Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vodní želva

3. 8. 2009 23:12
Hloupý Klíč,

Bohužel tento autor kope za ODS a není schopen jakékoliv sebereflexe. Pane Klíči, povím Vám, jak naši politickou scénu vidí prostý občan. Ten vidí, že současná garnitura se chová úplně stejně, jako komunisté typu Štěpána před 20 lety, tedy absolutně bez schopnosti orientovat se v realitě všedního dne. Pro komunisty před 20 lety to znamenalo politický konec. Pro Topolánky a Paroubky to asi zatím úplný konec nebude, ale zahrávají si kluci jedni. 

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

3. 8. 2009 22:41
Do Paroubka

by si šil modrý svazáku, ale zkorumpovanost své modré party nevidíš nebo nechceš vidět, že ty ty modrácký svazáku?Rv

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

3. 8. 2009 22:39
Další blábol

na ochranu zkorumpovaného vůdce z pera modrého komsomolceRvRv

0 0
možnosti
D

da.rock

3. 8. 2009 22:27
Klíči

jak vy to děláte, že co článek, to šlápnutí do h***a. Když jste mohl spokojeně ventilovat Paroubkovy kauzy, to jste se komsomolsky činil. Nyní, když má svoji (další ) velkou kauzu i Myrek, tak velkoryse navrhujete nenimrat se v blátě a porovnávat jen programové otázky.

Bylo by to zajisté moc krásné - bohužel je ČSSD jediná, kdo svůj program zveřejnil. Myrek z Topořánkova dnes oznámil, že bude jezdit na kole a program zatím zveřejňovat nebude, "protože nechce lidi naštvat."

Ano, přesně tak to řekl - nechce lidi naštvat. Zřejmě si moc dobře uvědomuje, jaká reakce u občanů nastane, když si přečtou program ODS a tak se snaží tuto prekérní situaci co možná nejvíc oddálit. Zřejmě doufá, že se mezitím Markovi Dalíkovi podaří zase nějak sestavit nějakou Kubiceho zprávu, aby se média zabývala blátíčkem a nestarala se o vakuum, které Topolánek nazývá programem.

Věřím, že Dalík už na něčem pracuje - a až se to objeví, Klíč bude opět první, kdo se aktivně zapojí do štvanice.

0 0
možnosti
JS

DeWalt

3. 8. 2009 22:25
Pokrytecký svazáku

být ten yachtzájezd o Paroubkovi, budeš o tom psát do doby než ti sleze poslední uhřík. Co to tu na nás zkoušíš ty zanícený mladý konzervativče s funkcí, pořadovým číslem v ODSce a čekačkou na nominaci?? Divadýlko si zkoušej na svou teatrální partajX

0 0
možnosti
M

Mastodont

3. 8. 2009 22:08
Pane Klíč,

pokud má být tématem voleb ekonomika, musí být prvním bodem tohoto tématu problematika hospodářských mafií a jejich totálního propletení se státem, což se ODSkákům povedlo na 100 %.

 

Kdo volí ODS, je idiot podporující mafii.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

3. 8. 2009 22:01
Ono to hodně souvisí

Kdo se panu Topolánkovi skládal na dovolenou s tím, jakou bude dělat politiku. Na webu může slibovat co chce, však pamatujeme jeho legendární smlouvu s voliči. Důležitější jsou fakta. Myslíte, že když mu vilku půjčil šéf J&T a jachtičku kamrád ČEZu, že bude dělat politiku, která půjde proti zájmům těchto dvou subjektů?

Proč nemohla paní Talmanová vzít katalog nějaké cestovky a vybrat tam nějaký hezký pobytový zájezd do Toskánska s výletem na jachtě. Myslíte, že by se pak o takovou dovolenou zajímaly sdělovací prostředky?

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

3. 8. 2009 21:23
socani to je dneska žrádlo,co?

to vám kape od tlam,co? stejně budete druhý.........

0 0
možnosti
S

SIDLSD

3. 8. 2009 20:44
Článek je v pohodě.

V pohodě nejsou, zřejmě, zdejší diskutéři. Můžete mi sdělit, proč nejdete pochlebovat oranž-rudé chátře třeba na Pablbovo stránky a blejete svoje nesmysly tady? Nebo je to jen adrenalinový sport?

0 0
možnosti
S

Sampis

3. 8. 2009 20:54
Re: Článek je v pohodě.

Protože tady nikdo neoslavuje Paroubka, ale naopak se vysmívá oslavování Topolánka.

0 0
možnosti
S

Sampis

3. 8. 2009 20:39
Karma jak Brno,

autor plače, že je přetopolánkováno, pak nám oznámí, že Topolánek má super program, ale tajnůstkářsky neřekne jaký. Zato nám píše o zlém Paroubkovi a socanech. Vyzívá k diskuzi, ale polovinu témat nepředložil. Zato je velmi zajímavé, jak přešel rukou mávnutí podezření z korupce. Což je, pokud to neví, trestný čin.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.