Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

kizt

18. 9. 2009 9:22
pane Klíči,to jsou od Vás pořád stejné bláboly

To,že Paroubek kdysi někde něco pronesl a byl za komunistů v pohodě nezapomenete zdůraznit nikdy,ale to,že se Topolánek dal dobrovolně "nalejt" do tehdejší lidově demokratické armády a dobrovolně přísahal věrnost pracujícímu lidu Československé socialistické republiky vedené komunistickou stranou,tak na to jaksi pane Klíči zapomínáte.Myslím,že objektivní,byť také blábol od Vás očekávat nelze.

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

18. 9. 2009 11:57
Re: pane Klíči,to jsou od Vás pořád stejné bláboly

Jste hlupák, pane. Pokud se někdo dal nalejt, mohl tak učinit i proto, že mu, krom jiného, záleží na českym dolíku (jistě, tehdy českoslovenkým), zatímco Paroubek se vždycky choval jako svině a nezáleželo mu na ničem jiném, než na Paroubkovi.

0 0
možnosti
F

fakta666

18. 9. 2009 7:48
klíču taky pamatuješ jako já že za komančů exekuce nebyly

novomanželé na stavbu domu dostávali 150 000 kčs  lidé v českých podnicích vyráběli kvalitní nezávadné výrobky a za práci dostávali platy 2x měsíčně na ruku bez okrádání bankou a bezúročné půjčky nebo byty ? Že doktor se neptl na penízea kartu pojištnce ale na zdraví a že nebyly fronty na pracáku , vacíny pro děti nebo TBC jako dnes, léky v lékárnách nebyly 2 x dražší než v zahraničí jako dnes atdtadatd.... ? pamatuješ si to klíču ,...

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

18. 9. 2009 8:32
Re: klíču taky pamatuješ jako já že za komančů exekuce nebyly

Ty troubo, ty si myslíš, že tomu co tu píášeš někdo věří? 150 000 nikdo nedostával, (to byla v tý době hodnota nového rodinného domu). Vyrábělo se tak kvalitní zboží, že ho byly plné sklady a nikdo jej nekupoval, zato na západní výrobky byly fronty, pokud se tedy náhodou vůbec dostali do prodeje a nebyly rozebrány prodavači pro jejich známé. Jen debil potřebuje rozdělovat výplatu do několika částí.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

18. 9. 2009 7:38
PaKlici,

ty modrosvazaku, uz mas babu? Chces byt dalsim Jamesem Bondem Moravou?

0 0
možnosti