Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

30. 3. 2010 1:59
Mezi komunisty a ČSSD je zásadní rozdíl

Komunisti usilují o vytvoření nové společnosti, o překonání dnes již antikvárního a nefunkčního kapitalismu. Soukromý sektor se pomalu nedokáže obejít bez státních dotací. Sociální demokracie prosazuje pouze dílčí kosmetické změny.

Zrušení zločinného Severoatlatického paktu bude krokem k míru a bezpečnosti. Projevem extrémismu je naopak souhlas s agresivní politikou NATO.

Proč by ateisté měli být státem nuceni jakkoliv podporovat církve? 

0 0
možnosti
MP

Vrah

30. 3. 2010 3:30
Re: Mezi komunisty a ČSSD je zásadní rozdíl

„Zrušení zločinného Severoatlatického paktu bude krokem k“ vytvoření nové Varšavské smlouvy, komoušských koncentráků a dalšího komoušského svinstva. To vás hanba nefackuje? Miliony mrtvol komunistické lůzovlády vám velí opěvovat komoušství? Pak vás musím považovat za hyenu a amorální kreaturu; to znamená za komouše.

0 0
možnosti

vodní želva

29. 3. 2010 22:37
Nechci jakoukoliv reakci.

Milý Zbyňku, nebudu volit ani ČSSD ani ODS, ale Vy mi připadáte jako člověk, který neví kudy kam. Skoro bych řekl, že jste zainteresován na volebním výsledku pana Langera a to vám nezávidím. Já si toho hocha pamatuji jako nadějného studenta medicíny, který dělal vše pro Václava Klause a ten jak známo si ho vymazal z telefonu. Prostě jste ambiciózní člověk, jenře jste vsadil na špatnou persónu. Ale jste mladý, to se vám asi ještě  stane vícekrát.  Jenom bych byl nerad, abyste tady za pět let psal oslavné články na ČSSD. Proč si to myslím? Protože cítí, že jste nedoceněný.

0 0
možnosti
M

Mastodont

29. 3. 2010 22:02
Co přesně je špatně ..

.. na větě "České domácnosti dnes musí za elektřinu, plyn či vodné a stočné každý

měsíc platit výrazně více, než je nutné a než za stejné produkty platí

občané v drtivé většině západoevropských zemí"???

0 0
možnosti
VH

Totedyne

29. 3. 2010 21:33
jedna mince to není..

ČSSD je levicovostředová strana, tak má často podobné představy, jako jiné levicové strany. KSČM leží nalevo, ještě víc nalevo leží ortodoxní komunistické ministraničky.

Jsou ale záležitosti, kde KSČM je blíž k ODS, než k ČSSD, například ve vztahu k EU. Jelikož jsme členem EU, jde o podstatnou záležitost. 

0 0
možnosti
MP

Vrah

30. 3. 2010 1:02
Re: jedna mince to není..

Levostředá? Spíš levotočivá ;-D

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 3. 2010 20:29
Tohle je opravdu jen

nesmírně hloupé a u Vás bych už očekával přece jen nějaký ten posun. Pokud dle Vás hrozí ze strany těchto stran návrat k socialismu a myslíte to opravdu vážně, je pro Vás jediné racionální řešení. Sebrat důkazy a uplatnit je u soudu s požadavkem na zrušení těchto stran. Pokud takové řešení nejste ani ochoten podstoupit, asi to s tou obavou u Vás nebude až tak žhavé a prostě si jen cintáte předvolebně pentli - jinak řečeno vědomě lžete. Neúspěch ODS netkví ani v ČSSD ani v KSČM ani v blbých voličích, ale výhradně v jejich programu a v tom, co ODS sama reprezentuje. Čím je program ODS blbější, tím může být blbější i program druhé strany a bude úspěšnější. Čím je ODS profláklejší, tím může být i profláklejší druhá strana. V tomhle Vašem postoji daném článkem je obsažena jen a jen ta předvolební slintanina.

0 0
možnosti
MP

Vrah

30. 3. 2010 1:00
Re: Tohle je opravdu jen

Proč píšete o ODS? Co má s článkem tato strana společného? Článek byl o komoušství v KSČ(m) a komoušství v ČSSD. Nebyl ani o tom, jak je ODS skvělá, ani o tom, jak je ODS špatná, protože nebyl vůbec o ODS.

..

A zrušení komoušů? Děláte si cecky, ne? Přestože máme zákon o protiprávnosti komoušské lůzyvlády, nebylo naše soudnictví schopno trvale odstranit ani mladé české komsomolce, protože jsou (asi téměř všechny) politické strany prolezlé překabátěnými komouši.

0 0
možnosti
P

pesimista

29. 3. 2010 19:58
Pane Klíči, vy jste zkušený politolog

a tak byste měl vědět, že u nás nikdy žádný socializmus nebyl a určitě tady také být nemůže. O diskreditaci církví se tady víc starají strany, propagující konzumní život. 

0 0
možnosti
H

hlidanejcenzorem

29. 3. 2010 20:55
Re: Pane Klíči, vy jste zkušený politolog

máš pravdu,předsedo!R^

0 0
možnosti
LM

LukinoL

29. 3. 2010 19:17
k tomuto bodu z programu víc dodávat netřeba

... „zpracování postupu přebírání vlastnictví podniků zaměstnanci a finanční podpory těmto zaměstnancům“... 8-o ;-€

0 0
možnosti
D

Dennys

29. 3. 2010 19:02
Bylo by preci hloupe,

aby se jejich programy rozchazely vice nez programy ODS a TOP 09, ne ??:-)

0 0
možnosti
MC

sualk

29. 3. 2010 19:00
Markantní jsou dva rozdíly.

1) jedni jsou soudruzi obnažení a druzí diplomaticky ukrytí.

2) ti obnažení dokáží rychleji nastolit komunismus

R^karmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.