Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

capjar

27. 8. 2011 7:35
To

To snad nemyslíte vážně, s tím Pletou ! Rv

0 0
možnosti

Starochoff

25. 8. 2011 10:52
Prosím

Mezi řádky o odhození růžových brýlí se dozvídám, že je třeba zavřít oči na jedním z největších kmotrů v českém fotbale, nad jeho korupčními skandály mávnout rukou, zapomenout na kupování zápasů - vždyť on je to vlastně fajn kluk.

Tenhle přístup, kdy společnost toleruje křiváctví a lež považuje za normu, tak ten se nám vymstí.

1 0
možnosti

neznalek_na_mesici

25. 8. 2011 10:52
...

Sefem fotbalu by mela byt nestranna respektovana osobnost s cistym stitem a podporou slusnych fotbalovych odborniku a manageru. Jen slusna osobnost dava nejakou nadeji, ze se pomery zmeni k lepsimu. Damkova mela respekt a sympatie hracu i fanousku a pokud by mela podporu i schopnych manageru, tezko si predstavit vhodnejsiho kandidata.

Sef fotbalu musi predevsim umet komunikovat s lidma, vybrat a ukolovat ty nejschopnejsi (stejne to delaji ministri, CEO velkych firem atp) a hajit zajmy ceskeho fotbalu nikoli fotbalovych bafunaru nebo nekolika vybranych klubu, agentu atp.

1 0
možnosti

Míra4.1

25. 8. 2011 9:22
Autore, když se tady oháníte špínou Berbrem,

můžete být konkrétnější? Takhle je to jen sprostá pomluva zralá na žalobu!

0 0
možnosti

prying

25. 8. 2011 10:10
Re: Autore, když se tady oháníte špínou Berbrem,

Na tohle se dá odpovědět asi stejným způsobem jako, když se Chýlková ptala Polívky, jestli věří v boha.;-)

0 0
možnosti

tom1969

25. 8. 2011 8:14
Damková

ano, a to jednoznačně. Náš fotbal potřebuje změnu jako sůl. toho smrádečku a teplíčka už bylo hodně. Damková mi příjde dost neúplatná, nekompromisní a jako jediná dokázala zkrotit Řepku ;-D;-D;-D

Jinak nevím a nějak nechápu, že autor zapomněl na Řebíčka, ten už vedl dopravu a jak hezky ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Pleshoun

25. 8. 2011 8:27
Re: Damková

Hm, pokud člověk domyslí možné cesty rozhodčích k pískání první ligy, musí dojít k závěru, že ta Damková taky není čistá. Někoho bez másla na hlavě tam nelze najít už jen z toho důvodu, že pískat vyšší soutěže něco stojí. Buď musíte někomu dát prachy nebo něco jiného. U Damkový to tipuju na NĚCO JINÉHO. Ono se ženským ta kariéra nakonec stejně dělá líp :-)

Hlavně si myslím, že Damková dopadne stejně jako dopadla Kateřina Neumannová. Prostě ji využijou jako loutku a nakonec si vyžere průšvih někoho jiného.

0 0
možnosti

MacX

24. 8. 2011 20:25
Taky špatné řešení, autore

"Při volbě předsedy je proto potřeba odhodit růžové brýle, idealismus a pomíjivou podporu veřejnosti a vsadit na osobu, která sice nemá neposkvrněnou pověst, ale vyzná se v zákulisí českého fotbalu, odpracoval mnoho roků ve funkcionářské pozici, má tolik potřebné kontakty a vykázal manažerské úspěchy."

Prostě, nějaký takový ten vyčůraný, protřelý týpek, jako byl Hušák. Že za někým podobným "zkušeným" zůstanou kílometry dluhů a rozvrat, na to můžete vsadit.

Jestli něco tahle země potřebuje, tak je to, aby se od těchto lidí, kteří představují typický ukrajinsko-běloruský postkomunistický podsvět, distancovala a vykročila někam jinam.

2 0
možnosti

SID09

24. 8. 2011 20:39
Re: Taky špatné řešení, autore

To Klíč, který je pohrobkem ODS áckých ideálů, nikdy nepochopí. !!;-D

0 0
možnosti

naroznej

24. 8. 2011 20:22
Vím o lepším kandidátovi , než je pan Pelta

Tím kandidátem je Franta Chvalovský. Škoda , že je v kriminále , to by byl můj favorit;-D;-D

0 0
možnosti

MacX

24. 8. 2011 20:26
Re: Vím o lepším kandidátovi , než je pan Pelta

Autorovy požadavky na zkušenost, kontakty a dlouhou funkcionářskou dráhu by pan Chvalovský splňoval dokonale....

0 0
možnosti

seklst

24. 8. 2011 19:57
Ženu snad ani ne.

Souhlasím s výše napsaným.Paní Damkovou jako rozhodčí a první vlaštovku víceméně uznávám.Na vrcholné místo v českém fotbalu bych ji ale nedelegoval.Nejde o diskriminaci, prostě to nepovažuji, ausgerechnet v této těžké době za vhodné.Podobně bych nevolil černocha, Róma nebo Eskymáka.Máme v kopané dost starostí a problémů, není nutné ještě pochybovat o vhodnosti neobvyklého předsedy.

0 0
možnosti

Bijec modrých zlodějů

24. 8. 2011 14:58
Divím se Vám, že s tou žumpou ztrácíte čas,

byť jen tím, že napíšete článek.... Nejlépe asi bude aby to úplně krachlo na všech úrovních i reprezentace, aby se to mohlo doufejme na jiných základech znova vybudovat....   P:S: Miluji fotbal, ne ovšem český !!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.