech příměsí. Doktor bude v receptu vyžadovat použití aqua destilata nebo aqua pura, lékárník vykáže aqua purificata. Jistě by to nedělali, kdyby pacienty destilovaná voda ohrožovala. Spíš je zde riziko, že by příměsi ve vodě z vodovodu znehodnotily léčivo.

0 0
možnosti
ZD

Už se pochopitelně těším na pokračování. Pozdrav z Čech !:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za přízeň. je to tak veliké téma, že nevím, jestli se do toho nezamotám! další díl je v konceptu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 619x
Kdo jsem ? Jako dítě jsem si umazala čepici a bála se přijít domů. Napadlo mě, obrátit ji rubem nahoru. A bylo to! Byla čistá. Od té doby, když je můj život těžký, smutný a plný starostí, obrátím ho jako čepici. Takže, kdo jsem? Blondýna s hlavou naruby! :-)