Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Eadem_Semper2

26. 5. 2009 0:01
Neomarxistický hnus !

R^R^R^

Ale nemůžu si ospustit otázku: Co proti tomuhle svinstvu dělá údajně konservativní" a "pravicová" ODS ? Nic ! Jaké lidi jste protlačili na místa radních ČT...

Jen lidovci se občas zmůžou na slabý odpor, ovšem spíš z povinosti než z přesvědčení...

Máte  snad strach, že Vás škrabálci označí za fašisty ? Tak at !

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

31. 5. 2009 23:49
Re: Neomarxistický hnus !

R^

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

24. 5. 2009 21:19
já furt nechápu, co ty lidi šílej

Prostě - nelze paušálně prohlásit, že "chlapci jsou lepší na matematiku, než holky" - protože existují holky, které jsou na matematiku lepší než většina kluků. Proto by neměla existovat žádná bariéra pro ty holky, které se rozhodnou matematiku studovat a to ani implicitní...

Na druhé straně to však nic nemění na faktu, že většina chlapců v matematice lepší než většina děvčat prostě je...

Dtto otázka přizpůsobivosti romů, síla/slabost pohlaví, sklon pečovat o potomky a miliarda jinejch věcí.

Je dementní hlásat, že jsme všichni stejní, protože nejsme, stejně tak je dementní předstírat, že jsme ve všem jiní a že neexistují věci které nejsou genderově/rasově/blablabla určitým skupinám vlastnější a pro ně charakterističtější.

0 0
možnosti
JN

5alfa

25. 5. 2009 15:47
Re: já furt nechápu, co ty lidi šílej

V tom s Tebou nesouhlasím. Jistě existují holky, co jsou na matematiku lepší jak kluci, ale To co Ty děláš je srovnávání gymnasistek s IQ 120 s učni s IQ 90.

Prostě matika a fyzika je domémou můžů. Stačí se podívat na Nobelovky za fyziku, podívat kolik docentek a profesorek je na MFF a ČVUT, a třeba kouknout i na to, kolik je tam studentek. Pokud ani tohle ryze "nepokřivené" zrcadlo nesvědčí o tom, jak je to s kluky a holkama a s matikou a fyzikou, pak už nevím.

Jinak na zahranicních matematických ústavech je žen naprostá menšina ne 45% ale max do 15%.

Prostě každý se hodíme na něco jiného a M.Curie je prostě výjímkou, i když Nobelovky získala hnedle DVĚ!

0 0
možnosti
W

Wendolene

24. 5. 2009 17:16
Brr, to snad neni mozne

Takove vymyvani mozku nemame ani tady ve statech, odkud cele to prastene femini gender silenstvi vychazi....

Verim, ze zodpovedni rodice nebudou davat deti pred tv, kdyz bezi tento uzasny porad. Kluci jsou kluci a holky jsou holky a deti sami si vsimaji ruznych rozdilu, a vetsina, drtiva vetsina, je jich od malicka sama tahnuta k jistym stereotypum, kluci maji radi auta a neco spravuji, holky si hraji na princezny. Je dobry duvod, proc napr. sportovni souteze jsou rozdelene dle pohlavi. :-)Proste, muz a zena jsou jini, ale to je dobre, protoze se vzajemne doplnujeme.

0 0
možnosti
V

Vikina

31. 5. 2009 23:42
Re: Brr, to snad neni mozne

Ani nevím, že takové ohavnosti se v naší telce  vysílají. Stejně máme mnohem horší multické problémy, ovšem tohle plíživé genderství může být nebezpečné. Ale stejně si myslím, že život jde vlastní cestou, je ovlivněn vzděláním, možností získání pozic - jenom tu není nikdo, kdo by řekl, tak cesta vede tudy. Místo toho nějaké střely pletou dětem hlavy kravinami. A dospělí, místo aby se nějak domluvili (třeba na té u nás málo zavedené hospodyni) řeší genderové otázky.

Ten Wiki dole má tentokrát pravdu, v pralese to je jasná dělba práce, v civilizaci je to jen jiný prales, kde se dělbě nejspíš teprve učíme.

Jinak si myslím, že problém ve vztazích není o dělbě práce, ale o sobectví v lidech. Na dělbu se v případě rozchodu jen vymlouvají.

0 0
možnosti
AA

Azazel333

24. 5. 2009 16:10
"co je dobré a co zlé"

To je přesná otázka, takže dobré je to co vymysleli předchozí generace, jejich předsudky, pověry, apod. táhnoucí se obvykle už od středověku a ještě déle?

To myslíte vážně??

Jediný rozdíl mezi mužem a ženou je v principu v tom, že muži jsou v průměru fyzicky silnější a ženy mohou rodit děti. TO JE VŠE.... všechno ostatní je dáno výchovou (často středověkou) ... naštěstí se to poslední dobou zlepšuje a dinosauři jako je autor článku pomalu, ale jistě vymírají

0 0
možnosti
JM

djsano

24. 5. 2009 15:59
Ja to říkám

Feministky a genderistky jsou největší nebezpečí pro naši budoucnost. Jinak karma, super článek. R^

0 0
možnosti
E

editi

24. 5. 2009 15:30
Takže z článku PaKlíče

vyplývá, že je homosexuálně založen. Osobně proti tvému přiznání nic nemám. Jsi taky jenom člověk.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ML

m. l.

24. 5. 2009 15:10
Neřešte to,

naše děti to viděly, pochopily že jde o indoktrinaci a smály se co to tam ta paní patlá za blbosti. A myslím, že nebyly samy :-) Děti mají ještě dar vnímat věci přirozeně tak jak jsou a nemusí předstírat, že rozdíl mezi mužem a ženou nepoznají :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.