Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bronislav Šimoník

5. 3. 2009 9:44
Ono je to docela jedno

jestli LtN koučuje ekofašoun Patočka nebo fašoun Paroubek. Jsem docela zvědav jestli se sexymozkovi podaří udělat z LtN ještě větší škvár než blbýmu zakomplexovanci Patočkovi

0 0
možnosti
K

kaktusak

5. 3. 2009 0:53
Rudé právo bylo majetkem KSČ

a bylo kapitalistickým státem komunistům ukradeno. Zřejmě se ideologické fráze o ochraně vlastnictví týkají jen někoho, jen vrchnosti.

Každé noviny píší podle přání svých majitelů.

Porybný sám přiznal fakt, že pro média je zásadní inzerce. A společenská která vrstva má v rukou peníze k zadávání inzerce?

Žádná svoboda slova není.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

5. 3. 2009 9:41
Re: Rudé právo bylo majetkem KSČ

Ty seš blbej, až to dveřma mlátí

0 0
možnosti
S

SvetNaruby

4. 3. 2009 20:12
ách jo.

Jo, je krize, a když exoti jako eRPéčko, Há Zetko a DžejKáčko (rozuměj mladý poděs klíč) napíši denně článek, tak jim to Dalík proplatí a je na CZK 30,-- u doktora (na modré prášky).Rv

0 0
možnosti
TT

tolan

4. 3. 2009 19:16
Potrefená h usa se pochopitelně musela ozvat

Nu a jak jinak, než způsobem jemu, Ráthovi, Zaorálkovi vlastním - urážkami.

0 0
možnosti
LM
AK

Alka.24

4. 3. 2009 18:28
Re: Tak už reagoval i JP

vy jste dneska jedl vtipnou kaši? Už vidím jak to přizná. Ale když to řekl JP, tak to bude pravda,že.

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 3. 2009 15:25
Trochu mimo mísu... -1-

Pokud si dobře pamatuju, tak Rudé právo bylo orgánem ÚV KSČ. Nebo alespoň něco takového tam bylo napsáno. Bylo tedy stranické, ale spor o to zda bylo vládní či stranické je celkem bezvýznamný, protože strana a vláda byly víceméně jedno a totéž.

.

Letos to ale bude 20 let od sametové revoluce a Rudé Právo už dávno neexistuje. Dnes existují noviny s názvem Právo, které už dávno nejsou tiskem ani stranickým ani vládním. Takže pindy autora a podpoře ČSSD v Právu mi připadají dost mimo mísu. Ale chápu to jako dost opožděnou hru na city podprůměrného občana ČR, který si názvem Právo spojuje bývalé Rudé právo a komunisty, ačkoliv to už skoro 20 let není pravda.  A to se dá říci i o většině ostatních vyjmenovaných novin, např. MF a dalších, které jsou už dávno v soukromém vlastnictví.

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 3. 2009 15:30
Trochu mimo mísu... -2-

A propos, podpora Paroubka je myslím především věcí jednotlivých komentátorů, jejichž články noviny otiskují. Že by zrovna Právo nějak výrazně stranilo Paroubkovi, to teda nepozoruju. Ale nečtu jej zase denně, spíše čtu iDnes, ale i Právo si alespoň jednou týdně přečtu.

.

Takze sumasumárum, nějak moc nechápu proč má autor blogu potřebu připomínat 20 let po sametové revoluci bývalé Rudé právo (to přeci všichni známe), když dnešní noviny s podobným jménem jsou obsahově někde úplně jinde. Co to tedy má společného s dnešními novinami?

.

Tak mi to připadá, že autor píše o něčem, co sám ani pořádně nepamatuje.

0 0
možnosti
K

karhukoira

4. 3. 2009 15:16
Dávám to i sem.

Šéfredaktorovi někdo vyhrožoval, nevíme kdo. Kdyby to takhle napsal blogger, hned se na něj sesypeme, že když neuvede konkrétní jméno, tak ať si své kydy strčí někam. A pan Nejvyšší z Práva vypustí povídačku typu jedna paní povídala a vy jste z toho všichni na větvi. Nakonec se ukáže, že to byl nějaký nespokojený čtenář. Vždyť to znáte, každý nespokojenec hned vyhrožuje svými známostmi a možnostmi, pak se povětšinou ukáže, že je bezvýznamný chudák. Panu Porybnému možná klesla inzerce, tak si ji tímto způsobem chce navýšit. Každý se teď bude bát mu ji nedat, aby nebyl obviněn z příslušnosti k nějaké straně. Jen čekám, jak se k tomu postaví Jirka.

0 0
možnosti
MB

buxus

4. 3. 2009 14:04
Proč mám rád Právo

Má menší formát a většinou se rozpadne (na rozdíl od MF Dnes) jen na dvě části - druhou lze zahodit, protože to nejsou noviny, ale jakési čtení pro volný čas. MF Dnes naopak záludně kombinuje noviny a informační konzervy (lze je tisknout a vrazit mezi včerejší události kdykoliv) a tak selekce potřebného a nepotřebného je mnohem obtížnější (nevluvě o vkládaných letácích). Není nic milejšího, než když vám na zasviněnou podlahu upadně vkládaný leták a vy (pokud jste slušný člověk) musíte ten špinavý hadr držet v ruce a na příští stanici vystoupit, hodit jej do koše a modlit se, abyste se dostal do tramvaje zpět. U Práva selekci obvykle do příjezdu tramvaje stihnu, proto jej preferuji. Se zájmem jsem pozoroval, jak nadšení komentátorů Práva pro Paroubka postupně mizí. Když automaticky přeskočíte příspěvky Kellera a Uhla, dají se ty noviny teď docela číst (i v tramvaji).

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

4. 3. 2009 15:44
Re: Proč mám rád Právo

Úúúúhla ještě publikují? Jaká škoda ... on a pan Pehe jsou naprosto zbyteční lidé.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

4. 3. 2009 14:03
Politologie

Rudé právo bylo vládní? Nikoliv. Bylo stranické. Mladá fronta bya svazácká a Telegraf a později Český deník byli také stranické. Co Vás to na tom CEVRU učí?

0 0
možnosti
AK

Alka.24

4. 3. 2009 14:07
Re: Politologie

Rudé právo bylo vždy hlásná trouba komunistů. A asi už je to nebaví:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.