Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

crutov

31. 7. 2009 12:30
Ach jo...

To je fakt zase objektivita. Problem maj jak modry straky tak socani. To, ze mafie Tupohlav a Hrebik nehlasovali pro, neznamena nic. Ono proc hlasovat pro, kdyz je projiti zajisteno, dobra hra na umyti si rukou... Nechcete to videt, ale ODS a CSSD jsou mafianske strany s naprosto stejnymi praktikami. Hezky den a vice belosti.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

31. 7. 2009 10:47
Hele, a jakou politickou

roli má ten Milan Urban v ČSSD. Nebyl  on vlastně /stínový/ ministr kultury nebo národnostních menšin? Když do toho, jak říkají, lobistyckýho  seskupení v Italii nepatří? A nebo se ho chce ten Jyrka zbavit? A nebo sou všichni blbí?   

0 0
možnosti
E

EWCZ+

1. 8. 2009 12:40
Re: Hele, a jakou politickou

M. Urban byl pomerne kratce ministrem prumyslu a obchodu, ted je stinovy ministr tehoz. Takze zajem CEZu je pochopitelny, berou to napric politickym spektrem, aspon co se vetsich stran tyce.

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

31. 7. 2009 10:41
Problém máte vy.

Fotky si nejpravděpodobněji pořídily novináři. A tak když vám a ostatním nevyšlo obvinění ČSSD že si to objednala, příjdete samozřejmě s tím, že u ODS je normální. Že ČSSD ta projížďka jachtou koliduje s volebním programem. A už nenapíšete, že to koliduje se slibem ODS před minulými volbami, že s níží korupci. Takže má te problém vy. Protože jste k mnohým věcem hluchý a slepý.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

31. 7. 2009 13:02
Re: Problém máte vy.

No to je ale problémů, co s tím uděláme? Neto na to?

0 0
možnosti
D

da.rock

31. 7. 2009 10:16
Ha ha

Ještě včera Klíč tvrdil, že ty fotky zadala ČSSD. Pak si přečetl zprávy a zjistil, že je tam i Urban. Proto je včerejšek zapomenut a je třeba to vzít z druhého konce.....;-D;-D;-D

Bože, to je vůůůůůů! !!! ;-D;-D

0 0
možnosti
KA

krabi

31. 7. 2009 11:24
Re: Ha ha

rath nemá Urbana rád, a znáte snad ratha :-P

0 0
možnosti
DK

Fonon

31. 7. 2009 9:33
klíči,

někdo to musí napsat, ty jsi fak b**ec. najsi si holku, ať netrpíč pořád stihomamem.

0 0
možnosti
H

Hohewarte

31. 7. 2009 9:13
Pane magistře, to může napsat snad jenom blb/ec.

Tak jsem si včera při pohledu na televizní Události na ČT1 s paní Drtinovou říkal, kdo asi řídí ČT a že tam musí být někdo blbý. V Itálii byl Topolánek a Urban. Topolánek byl ve vile není jasné čí , byl tam s Řebíčkem, který tam má majetek za miliony,  byl tam s Dalíkem atd. atd.

Byl tam i Urban.  Viděl jsem ho jak nese pizzu nakládá  ji do běžného osobního, jezdí na mopedu, prý se svezl na jachtě a bydlel v běžném apartmánu od cestovky. který si prý zaplatil.

A přitpom téměř celé Události byly o Urbanovi a nějaký novinářský šmok jménem Tabery vypadal jako by Urbana nejraději nechal zavřít.

A Topolánek nic , nic , nic .

Tak jsem si říkal, že ty Události musí připravovat a řídit nějaký blb/ec. Jedno vysvětlení se po tomto článku nabízí. Události řídí a dozoruje Klíč. Nebo že by i ČT měla svého Klíče?

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

31. 7. 2009 11:02
Re: Pane magistře, to může napsat snad jenom blb/ec.

To má te pravdu. Když jsme připravovali reportáž (před eu volbami), bylo k tématu se zmínit o postu Tošenovského v dozorčí radě OKD. Po shlédnutí pak ředitel Ostavské televize propustil redaktorku a zabavil všechny materiály. Nechal to sestříhat znova, a o milionech pro Tošenovského ani zmínky. Dnes už ČT nemá tak velký problém s odvysíláním této informace, protože už je to profláknuto. Samozřejmě v hlavním vysílacím čase si to nedovolí.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

31. 7. 2009 8:02
Že ty ses díval večer na televizi?

Přesně to co tady píšeš bylo v televizi a to doslova.Vymysli něco originálního a neopisuj.

0 0
možnosti