Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten, kdo má radost ze současného zatýkání, vůbec nechápe, že jde o velké ohrožení demokracie a připomíná mi to padesátá léta. Ti, co mají ted radost, by si měli uvědomit, e je velká pravděpodobnost, že časem se toto obrátí proti nim.

0 0
možnosti

Chemik sice pokračoval v dluzích, ale zrovna začínala krize, takže to je rozdíl!

0 0
možnosti
Foto

Začínám chápat, proč má ODS stabilní voličskou základnu....pokud je pravda, že přes půlku populace tvoří "mentální nependolina", tak nemůžou přeci všichni být u socanů a komoušů;-D

I kdyby žrali děti.....modrý pionýr vždy najde mentální konstrukci, proč je vrah oběť;-)

2 1
možnosti
Foto

Ale jak krásně kvičej, viď?. To by ani trpaslíci děda Vševěda nedokázali...;-D

0 0
možnosti

Když ten, kdo ví o právu a v tomto případě trestním právu doslova prd (nemá dostatečné informace), nemůže psát nic jiného než nesmysly. Nebo si myslíte pane Klíči, že máte dostatečné právní vzdělání, abyste mohl takto argumentovat?

A protože jste sám k sobě hodně nekritický, vyplývá z toho jediné koalové PR. Ano Vy jste jedním z politických "lobbistů". Dejte si pod fotečku místo, kde pracujete. Není to náhodou Jánský vršek? Někde lze osobní náhled oddělit od pracovního - třeba u jistého kocoura, alias bývalého právního poradce Klause. U Vás bohužel ne.

1 1
možnosti
Foto

Každý, kdo se zastává darebáků, je sám darebák. Přeberte si to jak umíte...

2 1
možnosti

Bohužel u levičáků jsou i slušní lidé a dokonce odborníci považováni za darebáky. To jsou fakta. Raději tyto politiky nebudu jmenovat, levičáci by to nikdy nepochopili. Proto tady je a vždy bude s prominutím bordel a bída. Lidi to stále dokazují ve volbách- vždy jako stádo ovčanů se nachytají na populistické sliby.

0 0
možnosti

Opravdu je jako důvod obvinění uvedeno neplnění Ústavy? Vidíte, já bych řekl, že takové usnesení o obvinění uvádí paragrafy trestního zákoníku.   Kde jste četl to obvinění z nedodržení ústavy? A zejména: kde byl písemně obviněn premiér (když není stíhán). Pane, nejsme děti. A voliči ODS (pokud nějací zbyli) zas nejsou tak velcí blbci.

1 0
možnosti

Které že vody policii při vyšetřování trestných činů nenáleží?  Kdy nesmí státní zástupce prezentovat svůj právní názor? (Možná když nesouhlasí s názorem óóó Markovým, že.)  Kdy se stakto blbými názory stanete poslancem?

0 1
možnosti

Mně stačí, že má nad článkem "aktuální" protiparoubkovský banner.

Ještě tam dej Řecko, KSČM a podobný modrý výplach mozků, aby se poznal echt blb!

1 0
možnosti

Jen drobnost:  Ono Řecko (Maďarsko, Irsko) nemá obrovité problémy z předlužení?  Ne, to není výplach mozků. To je snaha mozky - po řevu že "zdroje jsou" a nezřízeném zadlužování Bohouška - uvést do normálního myšlení.

2 0
možnosti

D26a15d97a48k 28P91e38t66r

19. 6. 2013 11:16

Zřejmě dle vás záleží na terči do kterého se strefí policie. Zatčení členové ODS, děkuji nechci. Tak vás máme chápat?

1 1
možnosti
Foto

Ano, celá aféra vyvolává i u mne velké pochybnosti. Prý zatím obsahuje tři základní příběhy.

1. Zneužití vojenské kontrarozvědky k soukromým účelům. To je zřejmě zřejmý trestný čin a viníky jsou jak paní Nagyová, tak i oni generálové z kontrarozvědky. Je v pořádku, že všichni tito lidé byli odvoláni ze svých funkcí. Udivuje mne jen, jak se všichni tito lidé mohli dostat do tak vysokých funkcí - svědčí to o mizerné personální práci ve státní správě.

2. Údajná korupce u tří bývalých poslanců ODS Tluchoře, Fuksy a Šnajdra. Ti patřili koncem roku 2012 ke skupině "rebelů", kteří odmítali hlasovat proti některým zákonům navrhovaných vládní koalicí. Svůj názor se pokusili prosadit na kongresu ODS (Fuksa dokonce kandidoval na předsedu ODS), ale ocitli se v menšině. Tři z "rebelů" se pak raději vzdali poslaneckého mandátu, zbývající nakonec pro zákony zdvihli ruku. Později byli tito tři bývalí poslanci "odměněni" funkcemi v organizacích podléhajících státní správě. Tuto "odměnu" jim prý zajistili Nečas, Nagyová a další. Teď jsou všichni obviněni z korupčního jednání. Soudím, že zde se policie a státní zástupci ocitli na velmi tenkém ledě a korupční jednání se bude prokazovat jen obtížně. Nechápu také, proč jsou tři bývalí poslanci ve vazbě.

3. Aktivity "kmotrů" Rittiga, Janouška, Hrdličky a dalších. Zde zatím policie nic nepředložila a "kmotři" si dnes užívají na svých sídlech u moře.

Jaké jsou tedy prozatimní výsledky celé akce? Pár podezřelých je ve vazbě, policie má prý záznamy intimní komunikace mezi Nečasem a Nagyovou, padl premiér Nečas i celá vláda, Česká republika má ve světě obrovskou ostudu. Museli na Úřad vlády vtrhnout zakuklenci a odvádět Nagyovou spoutanou v "medvědovi"? Museli proběhnout zatýkání přímo v sídle vojenské kontrarozvědky? Celé mi to dnes připadá spíše jako pomsta "kmotrů" Nečasovi. Evokuje to i padesátá léta, kdy důstojníci StB ve čtyři hodiny ráno vtrhli do bytu generálního tajemníka KSČ Slánského a zatkli jej. Neutrhla se policie z řetězu?

3 1
možnosti

Najednou. A to jste pořád křičel, že policie nekoná!!

  Proto, že kausa "kmotři" je stále vyšetřována (a nikdo nesedí) jsou kausy ad 1 a 2 méně důležité?

  Je možné, že bude problém argumentačně doložit korumpování "rebelů". O tom, že se jedná o korupci jsem já osobně přesvědčen od listopadu 2012 (a několik mých poznámek v tomto smyslu by se našlo i na tomto serveru).  Je fakt, že korupce se prokazuje těžko.

   Mimochodem:  Kdyby celá akce vynesla na světlo průšvih s fungováním vojenské rozvědky (kausu zdaleka nejdůležitější, jen z nějakého důvodu tiskem opomíjené), stála by za to.

    A ještě drobnost: Proč by policie nemohla zatýkat v budovách armády či vlády. Zákon jim dává před tímto krokem nějakou výjimku?

1 1
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1787x
Články na tomto blogu vyjadřují výhradně osobní názor autora - občana, nijak nespojené s jeho působením ve veřejné sféře.